Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е за заблуда на противника, джуджето се готви да избяга и да се скрие при другаря Ким Чен Ун
180
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Индийчето да не би да тича на пазар в АЛДО и на него му карат храната и се проверява, по цял свят е така. Байдън ако отиде на пазар не се знае на къде ще тръгне. Чарлз дали отскача до магазина да си купи нещо за хапване. Смешници
179
2
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 месеца
Парада! Пардон"великия"парад,обран-обран,лицата строги делово("като истински празник"),погледите вгълбени,усмивки...няма. От време на време се чува приглушеното ура! А джуджака държи реч за величие с бронежилетка под черния балтон... Мууу-х-хх-а-ха
178
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво става с контранстъплението? Върнаха ли вече Крим?
177
5
 
7
 
! Отговори
Истината преди 3 месеца
Защо хората в северна корея и руското блато не мечтаят за свобода? Защото мечтаят да се нахранят а да имаш две мечти наведнъж е доста трудно.
176
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Целият цивилизован свят се обединява и консолидира и приветства президент Зеленски в Швейцария, а страхливия диктатор Путин трепери в бункера и не смее да се покаже.
175
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тук е пълно с розови еднорози за които дъгата е истината !
174
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Вова да внимава много с консервите, особено западни. Ето в Москва над 120 души са се натровили и имат ботулизъм, 30 са в реанимация - яли салатки с консервиран червен боб. Та знае ли човекът...
173
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Горките рус0р0би вече немогат да го поемат. С всеки изминал ден все повече лъсва истината за блатото наречено русия. Дори нациските пропагандни гнезда като телеграм и таас несмогват да скрият факта че блатная е гола вода и я чака дълги години немотия изолирана в девета глуха, далече от цивилизованият свят.
172
3
 
9
 
! Отговори
Тц,тц преди 3 месеца
Вчера в Русия беше излъчено новото предаване "Говорим само истината".След края един от участващите беше арестуван за измяна на Родината.Човекът присърце беше приел буквално заглавието на предаването...
171
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
190 Егати живота!
170
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
понеже хохлите стигнаха до Москва и той се скри нали ??? Смешници ! Всички гледаме телеграм продажни кукли !
169
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Параноя. И за колко време ще му стигнат? Какво казват тези в Русия, които нямат бункери?
168
3
 
1
 
! Отговори
До 186 преди 3 месеца
Въздуха, водата и храната не са проблем стига да имаш неизчерпаем източник на енергия. Въздуха и водата се рециклират на 100%. Храната може да се отглежда в контролирани условия. Винаги опираме до енергия. Ако бункера е достатъчно дълбоко и има ядрено захранване може да се поддържа живот доста години.
167
3
 
7
 
! Отговори
До 185 преди 3 месеца
Те санкциите са за бедните руснаци. Вожда яде и пие вносно
166
2
 
2
 
! Отговори
Дебел(O)(O)кият к0к0 преди 3 месеца
кво става с АЕЦ-а, заработили с Новото Гориво?!
165
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Памперси заредили ли са
164
6
 
7
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 месеца
Смисъла да има бункер за тоя мишок е,че ние ще сме одавна мъртви,когато му привършват запасите,а съвеста му,като причинител на това ще прегрява. Бих искал да му зърна физйономията,в момента когато коменданта на бункера отиде при него с бутилка вода и думите:Господин президент това е последния литър питейна вода,той е за вас...
163
9
 
3
 
! Отговори
Ром'с преди 3 месеца
И какви са тез вносни хранителем продукти...когато има санкции и от 2014 година не че внася чужди храни в Русия ..какви са тез неруски храни.Абе Като лажете,лъжете Малко поне смислено...
162
6
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Шубето е голямо.Жужето се е обзавело с няколко бункера.Това няма да му помогне.Накрая ще увисне на въжето на Червения площад или ако има късмет ще се настани в килията в Хага.Така завършиха фашистите преди него.