Депутати от Движението: Единство и заедност на ДПС под ръководството на Доган

Гласувалите срещу "Желязков" изпратиха отворено писмо до почетния председател
Обновена: 4 юли 2024 21:48 | 4 юли 2024 21:30, Анисия Иванова
146
Депутати от Движението: Единство и заедност на ДПС под ръководството на Доган
Снимка: БГНЕС

Депутатите от Движението за права и свободи, гласували "против" проектокабинета "Желязков", излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. В писмото се заявява, че те са за "единство и заедност" на ДПС под ръководството на Ахмед Доган.

Това потвърди Джейхан Ибрямов, който по-рано днес бе изключен от парламентарната група на Движението. Отвореното писмо е разпространено във Фейсбук групите в подкрепа на почетния председател Ахмед Доган.

Още по темата

Пред БТА Ибрямов посочи, че писмото е автентично и е изпратено на почетния председател Ахмед Доган.

В обръщението си депутатите посочват, че те са изпълнили разпореждането на почетния председател да не подкрепят кабинета "Желязков" и заявяват, че в момента се извършва "манипулация и дезинформация към структурите на партията с шаблонни декларации, съдържащи несъстоятелни внушения". 

Под отвореното писмо стоят имената на 17 народни представители, начело с председателя Джевдет Чакъров, следван от Джейхан Ибрямов, Севим Али, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Анджей Джандев, Едис Даудов и др.

 

Сред имената не фигурират тези на изключените по-рано от парламентарната група на ДПС - Рамадан Аталай и Айсел Руфад, но фигурира името на депутата Ердуан Мехмед, който по-рано днес подаде декларация до деловодството на парламента, с която настоя вотът му да бъде зачетен като вот "против" проектокабинета "Желязков", и на Марио Рангелов, чието име не фигурираше в първоначално разпространената справка от пресцентъра на парламента с вота на депутатите при гласуването на проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

Парламентарната група на ДПС не гласува единно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Доган втори ден мисли върху 20 написани изречения на една страница, обръщение към ДПССлед като публикува философската си мисъл, от 10 човека ще има 10 различни тълкувания
105
0
 
0
 
! Отговори
Ръководството на Дпс преди 2 дни
в Търговище начело с г-н Хамди Илиязов са длъжни да излязат с официална позиция пред симпатизантите на партията за това дали се ограничават от д-р Доган, изключвайки от партията Джейхан Ибрямов и се придържат към г-н Делян Пеевски.И означава ли това ,че вече д-р Доган е отминал фактор в партията за тях.
104
1
 
2
 
! Отговори
Бкп преди 2 дни
Щом един от архитектите на бьлгарският вариант за демокрацияАхмед доган който гради плана за перестройка с покойният кръстникЛюбен гоцев и още куп синьо червени лидери , между които и покойният андрей лукановСе дистанцира от шиши и бацеСпукана им е работата - бкп бьрзо издига и бьрзо снема доверието от кандидатите да управляват странатаВсички членували в -бкп знаят какво значи това , в личен , полотически план
103
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Хайде турското ДСБ е наред, досега беше турското БКП.
102
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кой допусна една СВ. ИНЯ да върти държавата на пръста си ???
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кой допусна една *** да върти държавата на пръста си ???
100
0
 
12
 
! Отговори
Обективен преди 2 дни
Доган нарече Шиши " феномен" но сега вероятно си е спомнил поговорката - " храни куче да те лае ".
99
1
 
9
 
! Отговори
ДПС мафия преди 2 дни
ГЕРБ Мафия!
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
118 Защото са скапани, като него.
97
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
119 Да, така е, но без ГЕРБ, иначе трябва да затворим държавата.
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
117 И сам не знаеш, къв ти е проблема, ***!
95
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Държавна сигурност си е Държавна сигурност, все гледат към агент Сава :)))
94
2
 
0
 
! Отговори
FMC преди 2 дни
112,къф ГЕЩрБ те гони бе, смешшник :)
93
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Здравейте смешници! От всички партии в Джурасик парка България. Не разбрахте ли, че каквото и да правите, никога няма да достигнете преднината на ГЕРБ. Дори и в коалиция. Защото ГЕРБ поне могат да да бъдат държавници, вие, не. ГЕРБ вдигнаха виско летвата и не можете да я достигнете, дори, когато ви дадоха властта на тепсия, когато не я заслужавахте. ГЕРБ направиха много за държавата, дори и с грешките си. Сега се омазвайте в собствените си л...а. За съжаление, страдат бедните, вие, не.
92
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
113Всички искат да унищожат ГЕРБ, другарката Нинова, Радев, чалгарят Слави, черепа, Киро просто, дори и Пеевски с жалкия агент на ДС Доган. И не за добруването на държавата, не против измишльотината "модела ГЕРБ" ,( защото самите те не предлагат нищо добро, даже още по-лош), а за да заемат нейното, първото място. Създадоха хаос, в който се родиха чудовища като "Възраждане" и "Величие". В резултат на всичко това държавата агонизира в спиралата на смъртта. Беззаконието продължава, бедността нараства.
91
1
 
2
 
! Отговори
FMC преди 2 дни
108, по-голяма глуппост не бях чел тия дни.
90
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Здравейте смешници! От всички партии в Джурасик парка България. Не разбрахте ли, че каквото и да правите, никога няма да достигнете преднината на ГЕРБ. Дори и в коалиция. Защото ГЕРБ поне модата да бъдат държавници, вие, не. ГЕРБ вдигнаха виско летвата и не можете да я достигнете, дори, когато ви дадоха властта на тепсия, когато не я заслужавахте. ГЕРБ направиха много за държавата, дори и с грешките си. Сега се омазвайте в собствените си л...а. За съжаление, страдат бедните, вие, не.
89
1
 
3
 
! Отговори
FMC преди 2 дни
Марков се опитва да завземе Величие, Шишинда вземе ДПС...намирисва ми на конспирация.
88
7
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 дни
Борисов е най-успелият български политик! Копейките, които лаят нон-стоп, ги знаем! Още има оцелели от... Лукановата зима, Виденовата зима, Тройната коалиция/с ДПС/, та и от вдигнатия юмрук на превратаджията Радев! Хем треснали Пеевски с Магнитски, хем го държали от "посолството"? Айде разберете се!
87
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Всички искат да унищожат ГЕРБ, другарката Нинова, Радев, чалгарят Слави, черепа, Киро просто, дори и Пеевски с жалкия агент на ДС Доган. И не за добруването на държавата, не против измишльотината "модела ГЕРБ" ,( защото самите те не предлагат нищо добро, даже още по-лош), а за да заемат нейното, първото място. Създадоха хаос, в който се родиха чудовища като "Възраждане" и "Величие". В резултат на всичко това държавата агонизира в спиралата на смъртта. Беззаконието продължава, бедността нараства.