Емели Санде – безнадеждният романтик

Звездата с концерт у нас на 10 юли в НДК
16 апр 2024 13:25, Александър Попов
2
Емели Санде – безнадеждният романтик

Любовта може да те замая, да разбие сърцето ти. Прави те малко луд. Изпращате на шеметни върхове, после... съкрушителни спадове. Това е, което Емели Санде споделя в своя емоционален пети албум How Were We To Know.

Светът добре познава гласа на шотландската певица. Независимо дали сте чули силата му на церемониите по откриването и закриването на Олимпиадата през 2012 г. или сте му се наслаждавали по време на някое от безбройните ѝ разпродадени концерти по целия свят - няма как да се сбърка. И в този последен проект, издаден само година след нейния високо оценен от критиката четвърти албум Let’s Say For Instance, Санде използва този глас в пълния му, удивителен потенциал.

11-те песни от How Were To Know изследват интимните срещи с любовта във всичките форми, заедно с риска, необходим за преследването ѝ.

"След като си бил наранен, е много трудно да събереш парчетата отново и да си позволиш да бъдеш уязвим", казва Санде. „Така че мисля, че тези песни изследват смелостта на любовта и да обичаш другите, но също и себе си. Тези песни бяха части от пъзел, който трябваше да сглобя, и сега ми се струва, че е подходящият момент да ги споделя. Това са  моите истории, историите на един безнадежден романтик".

Българската публика ще има възможност да види и чуе на живо романтичката Емели на 10 юли в зала 1 на НДК в София. Концертът се организира от "Жокер Медиа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Емели Санде
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 2 месеца
До Анонимен 1 Че защо да нямате? Романтиката не съществува сама по себе си. Ние я създаваме. Ако искаме, разбира се. Както Емели Санде - с песните си. Всеки е свободен и разполага с мислите и въображението си за романтика. Или каквото друго пожелае. Не губете надежда! :)
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
То и аз съм безнадежден романтик. В смисъл - нямам надежда за романтика.