Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант

Украинските сили са опитали десант в Херсонска област
21 ное 2023 15:30, Александър Попов
298
Шойгу: Украйна понася колосални загуби при десант
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Украйна не е постигнала успех в опита си да осъществи десантна операция в Херсонска област, предаде Ройтерс.

"Всички опити на украинските въоръжени сили да проведат десантна операция в Херсонското направление се провалиха. Благодарение на активните и професионални действия на нашите военнослужещи от морската пехота, силите за специални операции на украинските войски понасят колосални загуби", каза Шойгу.

По-рано днес руското отбранително ведомство заяви, че авиационни и артилерийски части са осуетили опитите на украинската армия да установи контрол върху по-големи територии на източния бряг на река Днепър и да отвоюват острови в устието ѝ в Южна Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
4
 
! Отговори
Денко Зеленков преди 9 месеца
Всички нормални хора искаме да видим всички БГ русофоби в окопите на Донбас и Запорожие как измират за Zeлената гнида, Денко, Kиро, Асан, Шиши, Лаiнен, Бай Дрън Деменцията и Со. Братушките ще снимат всичко с дроновете и ще показват по правилните канали. Аз ще си пия биричка, ще ям картофки и ще гледам на това уникално зрелище, охааа БГ русофобите отиват при Луков, Желев, Луканов, Бандера, Чърчил и Вашингтон. Всеки трябва да си иде на мястото, нали така бе краварофилчета?
114
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 116Да се определи веднъж завинаги кой е Господарят. Та Кой ли е той??? Кажете///Епа то се знае САЩ.
113
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази война ще свърши с извън съдебно (военно) решение, и на едните и на другите ще им омръзне да се изтребват и ще мирясат. Както неочаквано запчна така и неочаквано ще свърши. Всичко е Божие наказание и за двата народа.
112
5
 
6
 
! Отговори
Контранаступ преди 9 месеца
Какво става с контранаступа? Кой сега контраатакува? Вас питам бе, в0нящи русофобчета? Минимум по 2000 укронацяги на ден отиват при бандера. Стотици укри взимат правилното решение и набират честота 149.200 и казват "Волга", предават се остават живи. Никой не иска да умира за киевската еврейско-нациска бункерна др0га. Ти БГ русофобски перко мирижляк за кой ще умреш? Ти си такъв пъзльо, че ще се насереш и ще блокираш. Директно отиваш в психиатрията.
111
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Явно войната не е за едно парче земя, а за световното господство. Да се определи веднъж завинаги кой е Господарят. Та Кой ли е той??? Кажете.
110
4
 
5
 
! Отговори
Лумпеняк европеец преди 9 месеца
В цяла европа, сащ и канада се вдигат мащабни протести в подръжка на Русия и против Уссрайна, а тук при нас нищо. Къде сте бе jultoпаветници, къде сте бе с0р0с0иди? Една пияна Перука не можете да свалите бе! Вие сте безполезен хулигански лумпенпролетариат!!!
109
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
104 луков марш с факлите тук ти го забраниха, бягай в бандерия да носиш факли на бандера.
108
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като понася огромни загуби , кво чекате превземвайте Украйна и да свършва войната. Ама гледам, че и вие тъпечете на място и се браните.
107
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Анонимен 103 Демилитаризация, Денацификация и Защита на Донбас - 3те цели на СВО. Докато ВСУ военни налитат като мухи на ... За какво да се правят огромни настъпателни операции с много жертви. Атакувай тук-там да разбуниш кошера и след това като опушени и полуслепи насекоми се нахвърлят ВСУ на РФ укрепления... и се Демилитаризират а някои и Денацифицират... и определено вече не са опасност за Донбас.
106
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Може ли братя да се трепят за едно парче земя???
105
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те от другата страна ако батя Лукашенко и вагнер ако запукат наци укропитеците, поляците ще преплуват зимата ла манша.
104
4
 
6
 
! Отговори
Слава Урине преди 9 месеца
10 г. от позорния за укронацягите Евро Майдан, след който за това време населението им намаля с 60%. Това не ви ли напомня за събитията тук преди 34 г., след които населението ни намаля с 40-50%. Вие дето викахте "сдс" сте виновни за всичко, вие сте поZoр за народа еврогеiци!!!
103
5
 
1
 
! Отговори
82-ОМБР преди 9 месеца
Лудия щял бил да спасява славяните! Ок,щом така го чуства в болната глава. Милиони славяни,обаче не си падаме по неговата"благородна"идея,и учтиво,но категорично му отказваме тая"милост"...Менталната му патология е лесно разгадаема! Нас той желае да ни убеди(превъзпита) в своята правота,а тези,който "не се справим" е "доказателство",че сме нацисти
102
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Геройска защита на руснаците. Те между другото не трябваше ли да свалят режими и освобождават територии? Ивано-Франковск май няма да дочакат свободата.
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Останаха ли живи от лгбт+ батальона?
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Точно така, руски загуби няма, Русия не е загубила и сантиметър от територията си. Крайна престана да съществува както и мозъка на промития укропитек истерясващ ежедневно тук. Света на поръчковият русофоб става все по-тесен.
99
1
 
3
 
! Отговори
александр морозов преди 9 месеца
Шойгу победим?
98
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
94 шизофреничния тротинетко и либерал нацист определение няма, има диагноза.
97
5
 
4
 
! Отговори
ТРИДНЕВНА РУСКА преди 9 месеца
ИЗЛАГАЦИЯ..ХА.ХА.ХА руски загуби няма ха ха ха
96
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Анонимен 95 Шойгу е изключителен Артелчик - да няма военно образование но като сврака събира всички блестящи нещица(Калибри, Корнети, Ланцети и каквото се сетиш модерно оръжие) и като бобър изгражда бент(индустрия която да прозвежда разни блестящи нещица). Страхотен Артелчик. А Генералите и Адмиралите са тези дето воюват...