Татяна Дончева: БСП не може да представлява левите хора

Парламентът е умален модел на обществото
3 сеп 2024 11:43, Гергана Попова
27
Татяна Дончева: БСП не може да представлява левите хора
Снимка: БГНЕС

От доста време в политическия живот на България се събират всякакви ентусиасти. Това каза за bTV лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по повод новите коалиции преди поредните предсрочни парламентарни избори.

Още по темата

„А какво ще кажете за това, че гражданинът не осъжда подобни прояви, напротив – участва в тях и ги счита за нормални. Българският гражданин отдавна смята за нормално, че щом си в политиката, можеш да крадеш", каза Дончева.

По думите й, парламентът е умален модел на обществото – умален модел от 240 души – каквото виждате там, това е в обществото. Дончева допълни още, че няма да каже как ще противодействат на Корнелия Нинова.
Председателят на партията в оставка има намерение да регистрира листите за парламентарните избори
Дончева припомни, че е напуснала БСП, след като Делян Пеевски беше избран за председател на ДАНС.

„Ние смятаме, че БСП не може да представлява левите хора, процесите започнаха от Сергей Станишев, не започнаха от Нинова“, коментира Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Избори 2024
Абсурдът с ДПС е цената, която трябва да платим за нормална политика
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До До за леваците - Да де, Танчето говори за "леви хора", а не за лица с левичарски убеждения. Следователно и нея трябва да отнесем към леваците, ако е вярна твоята дефиниция.
24
0
 
2
 
! Отговори
До за леваците преди 1 седмица
Левак е този, който например не схваща разликата между леви и десни в политиката и асоциира леви с леваци.
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Татяна Дончева през времето е говорила верни неща и вярно е че пълно с изпечени мошеници ѝ сред обществото, но айде по-полека с думите - че видиш ли политицте са такива щот и обществото е такова. Всичките тия де беха у парламента си отгледаха най-големите крадци и бандити, начело с майката партия БКП де ви създаде, иначе хората дет плащаме данъци и бачкаме сме били виновни. Нагла *** да ми говори на мен как аз съм нямал нищо против да били крадяли, че било дори нормално!!!
22
1
 
4
 
! Отговори
инспектор Катани преди 1 седмица
А Татяна е умален модел на политическият модел- пеперудка подскачаща от цвят на цвят влизаща във всякакъв вид коалиции в търсене на келепиря.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако БСП не може,кой може,че нещо не разбрах?
20
5
 
6
 
! Отговори
За леваците преди 1 седмица
"Левите хора" какво означаава? Леваците ли? Българският народ по традиция обозначава с думата "левак" некадърниците. На тях все някой им е виновен заради това, че нищо не могат да свършат като хората поради некадърност, необразованост и най-вече поради мързел.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хората не са нито леви, нито десни, те искат да живеят нормално, без тревоги, сътресения и трудности, не искат да вегетират и да се конфронтират. Леви и десни са само партиите.
18
1
 
3
 
! Отговори
Браво Дончева.... преди 1 седмица
ТИ ЩЕ ПОВЕДЕШ НАРОДА КЪМ СОЦА....ХАХАХАААА....!
17
2
 
4
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 1 седмица
ПЪРВИТЕ ЗАЕМИ НА СССР, СА ОТ АМЕРИКА.....ХАХАХА...ПЛАЩАТ ГИ СЪС ЗЛАТО , ДОБИТО ОТ РОБИТЕ В СИБИР!!!
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ние смятаме, че БСП не може да представлява левите хора, процесите започнаха от Сергей Станишев, не започнаха от Нинова, коментира Дончева.Това е точно така и БСП се напълни с малки и големи социалисти - капиталисти виждат се знаят се във всяка община.БСП на изборите дали ще събере 10-12 депутата. Необходима е нова лява партия която вече да не е БСП.
15
2
 
4
 
! Отговори
Смех... преди 1 седмица
И ЛЕНИН НЕ Е РОДИН БОЛШЕВИК--- РОДЕН Е В СЕМЕЙСТВО НА СТАТСКИ СЪВЕТНИК ...ХАХАХАААА....НО БЪРЗО РАЗБИРА, ЧЕ ЗА ДА ИМА КОМУНИЗЪМ--- СА НУЖНИ ПАРИ, ЗАТОВА ПОЧВА ДА ГРАБИ НАРЕД...ХАХАХА.....И ДА СТАВА СЪЮЗНИК С АМЕРИКА,,,,
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дърта ялова комуниска ама се озърта пак за партийна субсидия :)))
13
1
 
7
 
! Отговори
THE BEST преди 1 седмица
За едно е права със сигурност - БСП се разпада и слиза надолу стремглаво и то отдавна, не е виновна само Нинова..... Аз още от преди 15 години - казах на хората около мен, че тази партия няма бъдеще и ще върви надолу.... Не може да привлича млади избиратели..... Трябва много голяма промяна в ляво ...... Например - Ваня Григорова и нейното предложение - работещите да са на първо място, за да има за пенсии и помощи....
12
1
 
5
 
! Отговори
уха преди 1 седмица
То БКП-то се оказа дясна партия-всички чорбаджии дето отмълнаха(приватизираха) бяха комунисти. И в БСП-то тия дето ги издигат не са леви(като политици) а са си прости ***. Барабар с дугарката Нинци. Лаладжии дето са наследили електорат набори от бае Тошово време. То и по-читавото от тия опръски избяга от тях да не се арами. Пенсионетри дето са на държавна издръжка са електоратът, огледални на ДА България-там са имотните пенсионери. И туй е гласуващият българин, барабар с турците.
11
0
 
8
 
! Отговори
hh88 преди 1 седмица
До България мрази БКПТези ли:1.Бойко Борисов - комунист, майор от МВР, и син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Пешо Танкиста , и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков комунистическо си
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Парламентът е умален модел на обществото" - ако беше така, 60-70% от местата там трябваше да са празни. Защото само около 30-40% гласуват. И бюджета на партиите трябваше да е с 60-70% по-малко...
9
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Време е да се основе нова комунистическа партия. Можем да последваме примера на Швейцарците. Тази пролет отново възкресиха тяхната Революционна Комунистическа Партия и на конгреса беше пълно с млади хора. Комунизмът се завръща!
8
1
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Дончева много точно се асоциира с поговорката за новия барддак и стария персонал.Време е за пенсиониране от политиката.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей значи, голямо боричкане у лево коя да е баш истинската "лъвица" на левицата. Дали да е Майчето Манолова, дали да е Корнела Импекса или да е баба Донка в тихата си спалня.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин отдавна разформирова БСП. Тъй че бесепарите да се преорентират към други партии . Имат голям избор.