Зеленски: Нямам представа какво има предвид Тръмп с готовността си да спре войната

Предизборните послания са си предизборни послания, допълни той
14 сеп 2024 14:40, Нели Христова
154
Зеленски: Нямам представа какво има предвид Тръмп с готовността си да спре войната
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обясни в интервю за американската телевизия Си Ен Ен защо възнамерява да сподели своя план за постигане на мир в Украйна на висши американски политици и разкри подробности от телефонен разговор с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп отпреди два месеца, предаде БТА, цитирайки Укринформ.

"Аз съм готов да споделя плана с президента Джо Байдън", каза украинският лидер. "В такъв случай, разбира се, мисля, че ще бъде честно и правилно да го споделя с двамата кандидати за президент - Камала Харис и Доналд Тръмп", заяви още Зеленски.

Тъй като много неща зависят от решенията на Конгреса на САЩ, "победният план" би трябвало да бъде представен и на Конгреса, посочи украинският  държавен глава. "След тези стъпки ние сме готови да го споделим с народа", добави президентът.

Той каза, че няма представа какво има предвид Тръмп, когато заявява готовност да сложи край на войната до дни - даже преди да е встъпил в длъжност, ако бъде избран за президент. Изборите в САЩ са на 5 ноември.

"Сега не мога да разбера това, защото не знам какво точно има той предвид и какво означава то. Предизборните послания са си предизборни послания, понякога те не са много реални", отбеляза Володимир Зеленски.

Понякога подобни послания "изнервят", каза той, но допълни, че по време на телефонен разговор с Тръмп преди два месеца кандидатът за президент на САЩ е обещал да подкрепи Украйна.

"Той каза, че иска много да помогне и ние имахме един много хубав разговор. Той разбира колко ни е трудно да оцелеем във войната и ще направи всичко, за да направи Украйна по-силна", заяви Зелевнски. "Ето защо искам да му споделя този план, за да чуя неговото мнение", заключи президентът на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от Русия
Вицето на Тръмп каза как ще разрешат конфликта в Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Слава Русия..
98
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Отбраната на ВСУ в Донбас се разпада, войници масово бягат от фронта, а Киев хвърля неопитни пехотинци
97
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ще си останат само с тренировките краварските клоуни, защото при истинска война руснаците ще са ги затрили много преди да стигнат бойното поле.🤣🤣🤣
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Американците не могат да маршируват едновременно, с руснаци ще се сражават....
95
2
 
20
 
! Отговори
Ужас преди 4 дни
Хунтата в Украйна е заплаха за всички,те са готови на всичко зада оцелеят и това вече е голям проблем.
94
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Зеленски е актьор, който играе по сценарий. Всички аплодисменти са за уменията на сценаристите и играта на актьора. Украинците имаха огромни надежди за Зеленски. Вотът за него, реално беше вот против Порошенко. Василий Голобородько, смелият и харизматичен екранен герой спечели сърцата на украинците. Но Зеленски не е Голобородько. Той е един страхлив и алчен мошеник, с актьорски талант. Никога не е ясно, кога Зеленски е себе си, и кога играе роля. За него да лъже е лесно като да диша.
93
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 79 ... съвсем скоро краварите ще принудят клоуна да подпише капитулация, после ще създадат заедно с Русия буферна зона и ще си приберат вложеното - тоест останалото от окрайна заедно с природните ресурси.. а останалите живи окраинци ще работят безплатно за да си изплатят дълговете..
92
4
 
16
 
! Отговори
Проблем преди 4 дни
Хора този е луд и ако скоро някой него премахне ще запали голяма война от която и ние ще изгорим.
91
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ей слатинската копейка пак ли те е ч yкал брат ти бе?
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
червена шапчица Арматка - По една Сарматка в Йелоустоун и Стоунхийдж и наглосаксонската *** приключва!!
89
2
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 дни
немал представа?...Как е възможно?..-Такъв "мъдър и прозорлив" укроводач ?
88
1
 
10
 
! Отговори
Американците преди 4 дни
Тестват нов Памперс със повече Дебит и Компресия краварите! Хахха Аре да Обявят Война на Русия като са тарикати, щото Окраинците им свършиха нещо!
87
0
 
10
 
! Отговори
До 86 преди 4 дни
Днес е събота и явно е време за отпуск от психиатрията, агент Мръднал
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бившият президент Дмитрий Медведев заяви, отбелязва Ройтерс, че Русия може да унищожи украинската столица Киев с неядрени оръжия в отговор на използването на западни ракети с далечен обсег от страна на Украйна. Макар и Москва да има основания да използва ядрени оръжия, тъй като Украйна навлезе в Курска област, вместо това Русия може да използва някои от новите си оръжия, за да превърне Киев в "гигантско разтопено петно, посочва Ройтерс.
85
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
БИВШИЯ И ПО НАСТОЯЩЕМ НЕЛЕГИТИМЕН президент на окрайна съвсем скоро ще разбере какво е имал в предвид Тръмп..
84
15
 
2
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 4 дни
Нато са толкова уплашени, че вчера претовариха два самолета с атом. В бункера вече пpeпикават памперсите, всичко се е осмърдяло.
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Наркотиките увреждат мозъка.
82
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя шмундел се при,че не разбира, колко е противен на всички политици и нормални хора
81
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тръмп няма да спечели. След атентата направо спря да се опитва. Дори загуби дебатите с Камала, а тя, освен че е въртиопашка, не блести с особен интелект, познания или умения. И като всички други жени на управленски позиции не иска да носи последствията от собствените сио решения и действия.
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Прави се че не разбира. Иначе много добре знае какво ще се случи.