Дузпи пратиха Португалия напред

Резултатът е 3:0
2 юли 2024 07:40, Стела Стоянова
20
Дузпи пратиха Португалия напред
Снимка БГНЕС

Португалия изживя истински шок във Франкфурт и все пак след изпълнение на дузпи успя да отстрани Словения - 0:0 в редовното време и продълженията и 3:0 при изпълненията на дузпите.  

Редовното време и продълженията завършиха при 0:0, като в 105-та минута Кристиано Роналдо пропусна дузпа. В паузата между двете продължения нападателят дори се разплака и трябваше да бъде успокояван от съотборниците си. В 118-та минута Словения имаше грандиозен шанс, но Бенямин Шешко пропусна сам срещу Диого Коща. Спасяването на вратаря в тази ситуация обаче бе най-малкото.

Още в gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от Спорт
Стоичков и Балъков с кампания за паметник на Трифон Иванов
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 1 ден
Нормално, меркантилите гледате само външността, а не качествата на човека.
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тука си прав, Ицо е известен, но аз не харесвам Ицо, нито Меси,Не харесвам дребни брадати татуирани джуджета.
18
2
 
6
 
! Отговори
до 17 преди 1 ден
Нормално, Ицето е носител на ЗТ и световна легенда във футбола. Ако анонимниците гундьо и гонзьо бяха такива, и с тях щеше да е приятел.
17
5
 
3
 
! Отговори
до преди 1 ден
Меси е приятел с Ицо Калигула.Който е приятел с Ицо Калигула не е никакъв смирен човек, а е бандит и ***.
16
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Как може да коментирате неща, от които нищо не разбирате? Нищо от това, което приписвате на аржентинците, не се отнася за Меси. Какъв Неапол, каква мафия? Вие побъркахте ли се? Меси е изключителен пример за скромност, смирение, спортсменство и семейни ценности. Играе играта с такава фантазия и финес, че понякога те оставя без думи. Меси е свръхестествен и историята ще го запомни като най-гениалния спортист, живял някога. Който е следил кариерата му задълбочено, ще се съгласи с думите ми.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Вие представяте ли Роналдо да се беше родил в Бг. Нямаше да се чуе за него.Щеше да излезе Вуцов , Велизар или Мадански и щяха да го разкарат от футбола на 7 години.Тука е така.Затова са разбирачи в БНТ, но футбол няма - няма и да има вече.Затова Португалия е била велика сила в света преди векове и колониална империя.Знаят да оценяват хората и предпочитат и да търпят и лошите им страни, но има развитие.Не само там.В тия страни дето им викаме бели и цивилизация.Тука клуб НЛО.Ще гледаме манекенки
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Роналдо е велик., но е дете.Такъв си беше и такъв си остана.Но пък аз го харесвам.Запазил е едно детско в себе си.Не харесвам Меси.Аржентиците са гадни, брутални, предатели, мафиоти.Няма да забравя как Марадона само плюеше мафията, а тя го хранеше в Неапол.Осигури му камората жени, кокаин, милиони.Живееше си живота , а той се изживяваше на Че Геевара Е той свърши жалко, един велик , може би даже той беше най - великия.А беше б...к като човек.Роналдо е добряк.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Смейте му се ама като спечели еврото пак ще се скриете в мишите си аржентински дупки.
12
6
 
8
 
! Отговори
Роналдо преди 2 дни
Вече е жалък. Какъв позорен край на една велика кариера!
11
6
 
10
 
! Отговори
Язе преди 2 дни
Беше много готино да видиш Роналдо как циври като долна na4a. Никой няма да си купи вече CR7.
10
6
 
9
 
! Отговори
Ревлата преди 2 дни
Меси е плакал веднъж - когато изпусна решаваща дузпа на финал срещу Чили. Тоя тук плаче всеки път. Да не говорим, че не спира да се тръшка и да чупи стойки. Изобщо Меси е на светлинни години пред португалския, и като играч, и като човек. Като Меси друг не се е раждал и няма да се роди. Стискам палци Франция да изхвърли португалците и да ни отърве от присъствоето на егоцентрика.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Харесвам Роналдо и отборите, в които е играл-Манчо, Реал и Юве. Но време е да хвърли кърпата. Като гледам Вини младши кви ги прави на Копа Америка, чудя се какво ще прави там наесен Бапе. Да сме живи и здрави, ще видим.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тия спортисти не знаят какво да правят с живота си без спорт.Затова затъпавят, правят глупости, трагикомични.Че то бандита Вини Джоунс поне стана екшън артист.Какво ще правят Меси, Модрич и Роналдо ако не е футбола.Е Стоичков...Губи си времето да се прави на важен.Другите се излагат с глупости из медиите- разбирачи из оскотелите медии.Една банда банда по забавна то тях.Има една тройка *** в БНТ Вуцов, Велизар и Мадански.Ужас.Не знаеш футбол ли коментират или седнали да завиждат на тоя и оня
7
4
 
5
 
! Отговори
до преди 2 дни
Напротив, и Меси е ревал като изтърва дузпа с Челси в ШЛ и отпаднаха.Рев и чудо.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Знаете ли, че си мисля как словенците решиха да пожалят Роналдо.Ако беше паднал не се знаеше какво щеше да си направи.Голяма суета в тези спортисти.Мислят за някакви паметници, статистки, рекорди.Смешна история.Суета.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Меси беше изпуснал дузпа на финала на Копата. Тогава не само рева, че и напусна и националния отбор. И най-добрите пропускат дузпи.
4
7
 
9
 
! Отговори
Дришнялдо преди 2 дни
Никога не съм виждал Меси или друг играч който се доближава до тяхната класа да реве като бит първокласник.
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
За първи път виждам някой футболист да реве по-този начин като Роналдо след пропусната дузпа в мач който продължава и е 50:50. Той редовно е циврил и други също но на пропусната финална дузпа и отпадане, но такова чудо не бях виждал, а съм гледал сигурно хиляди мачове. Меси няма да го видите НИКОГА така слаб и смешен!
2
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
След изпусната дузпа да поемеш отговорност да биев първата и да я вкараш си е отговорност голяма колкото Роналдо! Велик играч.
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това беше най-скапаният мач, който съм гледал. Искаше ми се да вия от отчаяние.