Бивш изпълнителен директор на Globul поема Mobiltel

Танасис Кацирубас поема телекома
Обновена: 16 сеп 2013 21:02 | 16 сеп 2013 21:02,
25
Бивш изпълнителен директор на Globul поема Mobiltel
Танасис Кацирубас. Снимка: Мобилтел

Oт 1 октомври 2013 г. бившият главен изпълнителен директор на Globul Танасис Кацирубас ще бъде новият топ мениджър на мобилния оператор Mobiltel. Той ще заема поста на главен изпълнителен и на главен маркетингов директор в компанията.

Същевременно след почти седем години на поста си настоящият главен изпълнителен директор на телекома Андреас Майерхофер взе решение да не продължава своя договор и ще се върне в Австрия, съобщават от пресцентъра на Мобилтел.

Тъй като Кацирубас ще бъде отговорен и за цялостната маркетинг политика на компанията, Мартин Липауц, понастоящем главен маркетинг директор на Mobiltel, напуска Telekom Austria Group по свое желание.

Кацирубас има над 20-годишен опит в областта на телекомуникациите, част от който в няколко мобилни оператори в Югоизточна Европа.

Преди да поеме ролята на главен изпълнителен директор на Vip Mobile през май 2010 г., той е бил главен изпълнителен директор на Globul, втория по големина мобилен оператор в България. Преди прехвърлянето му в Globul през 2002 г., Танасис Кацирубас е работил за GERMANOS AEBE, най-голямата мобилна търговска верига за мобилна телефония в Югоизточна Европа, и STET HELLAS, гръцки мобилен оператор.

"Mobiltel е най-добрата марка на българския телекомуникационен пазар и безспорен лидер. Ето защо смятам да продължа да развивам тази здрава основа, изградена от моите предшественици и с нетърпение очаквам успешно да ръководя втория по големина филиал на Telekom Austria Group към нови цели", категоричен е новият ръководител на телекома.

Още новини от бизнеса четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
fikud преди 10 години
и се 4удя и се мая о6те 6то за глупост е живееiки в 21 век в средата на модерните технологии не4ии оператор да предлага нет свестен само ве4ер а денем да го няма никакав какво му липсва пасели се трева лие една обикновенна карта егаси смрадта е 4естно казано не сам о4аквал 4е в средата на 21 век има и това
8
0
 
0
 
! Отговори
dampel преди 10 години
и не знам докога мисли да продалжава така явно си остава един инат но каквото тарси6 такова и намира6 дано некои ден да сее нарадвал 4е може да ползва и да знае какво е изгубил
7
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 10 години
интересно мие едно не6то в глобоул у4удвам се 4е неска няма нет в лове4.Смятам 4е след като сме морални клиенти;лояни и принципни зна4и би трябвало да е в реде не може да ползва6 неограни4ен нет на фиксирана мрежа и достав4ика и като си вклиу4и6 нета да го няма срамота е на тази даржава или да се определят мои твои намкаквси нам6то си.След като сам склиу4и вида договор и вид услуга некои от лицата там ако си е помилислило не6то саответно има и друди на4ини ако не ме удовлетвори
6
0
 
0
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
хайде бе, сякаш не е ясно, че от лакомията на някои квази мениджъри Танасис го шитнаха от глобул, ама то трудно се дава път на кадърните хора, сигурна съм, че при Мтел ще продължи генерирането на нови свежи идеи.
5
0
 
1
 
! Отговори
Roko преди 10 години
То мтел беше превзета от глобулски буклуци още преди 2-3 години , сега се наместват всички там за да могат да лапат.
4
2
 
8
 
! Отговори
Л. преди 10 години
Хаха, като знам качеството на услугите на Глобул това означава че ще прецака и мрежата на ментел.
3
0
 
4
 
! Отговори
globulist преди 10 години
hahahhohohohohohihihihihihineveroqtni plonjove I vyrteli..... evala na prodajnite gyrci mirizlivi
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До --нещо по конкретно ли искаш да кажеш или само пръдна
1
2
 
3
 
! Отговори
-- преди 10 години
Хаха... и защо Мобилтел е "най-добрата"? Да не би защото си бил CEO на Глобул?