267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали

Отново най-много заразени има в София
17 юли 2020 06:17, Александър Попов
209
267 нови случая на коронавирус у нас, 4 души са починали
Снимка: Pixabay
267 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа при направени 6526 PCR теста, сочат данните на Единния информационен портал.
 
Общо случаите достигнаха 8144, като от тях 3924 са активни. Излекуваните лица за последното денонощие са 86, а общата бройка е 3927.
Още по темата
В болници са настанени 582 пациенти с доказана коронавирусна инфекция, 28 от тях са настанени в интензивни отделения.
 
Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 15; Бургас - 14; Варна - 36; Велико Търново - 6; Видин -1; Враца - 4; Габрово - 8, Добрич - 12, Кърджали - 2,  Кюстендил - 11; Ловеч - 1; Пазарджик - 5; Перник - 2; Плевен - 4, Русе - 4, Пловдив - 19; Сливен - 3; Смолян - 4; София област - 10; София град - 95,  Стара Загора - 8, Търговище - 1; Ямбол - 2.
 
Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 293. През последните 24 часа са починали 4 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Площад ,,Журналист,, в София се казваше ,,Йорданка Чанкова,,Само че тази жена е загинала за идеалите си като съпруга на др.Чанков.Чанков станал ,,неудобен,, за БСП и за отмъщение Номенклатурата посмъртно разведе покойната Йорданка. Прекръстиха и площада на ,,Йорданка Николова,,Мародерство. Да откраднеш името на покойния!Това е достатъчно доказателство за липсата на морални ценности на (не)БКП-(не)БСП.
58
14
 
12
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене се заразят с коварната болест коронавирус и недай се боже починат от нея тогава дебилните българи егоисти сте повярват че коронавируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
57
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус броди из страната,вирусът на Бойковизма!!!!
56
5
 
10
 
! Отговори
до 56 преди 3 години
Направи си един скенер на главата, че КОВИДа може там да те е ударил. Той удря слабите места.Съвсем си се заплел в разсъжденията си
55
16
 
8
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите да пътуват към техните страни заради повишения брой заразени с короновирус в България за това са виновни дебилния президент Радев и дебилните егоистични безсъвестни безотговорни безмозъчни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене жалкото е че заради всички тях страдаме ние нормалните Българи.
54
12
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради българите егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.
53
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При направени над 5300 теста няма как да не са повече!Някой изглежда ни смята за слабоумни!Да ама не,както казваше стария доносник бай Петко Бочаров!
52
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много страшна пандемия. Хората оздравяат масово. И статията е супер манипулативно написана.Заразените минали 8144. Да ама това е общата бройка. От тях оздрали за 3927 и починали 293 и остават активни 3923 човека. Видяхте колко са хоспитализираните и колко от тях интензивни.Останалата бройка се лекува вкъщи от настинка ако въобще е със симптоми.
51
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ходете си без маски.Ако не направите ,,стаден имунитет,, ще направите ,,естествен подбор,,.Интересно ми е друго.Как , ако един човек почине, всички търсят нечия вина, а сега се намират хора,които казват,,не ме интересува,че мога да заразя човек, който след това да загине,,Явно си има постоянен процент садисти във всяко общество.
50
7
 
16
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Правят им се повече тестове за да има повече позитивни и да всяват страх и паника и да контролират хората. За съжаление, обаче не им се получи вече хората не им вярват и няма кой да им спазва мерките. Баце каза " хората не били дошли на контрапротест, а дошли да го поздравят за успеха".Само, че тези хора преобладаващо роми, хора от села и градчета и част от администрацията на ГЕРБ са били натоварени на рейса против волята им и много от тях не знаеха къде отиват, но взеха някоя паричка. Платени!
49
8
 
12
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Платените клакьори на ГЕРБ пишат да изчакаме до догодина , тогава да се преброим, че сега идвала криза?!! Кризата е от десет години, няма да чакаме Бойко да се наяде още повече и да се окопае! Иьхарчи милиарди излишък сега хазната била празна ?!! И това ли е заради кризата . Спрете да пишете глупости само защото ГЕРБ ви плаща да го правите мишки !
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НеБългарската СП воюва с народа си над 100 годиниПомним срамния ,,Възродителен процес,, и как изгони българските граждани на ,,голявата екскурзия,,Сега мрънкат за икономическите емигранти- като сина на Курнерия, който пере парите (ни) от Техноимпекс в Щатите.Лицемери.През ,,възродителния,, прекръстваха починали(!) вече хора.Ами помним и друго - след 9.9.1944г. посмъртно ,,разведоха,, партизанката Йорданка Чанкова и я прекръстиха на Йорданка Николова!!?Изврaтено.
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фурмата, кажи къде ги раздават тези пари да ходя да си взема! Не ти ли минава през ума, че хората просто си казват това, което мислят? Това е едно от местата, където могат да бъдат чути! Банални станахте с това клише платени ***!
46
6
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Страната гърми от протести вие не смятате за нужно да го сложите като главна новина.. занимавате ни само с вируси .. вие сте вирус за държавата, както и всички други планети медии! И вас няма да ви подмине народната любов!
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като е толкова опасен вируса, Баце що докара цяло стадо с автобуси и ги стовари на площада на "контрапротест"?! Иска симпатизантите му да измрат ли?
44
4
 
8
 
! Отговори
фурмата преди 3 години
Вижда се тука ефекта от раздаването на пари на държавните служители - яко *** на управляващите. Яко пишат и коментират. Чак предполагам и с по 3-4 имена пишат. До тези дето са на заплата, както и тези които отричат тестването, както и тези, дето обясняваха до преди месец, как максимума на тестовете на ден бил 1200 теста - как така стана възможно мамка му се правят над 6000 теста?И кое наложи да се правят точно сега?туристическите тестове са не повече от 30% от общото число
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Батко, абсолютно си прав! Но не знам кой ще плати за това.
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко внесе 1 милион теста и сега ги продава чрез лабораториите на хората,нищо,че са здравно осигурени.
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП защитава комунистически Китай, защото оттам тръгна КОВИДа.Целта е да го омаловажат като опасност.Така правеха и по време на Чернобил.Номенклатурата ядеше от запасите преди аварията, а народа го държаха в подчинение Даже имаше хора,които ползваха Гайгерови броячи,които сочеха радиоактивност на храната. Хората можеха така да преценят какво да ядат. НО! Не. Противо,,наподната,, милиция правеше хайки и изземваше тия устройства от хората,(след като им удари по ,,едно кило бой,,за ,,лечение
40
6
 
9
 
! Отговори
Easy преди 3 години
Процент 4.09 е обнадеждаващ. Световната криза, която настъпва, е по-лоша. Есен-зима-пролет 2020/2021 няма да е лесна за цял свят. Едва ли правителството на Бойко е виновно и сега трябва да се сваля като остават месеци до насрочените избори. Тогава да се преброим.