Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г.

Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света"
27 окт 2024 14:10, Нели Христова
159
Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г.

Нострадамус и баба Ванга предупреждават, че от следващата година в Европа ще има смъртоносна война.

Двамата мистици правят една и съща прогноза поотделно, като казват, че 2025 г. ще бъде трудна година за континента.

Нострадамус, френският астролог и лекар от 16-ти век, прави предсказанието в началото на 1500 г. Той пише, че "земите на Европа" ще бъдат въвлечени в "жестоки войни". И добавя: "Древната чума ще бъде по-лоша от враговете."

По същия начин Баба Ванга е изразява приживе загрижеността си за Европа. Тя също така предупреждава за конфликт, който ще "опустоши" населението на Европа.

Баба Ванга почина преди 27 години, припомнят от DailyStar. Тя бързо се превърна в култова фигура, тъй като няколко от нейните предсказания се сбъднаха. 

Ванга предупреди за атаките от 11 септември и руската инвазия в Украйна. Баба Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света".

Нейните предсказания продължават до 5079 г. – тогава тя твърди, че светът ще свърши напълно


Баба Ванга обаче твърди, че Европа ще "престане да съществува" до 2017 г., което не се оказа вярно. Тя казва, че ще се превърне в "пустош, почти изцяло лишен от човешки живот".

За атаката срещу Световните търговски центрове тя каза: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици. Вълците ще вият в някой храст и ще блика невинна кръв."

Тя също прогнозира, че 44-ият президент на САЩ ще бъде първият чернокож. Това се сбъдна с встъпването в длъжност на Барак Обама. Тя обаче добавя, че той ще бъде последният чернокож държавен глава за страната, което може да вещае победа за Тръмп на изборите в САЩ след месец.

Тя прогнозира още, че 45-ият президент ще бъде "изправен пред криза", която може да "събори страната". Наистина, Доналд Тръмп се изправи пред няколко проблема по време на управлението си, включително щурмуването на Белия дом във Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от Свят
Китай с контрамерки срещу Тайван
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
22
 
! Отговори
Симо преди 5 часа
Догодина по това време, ще четем същата статия но за 2026-та.
100
9
 
6
 
! Отговори
веселия шлакловчик преди 5 часа
Колко трябва да си *** да вярваш на тая вещица
99
5
 
14
 
! Отговори
Poro преди 5 часа
Ами то и сега в Европа има война.
98
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Аз не вярвам много на предсказания ама баба Ванга учудва света . Това за Княз Владимир ,че ще наложи мир на света след войната в Европа съм го чел преди войната в Украйна.Обаче има и за седемте княза (И ще дойдат седемте Княза и ще настане дълковечен мир), И се светнах за проекта "Борей" Три са на вода вече (може и повече). Проекта е за седем. И всичките са с имена на князе.
97
16
 
22
 
! Отговори
Иван преди 5 часа
Вижте какво открих, русофил се римува с деббиллл.
96
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Потната Нела пак драска простотии. Цял живот само белина за пиене - това е резултатът.
95
0
 
26
 
! Отговори
321 преди 6 часа
Няма събитие което да се случи и да не може да се пробута тезата, че някой ге е предсказал.
94
1
 
17
 
! Отговори
fighter преди 6 часа
Неграмотниците от Днес БГ пак лъжат като лясковски мангошвилязи,
93
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Пълни измислици, според баба Ванга, Нострадамус и Кашпировски следващата година ще изберем Кобилкина за министър председател.
92
1
 
14
 
! Отговори
тоя преди 6 часа
шарлатанииииии
91
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Най-вероятно ТСВ да почне след 4 години
90
2
 
34
 
! Отговори
Читател преди 6 часа
Не бива да вярва на статии за Ванга и нострадамус.Паника се създава само това е целта.
89
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
"Баба Ванга обаче твърди, че Европа ще "престане да съществува" до 2017 г" - Вятно е ... Меркел гa погуби!
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Или пък не. За всяка година напоследък все се намира по някое предсказание за война и разрушения, но до сега всичките се оказаха погрешни.
87
0
 
48
 
! Отговори
хаха преди 7 часа
Откак умря жената много неща "каза".
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
когато падне Сирия казва Ванга и говори за цар Владимир, който ще спаси света, а за Нострадамус , никой не му знае точните прогнози, единствено в писмото до сина си дава някаква последователност, говори за войната край Адриатика, бивша Югославия, за Антихрист когото ще приемем като спасител и който ще е мюсюллманин, има и Библейски пророчества, че когато има запустение на свято място, ще дойде краят, Йерусалим ще бъде обграден и ще се обединят двата "звяра", САЩ и Русия против иисляма
85
6
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 7 часа
До д-р Фройдовски === Достоевски, Толстой най-добре са описали колко е гнила тази нация. Веднъж четох, някой, не помня кой беше написал: "Най-болните нации раждат най-големите гении"
84
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Вече като няма с кво да на плашат и опират до врачките.
83
7
 
7
 
! Отговори
д-р Фройдовски преди 7 часа
До Подводница-чудовище: Майка Ви Русия не зная какво изгражда, но има нещо вярно в прозвището, което сте си избрали. Да, россията освен чудовища е произвела и много хубави неща, напр. в някои изкуства и в литературата. Но ..., повечето от тях по същността си са различни по вид свидетелства за колективната светогледна патология, която всъщност е и най-страшното руско чудовище. Докато тези хора не се самоосъзнаят като принадлежащи към човешка култура и цивилизация, все ще рушат чудовищно...
82
2
 
26
 
! Отговори
Кирчо преди 7 часа
Журналята размътиха предсказнията, нарочно за да опорочат предсказанията. Целенасочено се пускат такива предсказания, неща за които Ванга никога не е говорила , но и няма право да говори! Директни предсказания за нещо тези хора НИКОГА НЯМА ДА КАЖАТ ! А който вярва... жалко толкова ви стига мозъка !