Галя от "Каризма": Жива и здрава съм повече от всякога!

Певицата се радва на връзка с британец и на лично спокойствие
Обновена: 22 май 2014 14:05 | 21 май 2014 10:30, Александър Попов
13
Галя от "Каризма": Жива и здрава съм повече от всякога!
Снимка: Булфото

През определен период от време в медийното пространство тръгва "новината", че Галя от "Каризма" гасне от СПИН.

"Ох, не се ли спряха... идиоти“, така кратко и с горчивина и разочарование коментира Галя шокиращата новина пред сп. Story. Певицата е изненадана, че периодично е „погребвана“ и че някой се забавлява с това да я превръща в жертва на обстоятелства, хора, болести, интимни партньори.

"Жива и здрава съм повече от всякога. Радвам се на лично спокойствие. Но явно на някого липсва присъствието ми", категорична е Галя пред изданието.

Тя твърди, че от дълго време насам тя е истински щастлива, защото е направила своя избор и е взела своето решение – да обича и да бъде обичана, като загърби миналото. 

От 2 години живее с човек, на когото вярва и когото обича толкова много, че да се реши да създаде семейство и да имат дете – това е Рей. С любимия си живеят в Лондон.

"Партньорът ми е консултант по бизнес реструктуриране, бил е джаз музикант. Не бързаме да ставаме родители и да създаваме семейство, тъй като има още време, но би бил естествен процес от връзката ни, която е вече на 2 години. Засега се радваме на щастлива и прекрасна връзка и живот заедно. Рей е наистина много прекрасен във всяко отношение. Спечели ме с това, че е изключително изискан мъж, чувствителен и наистина джентълмен, по английски. Британец е и с него се сбъдна мечтата ми да бъда с някой, който ме харесва наистина заради самата мен като жена, със и без ореола на славата“, споделя Галя и допълва, че са на една възраст, а това ги прави готина млада двойка с много общи приятели и интереси.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Зари преди 10 години
Е доста груби коментари... И аз не съм фен на поведението й, но определено е талантлив артист, койото създаваше качествена музика, за разлика от порно мисирките по тв Планета....
11
3
 
4
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Галя е невероятна жена, човек и музикант. Разбира се че ни липсва, но за нас е важно да е щастлива. Достатъчно е дала на България. Бургас обичаме Галя!
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Струва ми се малко простичка.
9
2
 
8
 
! Отговори
Фенка преди 10 години
Защо сте толкова негативни? Галка е много по-добра певица от по-голямата част от бг изпълнителките. На мен ми липсват двамата с Миро като дует, това беше една от малкото бг групи, които харесвам. Музиката им беше на световно ниво. Галя е много сърдечен човек, винаги усмихната и според мен незаслужено я обиждате.
8
12
 
2
 
! Отговори
Доктор преди 10 години
Вероятно Рей е гей или колега на Кончита Вурст и ще ми е интересно, как ще си направят дете! Може би ще наемат някой истински мъж, за копулацията? Иначе Галка е куха лейка и на никого, освен на жълтите вестници и сайтове не липсва. За нейна сметка в тях могат да се напишат такива грамадни лъжи, на които пишман-политици като Бареков, Станишев или Сидеров могат само да завиждат! Галка, Галкааааааа, пак се изходи по въпроса, глупава мисирка такава!
7
5
 
12
 
! Отговори
де преди 10 години
Липсва единствено на жълтите медии. На никой друг.
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, тази научи ли се да говори правилно български без да фъфли?
5
13
 
3
 
! Отговори
men преди 10 години
Галка, Галка ... толкова ли не намери пари да си оправиш зъбите, бе момиче...
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за каква слава говори, много насериозно се е взела
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милата.... то пък един ореол :))))
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ооо, Галька.....
1
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Верно на никого не липсва. НЕ съм се сещал за нея, докато не ни написахте нещо...и то незнайно защо...