Медведев: Малоумниците от Запада няма къде да се скрият при катастрофа

Случващото се на "Запад е тотална деградация на управляващата класа"
606
Медведев: Малоумниците от Запада няма къде да се скрият при катастрофа
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев отново използва цветист език и отправи заплахи към западните политици, че "никой няма да се скрие нито на Капитолия, нито в Елисейския дворец - ще има глобална катастрофа".

"Разпространява се хорът на безотговорните негодници от западния политически елит, които призовават войските им да бъдат изпратени в несъществуваща държава. Сега в него влизат представители на Конгреса на САЩ, френското и британското ръководство, отделни лунатици от балтийските държави, а Полша също призовава за активно използване на оръжията си... и това не е затягане на пружината, а цинична сметка за политически дивиденти", пише Медведев в Telegram, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Той оценява, че случващото се на "Запад е тотална деградация на управляващата класа".

"Изпращането на вашите войски на територията на Украйна предполага директно влизане на тези страни във войната, на което ще трябва да отговорим. Никой от тях няма да се подслони нито на Капитолийския хълм, нито в Елисейския дворец, нито "Даунинг Стрийт 10". Ще има глобална катастрофа", заплашва Медведев.

Той допълва, че руският и американският президенти от ерата на Студената война Никита Хрушчов и Джон Кенеди са успели да разберат ситуацията в един момент.

"Но сегашните инфантилни малоумници, които взеха властта на Запад, просто не искат да разберат. И затова днес Генералният щаб започна подготовка за учения, включително дейности за практическа проверка на подготовката и използването на нестратегически ядрени оръжия", пише още Медведев.

Русия предупреди днес Великобритания, че ако Украйна използва британски оръжия за нанасяне на удари по руска територия, Москва може да отвърне на удара по британски военни обекти и бойна техника както в Украйна, така и отвъд нейните предели. Британският посланик Найджъл Кейси беше извикан в Министерството на външните работи в Москва, за да му бъде връчена официална протестна нота, след като миналата седмица външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън заяви, че Украйна има право да използва британски оръжия, за да нанесе удар по Русия.

Външното министерство на Русия заяви, че думите на Камерън са признание, че Великобритания вече де факто е част от конфликта и противоречат на по-ранните уверения, че оръжията с далечен обсег, предоставени на Украйна, няма да бъдат използвани срещу Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


606
Още от Войната в Украйна
Кремъл се закани на Лондон, може да удари британски военни обекти не само в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
13
 
15
 
! Отговори
Правило преди 3 седмици
Щом Медведя реве,значи някъде дерат Мечката.
483
6
 
8
 
! Отговори
СПИРТОМЕРА преди 3 седмици
КВО ПОКАЗА
482
9
 
12
 
! Отговори
Пилот в самолета преди 3 седмици
И Си Дзипин отиде да предупреждава джендърите и сатанистите. Хиляда пъти ни предупредиха, после ще е късно
481
6
 
14
 
! Отговори
До 500 преди 3 седмици
А джуджаците има ли къде да се скрият? Бункерният плъх ще ритне камбаната много бързо. Дори и той не храни илюзии. Ще умре в агония, ако някой от неговите приближени не му пръсне тukвaтa с един въйстрел.
480
5
 
8
 
! Отговори
Путлер преди 3 седмици
знае мощта на НАТО, а тоже и това джудже, което вместо разпърдявания, да се справи първо със собствения алкохолизъм.
479
8
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 седмици
УКРАИНОФИЛИ И МАКЕДОНОФИЛИ ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!
478
7
 
11
 
! Отговори
Тиква преди 3 седмици
Истина казва, погледни кой ни управлява, еврогейците,кой и какъв,срамота,нагли,без образование, цинични същества.
477
1
 
3
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Само Учение и се пали, като на свадба в Украйна със Зеленски.
476
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Такива дето са по приказките Ленин ги пращаше в Сибир.
475
9
 
14
 
! Отговори
дедо Груйо преди 3 седмици
Залагам 100 лв, че този без охрана ще живее до 30 мин в Москва.
474
9
 
17
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 3 седмици
Бае Медя пак е препил с водка от сабалем
473
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ха две империи на злото и техните васали се борят за одобрението на невежите роби по света. от вас просто се иска да вземете страна и да одобрите безчинствата на едните и да демонизирате другите из ро ди.
472
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 501 - прави се така - бълва се много и разнообразна руска пропаганда, която безпогрешно цели мозъка на гостоприемника си, дори когато той отсъства. После, там където нормалните хора складират наука, изкуство, литература и музика, при путинофило-русофилите има само сармати, посейдони, булави и вся осталная екзотика! Те /руснаците/ правят пари и политика, а тези дето четат пропагандата ми - просто харчет живота си! Така се прави - да знаеш!
471
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Днес, тоя алкохолик да не ви е любим, та ни свеждате всичките му пиянски братвежи? То ясно, че тоя Клоун е любимия пудел на ПуSSин, ама що го натрапвате непрекъснато?
470
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Третата световна се подготвяше над 30 години.Само погледнете какво се случваше още преди ковид.Китайската отрова беше началото на истинската касапница, макар тя да не е спирала.Малко им е, ще изполват и ядрени оръжия, никоя отрова или оръжие изобретено от човека не е останало непотребно срещу рода човешки.
469
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прави се така: от Север един Посейдон взривен на около 200 морски мили от милата стара Британия.За толкова време радиоактивната вълна може да достигне височина от около 70 метра.От Север на Юг.
468
9
 
18
 
! Отговори
Готина мацка преди 3 седмици
Погледнете я тая алкохолизирана физиономия.......прижълтял с торбички под очите. Типичен руски селянин, защо ли не съм учудена?
467
8
 
9
 
! Отговори
Сту преди 3 седмици
Като го гледам с тея кървясали очи и подпухнала мутра, май още не му е минало от великденските празници. Нищо, нека да се чувства могъщ чичето.
466
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Журналистите, колко ви плащат да публикувате брътвежите на този душевно болен пияница?
465
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НПО трроляци на орляци !