Вицето на Тръмп каза как ще разрешат конфликта в Украйна

Джей Ди Ванс: Бъдете умни и преговаряйте
14 сеп 2024 12:35, Инна Ангелова
359
Вицето на Тръмп каза как ще разрешат конфликта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за вицепрезидент на Републиканската партия Джей Ди Ванс очерта потенциалния подход на евентуална администрация на Доналд Тръмп за прекратяване на войната в Украйна, заявявайки, че той може да включва създаване на "демилитаризирана зона“ на украинска територия и отказ на Украйна от членството в НАТО, предава "Украинская правда“.

Според Ванс подходът е драматична промяна в политиката, която в момента води администрацията на президента Джо Байдън, която се фокусира върху предоставянето на военна и друга помощ на Украйна.

"Мисля, че това би изглеждало така: Тръмп ще седне и ще каже на руснаците, украинците, европейците: "Вие, момчета, трябва да разберете: как изглежда мирното споразумение?“ И вероятно изглежда като сегашната демаркационна линия между Русия и Украйна, която се превръща в демилитаризирана зона“, заяви Ванс.

Предложената демилитаризирана зона, добави Ванс, ще бъде "силно укрепена, за да попречи на руснаците да нахлуят отново“.

Според кандидата за вицепрезидент на САЩ Украйна, като част от мирния план, ще запази своята независимост в замяна на неутралитет - това означава, че Украйна няма да се присъедини към НАТО или други "съюзнически институции“.

Джей Ди Ванс не уточни кой ще контролира "демилитаризираната зона“, но отбеляза, че сегашната демаркационна линия ще остане, което означава, че Украйна няма да си върне територия, сега окупирана от Русия.

По време на интервюто той също заяви, че Русия "не е трябвало да нахлува“ в Украйна, но че "украинците също имат много проблеми с корупцията“. Ванс нарече "погрешно и пожелателно" мислене да се разглежда войната между Украйна и Русия като битка между доброто и злото, а подкрепата на САЩ за Украйна като "великата хуманитарна мисия на нашето време".

"Има много рискове за нас да останем там и да се опитаме да насърчим украинците да задържат Крим. Въпросът е колко американски живота ще струва това? И ако отговорът е повече от нула, тогава си измивам ръцете“, казва Ванс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още от Русия
Открити са над 100 руски мини в Черно море от началото на войната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
290
11
 
15
 
! Отговори
Батко Зеленския преди 4 дни
Соросоидчетата май са се преместили от павенцата тук да заработят някой цент и да пишат малоумщини.Оправили са вече собствената си държава,сега оправят света.*** празни!Хахаха.
289
15
 
20
 
! Отговори
sdfd преди 4 дни
Господи, ела и си прибери вересиите наречени Тръмп и Ванс!
288
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Полезен ***", така руснаците са наричали тези които се хващат на руските лъжи.
287
19
 
19
 
! Отговори
ПЪТЯТ КЪМ МИРА преди 4 дни
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МИНАВА ПРЕЗ ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ЗЕЛЕНИЯ НАРКОМАН
286
13
 
19
 
! Отговори
Батко Зеленския преди 4 дни
Ще седнат на масата за преговори,но първо трябва да се отстрани гнусния агент на ми6,бившия диктатор на ***,/Зелената мишка/който се явява вече нелигитимен,
285
3
 
16
 
! Отговори
Ванс преди 4 дни
Има по сериозни проблеми върху които трябва да се съсредоточи ,а именно да помогне на Дончо белината да проследи и разкрие всички онези които ядат домашни любимци.
284
4
 
6
 
! Отговори
До 299 преди 4 дни
То от филмчета за Рамбо акъл не идва.
283
11
 
8
 
! Отговори
Читател преди 4 дни
Прочетох писанията от форума и установих без изненада, че празните писания на русофилите са резултат от липсата им на информация за военната мощ на Пентагона. Ще дойде време обаче, когато тези полу..грамотни момчета ще се скрият в миши дупки не от страх, а от срам , заради глупостите, които са писали по форумите. Иначе, времето не работи за Империята на злото и това ще види догодина.
282
10
 
6
 
! Отговори
до 282 преди 4 дни
Руски журналисти в САЩ??? Е какво са правели там???Те на всичките управници и олигарси децата са в САЩ или западна Европа. Дъщерята на Песков живеела в центъра на Париж до Айфеловата кула и се оплаквала от лошо отношение.Ами да си отидат в родната Русия,ама не искат!Набутали са се на запад и в САЩ , държат се високомерно и ще има да патят и то от обикновените хора!И все на "журналисти" се изкарват!
281
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тръмп няма ли котки за спасяване? Путин няма ли корани за целуване?
280
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Камала има много повече кураж от путинофила Тръмп и вицето му.
279
4
 
12
 
! Отговори
ШвестерЕС преди 4 дни
Абе то Такава държава Украйна няма ама аз нали съм мощен "вентилатор" Та НАДУВАМ европейски ценности, нищо че не знам какви са
278
4
 
1
 
! Отговори
82 ОМБр преди 4 дни
...вселената от "величието ви"!!!
277
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Рижия клоун и виценцето му няма да имат тази възможност - Камала иде.
276
4
 
2
 
! Отговори
82 ОМБр преди 4 дни
...на преференциални цени,тоест тласък на икономиката и конкурентноспособността и,вие доволно потривахте рачички,когато чичо Джо извиваше ръцете на Порошенко да уволни главния прокурор и ще получи обещания милиард долара? И накрая другарю престанете с варварските си желания да диктувате на вашите съседи какво да правят,и какво не,но най-вече престанете да проливате кравата им,защото имат лошия късмет да са ви съседи! Защото,вие плашите ли плашите,ама ще ни писне,и ще се пожертваме за да спасим..
275
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тактиката на путинофилите винаги е една и съща - сваляме панталоните, подмазваме се, циврим, вайкаме се.
274
4
 
1
 
! Отговори
82 ОМБр преди 4 дни
...Какво се случи другарю разузнавач-майор-президент,защо днешната ви реалност е толкоз тягостна и мъчителна за едно човешко същество? Защо пожертвахте с лека рака 500 000(досега)ваши сънародници,и още няколко милиона тяхни близки и приятели? За руско говорящите в Донбас и Крим ли? Защо похарчихте близо трилион долара и се лишихте от 300милиарда активи вместо,само една пета от това да бяхте похарчили за спечелване на сърцата и умовете на тази близка вам чужбина-Украйна,вместо да и дадете ресурси
273
0
 
3
 
! Отговори
До 82-Обмр преди 4 дни
Е ще ти изтупат Одесата това е ясно на всички
272
5
 
0
 
! Отговори
82 ОМБр преди 4 дни
Другарю Владимир Владимирович,моля изтупайте от прах албума със снимки вкъщи,и на чаша сок го прелистете,за да се върнете на онези моменти,когато Европа и Русия бяха приятели и партньори,споени от взаимен интерес. Припомнете си овековечените с фото мигове,когато вашето място,на всяка снимка бе от ляво или от дясно на канцлерката. Спомнете си топлото приятелство с президента Макрон,мястото което пазеше той за вас,примерно в Ла Скала,за да се насладите на концерта седящи един до друг...
271
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
И тоя е изскубал земното като Бай Дън.