Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Проблемът на тези бункери е че точно когато ти потрябват ти най вероятно ще си някъде далеч и изобщо да разполагаш с нужното време за да стигнеш до бункера. Та затова цялата тази концепция е доста безсмислена. Освен разбира се в случаите когато ти си агресора. Бункерите може да са полезни за агресора. Но там пък има проблем с изтичането на информация. Може противника да разбере точно в кой бункер се криеш и да го атакува със съответните оръжия.
160
4
 
6
 
! Отговори
Споко преди 3 месеца
Ако има и 2000 кашона водка ядрената е сигурна. Ще се напие Вива с генералите и ще играят руска рулетка с ядрените копчета.
159
3
 
7
 
! Отговори
До 175 преди 3 месеца
А от мръсните руски усти излизат само истини
158
3
 
6
 
! Отговори
morgan преди 3 месеца
и там да си остане мишката долна ще се крие нали е голям мъж лелипута
157
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе, с Путин стават, с Путин лягат. Обсебени са. Дебнат денонощно Путин какво прави. Взел е акъла на евроатлантиците. Сън не ги хваща. Сега бункерите дебнат. Хора без никаква работа.
156
4
 
3
 
! Отговори
До 173 преди 3 месеца
Гледай да не духне твойта панелка, робе
155
4
 
3
 
! Отговори
Сънувах че до 24часа преди 3 месеца
Зеленски - ще е Мъртъв!
154
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом англичани го казват значи е лъжа,ингилизите и краварите никога не казват истината.Само лъжи,и лъжи и то *** лъжи
153
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много харесвам Путин, ама повече ще го харесвам умрял
152
3
 
6
 
! Отговори
Значи Скоро преди 3 месеца
Някоя НАТО-вска Кл0ака ще е на РадиоАктивен Кратер! Путин ще е в Бункера, докато се види, на къде духа РадиоАктивният Облак!!
151
3
 
6
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 месеца
Дайте да му пратим малко трушиика и малко сланинка на тоя гладник болен
150
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каккъв е смисълът да имаш бункер за края на света ако той не запасен със всичко необходимо 100% от времето? Никой не знае кога ще настъпи момента.
149
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-вероятно е да подменят продуктите с изтичащ срок на годност с нови. Нещо като профилактика. Едва ли ще се демонстрира снабдяването ако е еднократно. В държавния резерв в България периодично се подновяват продуктите. С бункерите на Русия сега се създава излишна параноя.
148
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия пак лъжат. Не е един, а цели два бункера са. Преди е нямало никаква храна, но сега са намерили някоя рубла и решили да ги заредят с храна. Вие от Марс ли сте, че цитирате такива глупости?
147
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бункерите са запасени със всичко необходимо през 100% от времето. Иначе биха били безполезни тъй не се знае кога ще трябва да се ползват. Периодично запасите се обновяват. Храните и горивата имат срок на годност. Така че това е рутинна дейност и в нея няма нищо необичайно.
146
3
 
4
 
! Отговори
Чудя се преди 3 месеца
А с надуваеми чеченци зареждат ли го??!!?? Или лилипутът предпочита натурални!?!???
145
1
 
4
 
! Отговори
Патриот преди 3 месеца
Е и? Не година, за десет да имат провизии, после какво? При ядрен апокалипсис ще имат само една екстра - да умрат бавно, много бавно и мъчително... Плашат, мордорци, това могат, това правят!
144
1
 
0
 
! Отговори
До 161 преди 3 месеца
Прав си, ще избяга на марс
143
3
 
4
 
! Отговори
в-к ,,Мирър ,, преди 3 месеца
До Анонимен ..твърдеше ,че Садам има химически оръжия ...нали ?
142
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той доставчиците не може да си контролира, а си вярва, че ще се скрие в таен бункер. Продажните руснаци ще го издадат на втория ден срещу десет рубли