Борисов: Режим на вода няма да има

Ще правим подстанции, ако не достига ток
5 сеп 2024 12:57, Инна Ангелова
100
Борисов: Режим на вода няма да има
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично каза, че воден режим на водата няма да има. “Гарантираме изграждането на система “Дунав”, каза в Шумен депутатът.

На среща в Индустриалния парк с инвеститори от Шумен и региона, Борисов припомни, че през последните четири години всеки един отрасъл в страната боксува.

“Магистрала “Хемус“ ще стане и Ришкият проход ще стане”, даде заявка Борисов.

Той допълни, е от партията му са привличали инвеститори, а сега те го питат дали да си събират куфарите, ако няма стабилно правителство в следващите четири години.

“Гарантираме, че връщаме националната програма за саниране на блокове такава, каквато беше за хората – безплатна”, каза още Борисов и подчерта, че ще се санират средно по хиляда блока на година.

“Законът за индустриалните паркове е готов! Гарантираме, че ако недостига ток, ще направим подстанции”, допълни Борисов.

Бойко Борисов даде заявка, че след 27 октомври ГЕРБ ще си стъпи на мястото и ще стане още по-голяма партия. “Всеки, който ме подкрепя за това, което предлагам, е партньор на ГЕРБ в следващия парламент”, добави той.

Борисов не подмина и актуалната тема за разпада на ДПС.

“Разпадът в ДПС е опасен. Забранил съм на ГЕРБ да се интересува. Какво ме интересува решението на ЦИК? За мен е важно партията ни да е изрядна и да се регистрираме за изборите”, заяви той.

Борисов допълни, че за него е важно неговата партия да бъде изрядна и да се регистрира за изборите.

Според него, ако няма стабилно правителство „разпадът в държавата е виден”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от Страната
Митничари откриха над 21 кг канабис на Калотина
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Бай Кольо преди 1 седмица
Хитрецът от Банкя,винаги е в час.Изблегнал се като Падишах,той обещава вода на жадните днес,като след 27-ми октомври, ще забранви какво ги е излъгал.Така баламосва слънчасалите българи,особено след 2009 год. насам.Назначава,уволнява,последното му назначение беше арманката,която седна на най високия стол в парламентарната ни Република.
93
1
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
Борисов лично ще носи на гръб водоноски и "вода ще има "!!!!!!!!!!На Борисов и компания ,за знаят ,че водата ще бъде по - скъпа от златото и няма да я има ,все повече ,заради вредните човешки въздействия върху природата . Океани ще се пресушат...."Белите хора" ще изпитат върху себе си живота в Африка на горките деца ,които пият вода от локвите... ,докато те се чудят ,какви зверства да извършват поради безделието си , изродската си същност и алчността си .
92
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гласувам за ГЕРБ за Борисов останалите не стават
91
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те и Гвоздиков смениха да няма пожари на локомотиви уж, ама има пожари! Да видим още колко българи поумняха и няма да гласуват за този ...........!
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 61. Борософф си е разделил лъжите на порции и като мистър Сенко вади по една лъжа от всеки джоб!
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Борисов, ще-времето е за нови партии. Ти и Герб сте от отдавна, да го бяхте направили досега.
88
1
 
2
 
! Отговори
Тръгнаха преди 1 седмица
торбите с парите и лъжите за изборите!
87
0
 
3
 
! Отговори
THE BEST преди 1 седмица
Режим на вода няма да има.... Но и Хемус я няма още..... Кога ще я довършите...... До един век ще стане ли????
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А беше ли в къщата ти лично видя ли документи хахахаха кал лъжи глупости за бедняци много вече се изтъркаха тези А ти какво качествено построи да питам и къде или пък тези дето ти дават стотинки какво къде построиха Къде е
85
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До този свидетелят ти ли носеше милионите от името на Божков там ли беше Чували с милиони тежаха ли какви небивалици за невежи невероятни заблуди за бедняци защото шепа шарлатани така си пълнят собствените банкови сметки И Докога тези с лъжите ще подклаждат едни и същи лъжи вече години 4
84
2
 
8
 
! Отговори
Бочко преди 1 седмица
Само умопобъркан може да вярва на приказките на Борисов.
83
0
 
2
 
! Отговори
ЛюбоПитко преди 1 седмица
Аз ще попитам тъй, от чисто любопитство, що се е извърнал така на една страна, като медковска ***?
82
1
 
9
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 1 седмица
Браво, и вода ще докара, реки ще отбие......като стане Началник!
81
1
 
8
 
! Отговори
До 84 преди 1 седмица
67 милиона рушвет от Божков,за да си затворят очите Влади и Боко за неплатени 700 милиона данъци.60 милиона изнесени в чували от една банка уж за магистрала Хемус,а отишли незнайно къде.Къща в Барселона за любовницата за милиони.Некачествено саниране на тройно по-високи цени.Некачествени пътища и магистрали също на тройни цени.И т.н.и т.н.
80
8
 
1
 
! Отговори
Киру Шиндлера преди 1 седмица
Не му вервайте на този,вервайте на канадският провиотичен парапетник и МустакЛена Гугълска!!!
79
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рашков ли Атанасов ли Ицо ли Мирчев ли Киро ли Асен ли съден за измами в други държави Лена ли фалшифицира посред нощ Киро с ала бала с президента ли открито си го казват ТЕЗИ ЛИ и къде е тяхната работа за България НИКЪДЕ
78
1
 
6
 
! Отговори
Боко: преди 1 седмица
Изберете ме пак и от вашите чешми ще потече не вода,а мед и масло,и празните ви чекмеджета ще се напълнят с кюлчета и пачки.Амин!
77
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 78 ти също не пиши измислици знам много добре как Парите се обезцениха Цените са тройниима някаква доза истина в това което пишеш но тези така наречени промени освен да прибират за своите банкови сметки друго няма от тях И постоянното отрицание негативизъм лъжи наглост алчност друго няма Какво работят промените Разбрах че искат да изхвърлят Борисов и те да управляват еднолично НО
76
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С боковите алабализми мога само да се забавлявам.
75
0
 
7
 
! Отговори
Оникат преди 1 седмица
е Тикваров. Подстанции, надстанции, електростанции, почивни станции, телефонни станции и тн. обещава. Очаквам скоро и космическа да ни изгради нейде около зайчарника.