Неизлъчвано интервю: Навални критикува "западни помощници на Путин"

Той говори и за надеждата си за по-добро бъдеще за страната си
26 фев 2024 22:30, Елка Василева
83
Неизлъчвано интервю: Навални критикува "западни помощници на Путин"
Снимка: архив, БГНЕС

Телевизия "Скай нюз" разполага с неизлъчено интервю на Алексей Навални, в което той напада "корумпираните служители", живеещи в Лондон, за които се твърди, че помагат на режима на Путин да укрива "мръсни пари", предаде кореспондентът на БНР.

В интервюто Навални говори още за надеждата си за по-добро бъдеще за страната си и за рисковете, които знае, че поема.

Още по темата
Интервюто е направено през февруари 2020 година. През август същата година Навални беше отровен по време на полет за Москва.

Обширното интервю включва надеждите му за бъдещето на Русия като част от Европа, личната му безопасност и някои тежки думи към Великобритания и Запада, оставили сътрудниците на Путин без последствия.

Западът не прави абсолютно нищо. Има някои “ритуални танци”, но нищо не се случва, казва Навални.

"Защо корумпираните служители все още живеят в Лондон? Защото тези корумпирани служители хранят огромен брой прекрасни лондонски адвокати? Тези хора, те ще изглеждат много цивилизовани, ще ни е приятно да си побъбрим с тях, ако седнат до нас, ще носят вратовръзка и ще имат изискани обноски, а в същото време обслужват интересите на пълни, завършени бандити", посочва руският опозиционер.

Навални обаче е оптимист в интервюто. Той отбелязва, че сe надява да настъпи промяна след 20-те години на управление на Путин.

"Русия е европейска страна, всички хора, които живеят в нея искат да живеят както хората в Европа. Надявам се след 10 години, ако ме интервюирате отново, да мога да кажа как се преборихме с корупцията и прането на пари" , изтъква Навални.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
3
 
! Отговори
просто е имал мечти преди 6 месеца
Днес.бг:"...Обширното интервю включва надеждите му за бъдещето на Русия като част от Европа..."Аз: Навални се заблуждава. НИКОЙ на Запад няма НИКОГА да приеме Русия да бъде част от Европа." Това трябва да стане ясно на всички руснаци. Както путинисти, така и антипутинисти. Ако някой руснак смята, че Русия някога ще стане част от Европа, ще му кажа, че това са "надежди говежди"!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Също като Кирчо и Кокорчо. Сякаш Навални точно за тях е говорел в интервюто.
11
3
 
3
 
! Отговори
вече преди 6 месеца
три абрамса изгоряха като факли англосакси имате ли още дайте ги
10
2
 
3
 
! Отговори
от 8 преди 6 месеца
Сега, може и да не ти харесва казаното, но истината е такава. Не знам кой го уби, ако изобщо са го убили, но знам, че отравяето му с новитчок е малко вероянто, да е било истана. Това е толкова мощен токсин, че дори и да не го беше убил, щеше да го осакати перманенто.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Богат урожай за ВС РФ днес - САУ Archer, САУ Caesar, ЗРК NASAMS и най-плашливия танк Abrams. Това е с видеопотвърждение, другото, което е без обективен контрол е бонус. Паричната премия за унищожения Abrams вече е преведена - почти 100 000 евро. Abrams-ът е обездвижен с FPV дрон за 200 долара и доубит с ПТУР. Ххихихихиххихи!
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този е по-умрял и от на Байдън чучура, за какво изобщо още го коментирате....
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
НАВАЛНИ ИМА ВИД НА РУСКИ ХРИСТИЯНИН, А ПУТИН НА КАКЪВ ВИ ИЗГЛЕЖДА..??
6
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До анонимен 4 - Навални едвам събираше 3% одобнрение. Вторите след Путин са ... комуниситте в Русия, ако не знаеш. Навални никога не е бил особено голям фактор в Руската политика и за руснаците, трябва да знаеш, че ако някой "западен лидер", подкрепи техен човек, всички се сещат веднага за Горбачов и в какво състояние остави Русия след седбе си.
5
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Очкавам 200 AI генерирани видеа, на които са работели поне 20 човека екип, да слушаме как навални ни приказва "от ония свят".
4
5
 
3
 
! Отговори
Потър преди 6 месеца
Навални смяташе, че Руzия е европейска страна, а влизането във формумите на този сайт би убедило и непредубедения, че *** не е
3
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Колко е жалко само, че такива хора като Навални, макар и идеалисти, нямат почва да вереят на онези географски ширини. Много е прав, когато казва, че мнозина руснаци искат да живеят като европейци. Кой каквато възможност има да се махне от там, не я пропуска. Жените са готови да се обвържат с нищо и никакъв чужденец само и само да напуснат матушката и да живеят в цивилизацията.
2
4
 
12
 
! Отговори
А ЕТО ОТКЪДЕ преди 6 месеца
МОЖЕ ДА МУ Е ДОШЪЛ ТРОМБА НА НАВАЛНИ
1
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кой тоз Навални :)))