Оцеля бебе в утробата на жена, паднала от висок етаж

То е в реанимация
26 окт 2024 08:15, Стела Стоянова
3
Оцеля бебе в утробата на жена, паднала от висок етаж
Снимка БГНЕС, архив

Бебе във Великобритания оцеля по чудо в утробата, след като бременна жена падна от прозорец на висока сграда, пише „Дейли мейл“.

Трагедията е станала в град Лийдс. Жена в последните месеци на бременността падна от прозореца на апартамент на 14-ия етаж по неизяснени причини. Високата сграда, в която е живяла британката, е част от социални жилища за хора с ниски доходи. Пристигналите на място медици не успели да помогнат на жената. Те обаче с изненада установили, че бебето в утробата й остава живо, въпреки падането от такава голяма височина.

Новороденото е хоспитализирано по спешност. То е в реанимация, лекарите правят всичко възможно да спасят живота му. Полицията каза, че предварителното разследване не е установило евентуални заподозрени.

По-рано беше съобщено, че във Великобритания жена е родила едно и също дете два пъти. През шестия месец бебето е извадено от утробата, за да коригира дефект в анатомията му, и след това е върнато обратно. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: оцелялобебе
Още от НОТИФИКАЦИИ
Додик към Путин: Република Сръбска иска да стане част от БРИКС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 45 минути
"жилища за бедни"
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
На запад не е политкоректно да дефинираме другите същества и да им лепваме етикети като "бебе", "момиче", "момче". Когато се роди то само ще си избере дали да се идентифицира като ембрион, бебе, младеж, старец или морско конче.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Бхаратци ли са :)))