Англичани ще свирят първите два четвърфинала на Евро 2024

Спорният Майкъл Оливер ще свири Франция-Португалия
3 юли 2024 22:08, Петър Бойчев
8
Англичани ще свирят първите два четвърфинала на Евро 2024
Снимка БГНЕС

Английските съдии Антъни Тейлър и Майкъл Оливър ще ръководят първите два четвъртфинала на eвропейското първенство в Германия, обявиха от УЕФА.

Антъни Тейлър получи срещата между домакина Германия и Испания, която ще се проведе на 5 юли в Щутгарт от 19:00 часа българско време. Помощници на Тейлър ще бъдат Гари Безуик и Адам Нън. Четвърти съдия е Иван Кружляк от Словакия, а друг англичанин – Стюърт Атуел ще отговаря за системата за видеоповторения (ВАР).

Майкъл Оливър – другият представител на Англия, получава мача Португалия – Франция. Двубоят също е на 5 юли, но от 22:00 часа в Хамбург. Негови помощници на страничните линии са Стюърт Бърт и Дан Кук, а четвърти съдия е Шимон Марчиняк (Полша). ВАР-съдия е Пол ван Букел от Нидерландия.

До момента Тейлър ръководи два мача на Евро 2024, като и двата завършиха при резултат 0:0. Той беше главен съдия на Нидерландия – Франция и Украйна – Белгия в груповата фаза, както и четвърти съдия на Испания – Хърватия (3:0).

Майкъл Оливър се превърна в доста по-обсъждана фигура на този турнир, особено след решенията на осминафинала Германия – Дания (2:0). Британецът отмени гол за датчаните за буквално микроскопична засада, а секунди по-късно отсъди дузпа за Германия, от която домакините поведоха в резултата. В груповата фаза той беше главен на Испания – Хърватия (3:0) и на Словакия – Украйна (1:2).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от Спорт
Разследват голмайстора Демирал за жест на турските националисти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
VladTepes преди 2 дни
Дано самобитните английски творци с черни гащета блеснат с интуиция и въображение.
6
0
 
4
 
! Отговори
Фен преди 2 дни
Съдияяята, съдияяята, съдията - Елтън Джон!
5
0
 
2
 
! Отговори
хехе преди 2 дни
народа е ГОЛА-ВОДА !
4
0
 
4
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 2 дни
за разбиването на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА и икономика вина имат САЩ , ЕС ,бъгларските "политици " и най-вече българският " народ " който 35 години дреме и нищо не прави да си оправи държавата ! жалко
3
2
 
5
 
! Отговори
До 1: преди 2 дни
Еми да ти сepа в уcтeнцата уpoд. Всичко беше редовно в мача и "германците" заслужено си спечелиха, ама за чий кyp ти си фен на тия тъпaнaри? Германия има най-голяма роля в разбиването на българската икономика в последните 35 години, а Ангела Меркел умишлено натресе на България като най-дълго управлявал политик мутрата-пpocтак Б. Борисов, който опpocтачи държавата и вместо да инвестира присъединителните фондове на ЕС в икономиката ни подобно на Унгария, ги изнесе обратно в Германия.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Уж европейско първенство, а англичаните,които напуснаха ЕС ще свиpят? Съответно 50 000 евро директно заминават за Англия само от двата четвърт финала със съдиите и още около 100 000 евро за VAR и помощниците на съдиите. Санкции няма ли за съдиите от Brexit?
1
2
 
2
 
! Отговори
BG СМЕШКИ 2 преди 2 дни
така написаното изглежда че съдията е помогнал на Германия а това изобщо не е е вярно.е статията удобно пропуска факта че на Германия бяха отменени 2 напълно редовни гола - срещу Швецйария и Дания в началото на мачовете . иначе англисйките съдии никога не са били на ниво очаквам още дискусионии решения да има !