Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси

Кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб
17 юни 2024 21:15, Нели Христова
398
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Снимка: БГНЕС

Един от бункерите на руския президент Владимир Путин, разположен в планината Алтай в Централна Азия, вече се снабдява с хранителни запаси.

Това твърди британският в-к "Мирър", позовавайки се на вътрешна информация от източник, пряко ангажиран с доставката на провизиите в планинското убежище. Анонимният източник направи признанието в Телеграм канала "Поздняков", в който съобщи, че кашони със сухи дажби, зърнени храни и консерви се пренасят в голям мащаб в това отдалечено място в Сибир.

"Никога не съм виждал такова нещо. Запасите са вносни, скъпи и не са наши (руски)", сподели източникът.

По думите му храните се докарват в склад в планинския район, след което биват щателно проверени от специален екип, който да потвърди, че въпросните хранителни запаси са годни и безопасни за консумация.

Разтоварваме продуктите от едните камиони и след това ги товарим на други. Но искам да подчертая, че шофьорите определено не са обикновени шофьори на камиони за големи разстояния. Облечени са строго и имат сериозни лица. Казвам ви – това не са обичайните шофьори на камиони... не поддържат абсолютно никакъв контакт с нас, казва още анонимният източник.

Той допълни още, че целият процес продължава вече цял месец и посочи, че хранителните провизии ще стигнат за няколко години и са достатъчни за 200-300 души.

Имението, на около 220 км южно от регионалната столица Горно-Алтайск и на 3900 км източно от Москва, попадна в заглавията миналия месец, когато пожар унищожи сграда в комплекса. Но резиденцията отдавна се подозира, че е прикритие за таен високотехнологичен бункер, който може да приюти множество хора, включително семейството на Путин и по-широк кръг, както и неговия персонал и екип по сигурността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
4
 
! Отговори
До 227 преди 3 месеца
Не още, ама Путин пак ще се крие
200
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
199
2
 
5
 
! Отговори
До 226 преди 3 месеца
Намерил кой да се присмее. Фен номер едно на руската независима телевизия
198
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Васко, дай 400 иляди лева от бюджета на общината да се сабереме тука бидбжигейове да си направиме гей-парат в София, а? Сега сме в ЕС и НАТО, ние биджигейовете сме част от голямото семейство на еврогейовете и искаме и ние да парадираме както в еврогейовете в Брюксел.
197
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По-малко боб да не напълни куфарчето.
196
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А алкохолни запаси няма ли?
195
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Китай и Индия са държавите с най-много население. Ако толкова е проблем пренаселването на планетата да правят там война.
194
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия - територия 17 милиона кв. км, гъстото на население 8 души на кв.км. ЕС - територия 4,2 кв. км, гъстота на населението - 106 души на кв. км.
193
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всяка бг копейка да изпрати по един буркан туршия на господаря си
192
6
 
0
 
! Отговори
хе хе хе хе преди 3 месеца
Целият симфоничен оркестър на Киев заедно с инструментите избягаха в Германия. Хе хе хе хе!
191
0
 
9
 
! Отговори
Руский мир, сър! преди 3 месеца
Една седмица преди 6мата брадати идилци да вземат за заложници своите охранители, пандиза в Ростов получи награда за най-строго охранявано и обезопасено място.
190
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
A кашони с памперси има ли?
189
7
 
0
 
! Отговори
Войната е мир преди 3 месеца
Доктрината "фейк нюз" беше развита от НАТО именно като етап от информационната война, а крайната цел е тоталното зомбиране на населението на западния блок и превръщането му в биомаса. Истината идва само от Големия брат, нали, зомбита, а всичко друго е лъжа :))) Представете си как се забавляваме с коментарите ви - все едно сте ***, които обясняват на космонавти, че земята е плоска :))) Много сте смешни. Все още далеч не всички хора са промити като вас - правоверните атлантици
188
4
 
0
 
! Отговори
За един приятел преди 3 месеца
А смениха ли памперса на Байдън?
187
2
 
6
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 3 месеца
Другарката мутрофанова от "Драган Цанков" 28 е заповядала на всички рос0робски ботове да се включат масове с техните ВПНи и да пляскат плюсове и минуси където подобава. Така ще внушаваме фалшиво мнозинство че България подкрепа блатото наречено русия.
186
0
 
5
 
! Отговори
До Обяснявам преди 3 месеца
Лягай си.Имал си тежък ден.
185
10
 
1
 
! Отговори
Обяснявам преди 3 месеца
Путин има собствен ядрен подземен влак. Във влака има вагон с атомна електроцентрала, заредена за 1000 години. Има вагон за безопасно пречистване на водата. Има вагон с хидропонни ферми като на Марс, откраднати от НАСА от най-добрите шпиони. Персоналът на влака е от 500 проверени агенти, които живеят постоянно вътре със семействата си. Подземната железопътна мрежа е хиляди километри из цялата страна, а секретните подземни гари представляват изолирани бункери. Затова никой не може да свали Путин.
184
1
 
6
 
! Отговори
Мужик преди 3 месеца
Ами да речем че оцелее в този бункер, и после какво, колко години още ще изкара дpътoто джудже преди да се пресели в пъкъла за вечността, оттам излизане няма. Всъщност истинския страх е от това!
183
3
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.
182
1
 
11
 
! Отговори
Очаква се преди 3 месеца
Скоро майките и съпруги на стотиците хиляди ват*енки които никога няма да се завърнат в блатная ще искат отговор от късокракия кървав диктатор който все повече се закопава в най дълбокият бункер.