Зеленски: Нямам представа какво има предвид Тръмп с готовността си да спре войната

Предизборните послания са си предизборни послания, допълни той
14 сеп 2024 14:40, Нели Христова
154
Зеленски: Нямам представа какво има предвид Тръмп с готовността си да спре войната
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обясни в интервю за американската телевизия Си Ен Ен защо възнамерява да сподели своя план за постигане на мир в Украйна на висши американски политици и разкри подробности от телефонен разговор с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп отпреди два месеца, предаде БТА, цитирайки Укринформ.

"Аз съм готов да споделя плана с президента Джо Байдън", каза украинският лидер. "В такъв случай, разбира се, мисля, че ще бъде честно и правилно да го споделя с двамата кандидати за президент - Камала Харис и Доналд Тръмп", заяви още Зеленски.

Тъй като много неща зависят от решенията на Конгреса на САЩ, "победният план" би трябвало да бъде представен и на Конгреса, посочи украинският  държавен глава. "След тези стъпки ние сме готови да го споделим с народа", добави президентът.

Той каза, че няма представа какво има предвид Тръмп, когато заявява готовност да сложи край на войната до дни - даже преди да е встъпил в длъжност, ако бъде избран за президент. Изборите в САЩ са на 5 ноември.

"Сега не мога да разбера това, защото не знам какво точно има той предвид и какво означава то. Предизборните послания са си предизборни послания, понякога те не са много реални", отбеляза Володимир Зеленски.

Понякога подобни послания "изнервят", каза той, но допълни, че по време на телефонен разговор с Тръмп преди два месеца кандидатът за президент на САЩ е обещал да подкрепи Украйна.

"Той каза, че иска много да помогне и ние имахме един много хубав разговор. Той разбира колко ни е трудно да оцелеем във войната и ще направи всичко, за да направи Украйна по-силна", заяви Зелевнски. "Ето защо искам да му споделя този план, за да чуя неговото мнение", заключи президентът на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Вицето на Тръмп каза как ще разрешат конфликта в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
3
 
14
 
! Отговори
ТРЪМП ИМА ПРЕДВИД преди 4 дни
ТЕБ ДА ТЕ НЯМА
118
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Kakto знаем Zelwto e lud..унищожи нациятаси.. .не очаквайте нищо смислено от него
117
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кошмарът на Зеленски - войната да спре...
116
3
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 4 дни
Ще ти набие един отзад , да слезеш на земята , надрусана фъшшкиоо.
115
2
 
13
 
! Отговори
Като преди 4 дни
ти спре кранчето ще добиеш представа, небой сЪ.
114
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
първо тебе ще разкара.и войната приключва.
113
2
 
12
 
! Отговори
Планът преди 4 дни
Планът на Тръмп е да обеси Зеленски в Ток Шоу и после да го прати в чувал до Джудо Мастера Вова- и да си делкат територията наречена у-***-ина
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимем преди 4 дни
Слабо образован
111
2
 
10
 
! Отговори
бай Гоце преди 4 дни
да де, ама как ще се реши да се спрат военните действия в Украйна ще зависи не от некъв план на некъв Зеленски, Тръмп, РилингДжо, и тем подобни, ами от Владимир Путин, който според Байдън е и президент на Украйна, нал тъй ?...
110
2
 
16
 
! Отговори
Бг преди 4 дни
Парите спират наркомана загива
109
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
С ВСИЧКО,ДОРИ ПО ЧИСТОТА,РЕСУРСИ,ЛАЗЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ,С ВСИЧКО 0-ЛО.....САЩ СА БЕЗЗАЩИТНИ ПРИ РУСКИ УДАР ' ( СКОТ РИТТЕР ,АМЕРИКАНСКИ СПЕЦИАЛИСТ ОТ ЦРУ, СЪОБЩЕНО ПРЕДИ 7 ДНИ.) ...ТОЧНО ЗА 9 МИНУТИ, САМО С 10 БР. ХИПЕРЗВУКОВИ ТЕЖКИ ,РАКЕТН.БЛОКА,ОТ МЕГАТОНЕН КЛАС Х 20 МГТ.- SS-29 Sarmaт 15А28-РС-28 И, САЩ ЩЕ БЪДАТ ИЗПЕПЕЛЕНИ ! ТЕХНИЧЕСКО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НЯМА.
108
3
 
15
 
! Отговори
ПЪТЯТ КЪМ МИРА преди 4 дни
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МИНАВА ПРЕЗ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН
107
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А Зеленски помни ли някое от своите предизборни послания? Едното от тях беше прекратяването на гражданската война в Донбас.
106
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Победният план" - този още си мисли за победи. Те половината украйнци измряха, дори и войната да приключи победители няма да има.
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кръго има за цел да популяризира Зелениьо по целио свет,ако ще и на онио свет да Яе
104
3
 
15
 
! Отговори
Гоблин 341 преди 4 дни
Зеленски , Тръмп иска да спаси народа ти от теб самия бе човек . И да спаси евентуално част от вече издъхващата икономика на Европа !! Ти какво не разбра ...сложно ли ти идва такъв тип информация ?!?
103
3
 
14
 
! Отговори
Деди преди 4 дни
Споко бе, Зеленодрешко, бързаш, ама много си любопитен! Бай Тръмп, не е Бай_Дън, скоро ще научиш всичко! Всичко ще ти обясни на ушенцето. Нал знаеш поговорката - "бързата *** - сляпи ги ражда" или по-добре "трай коньо за зелена трева"
102
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
А на теб не ти се и иска да спира войната, нали малко зелено човече? Понеже ти, паразите, от нея се храниш и богатееш, като кърлеж на тялото на украинския народ и държава.
101
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
много добре знаеш, зелени наркосе, има предвид да ти спре парите
100
3
 
22
 
! Отговори
До 93 преди 4 дни
Украински шмундел простотията ти избива от ушите