Как можете да постигнете целите си с помощта на фазите на Луната

Какво да правите във всяка една от тях
18 ное 2023 21:20, Дарена Найденова
9
Как можете да постигнете целите си с помощта на фазите на Луната
Снимка: iStock

Преди се е смятало, че превръщането на най-смелите ви мечти в реалност е изисквало само упорит труд и саможертва. В днешно време, като самостоятелни, амбициозни и контактни жени, ние знаем, че балансът е ключов – упоритата работа е също толкова важна, колкото въображението и мечтите. Лунният цикъл, използван в миналото за всичко – от проследяване на плодовитостта до плодородието на земеделието, е мощен инструмент, когато става въпрос за намиране на този баланс и проявление на живота, който искаме.

Използването на Луната за манифестация не само може да ви помогне да получите повече яснота относно това, което всъщност искате в живота, но също така помага на нещата да се движат по-бързо. Въпреки че проявлението може да изглежда по-скоро като теоретична концепция, отколкото като доказана практика за някои, лунният цикъл помага да се разбие този процес на ясни, фокусирани върху действието стъпки, които имат смисъл, независимо дали подхождате към него от духовен или научен ъгъл.

Какво е манифестация
Чики Дейвис определя манифестацията/проявлението като съзнателно създаване на обстоятелствата и резултатите, които създават пълноценен живот. Поставянето на намерения, създаването на списъци или табла с желаните цели и посвещаването им са всички форми на проявление. Това е процес на превръщане на нашите надежди и мечти в реалност.

Какво е значението на Луната в астрологията
В астрологията Луната представлява нашата емоционална страна, но също така представлява и цикличния характер на живота и промените, през които преминаваме. Тази енергия е чиста магия, когато става въпрос за проявление и създаване на промени, които искаме да видим в живота си. Всеки нов цикъл ни дава възможност за ново начало, да се откажем от това, което вече не ни служи, и да се съсредоточим върху това, което наистина искаме.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И малко любов!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
С въображение, сила и постоянство!