Спиращи дъха емоции с нови хитови трилъри този уикенд по Bulgaria ON AIR

"Изкормвачът" и "Лешояда" ще приковат вниманието на зрителите в 22:00 часа
26 юни 2024 14:21, Инна Ангелова
2
Спиращи дъха емоции с нови хитови трилъри този уикенд по Bulgaria ON AIR
Снимка: PR

Легенди, загадки и престъпления ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR този уикенд за всички почитатели на трилърите и страшните истории. На 29 юни от 22:00 часа, когато нощта буди всички наши страхове, на малкия екран ще се излъчи „Изкормвачът“, където мистерии от миналото се завръщат 16 години по-късно с още повече опасности.

В неделя, 30 юни, по същото време зрителите на политематичната телевизия ще проследят историята на журналист, готов на всичко, за да развие своята кариера в криминалната драма „Лешояда“.

Потресаващият съспенс трилър „Изкормвачът“, по сценарий на Уейс Крейвън, представя живота в тихото и спокойно градче Ривъртън, където легенда разказва за сериен убиец. Действието се развива в наши дни, 16 години след смъртта му, когато мистериозно започват да изчезват хора, а извършителят успешно остава в сянка.

Мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR и в неделя, когато Лу Блум, изигран от Джейк Джиленхол, ще се опита да пробие като репортер за вечерните новини, заснемайки тъмните страни на нощния живот в Лос Анжелис в трилъра „Лешоядът“. Решен да успее, Лу си пробива път към върха с всички средства в този опасен и жесток свят, където всяка полицейска сирена, всяко престъпление и всяка жертва е джакпот и се превръща в пари.

Какъв ще се окаже краят на легендата в Ривъртън, има ли връзка между някое от децата и убиеца и до къде е готов да стигне Лу Блум, за да бъде сред най-добрите – не пропускайте да гледате тази събота и неделя, на 29 и 30 юни, от 22:00 часа в хитовите трилъри „Изкормвачът“ и „Лешояда“.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 2 дни
През! - ))))) И, да, 53 г. -)))
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"хитови съспенс трилъри през уикенда"... Открийте българската дума. Подсказка: предлог е. Победителят в състезанието ще е сто на сто над 50-годишен, затова печели лукче. На останалите участници - да ви е честита новата идентичност.