Пеевски и Чакъров се срещнаха с турския посланик

Обсъдили добросъседските отношения
3 юли 2024 12:53, Петър Бойчев
78
Пеевски и Чакъров се срещнаха с турския посланик
Снимка ДПС

Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски и председателят на ДПС Джевдет Чакъров проведоха среща с посланика на Република Турция в България Н. Пр. Мехмет Саит Уянък, съобщи сайтът на Движението.

На срещата, преминала в приятелска атмосфера, бяха обсъдени добросъседските отношения между България и Турция, геополитическата ситуация в Европа и света, както и необходимостта от политическа стабилност в региона, заради ключовото му значение за сигурността.

Те разговаряха за задълбочаване на икономическите и бизнес взаимоотношения между страните, за постигане на по-интензивен стокообмен и икономически растеж.
 
Тема на разговорите бе и сътрудничеството между държавите за решаването на проблемите на двойните граждани и необходимостта от засилване на междукултурните връзки между България и Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от Политика
Парламентът не одобри Желязков за премиер, ДПС се цепна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
5
 
! Отговори
марчела преди 2 дни
Какво прави посланика на съединените наркомански щати в Парламента? Защо съветва етническата турска партия ДъПъСъ и ПУЕВСКИ, как да се състави правителство.Защо продажните ППДБ про100КИРО и кокорчо, плъхоДенков, ГАРГАмел, гнома, предателя Борисовсе срещат с извратеняк от наркоманското американска посолство.Ние в България ли сме или в наркоманските сащ???Алцхаймера ни управлява или Румен Радев/Върховен Главнокумандващ Българската Армия/Ние Православни ли сме или сме сектански наркомански щати?
48
0
 
6
 
! Отговори
Га4е преди 2 дни
Вън всички турци и ДъПъСъ, Герб, ППДБ, от България!Етнически партии никъде няма пО света.Само в България,населена с ***, турци ,помаци и *** има тези недоразумения на природата.НО, ние останалите Българи, ПРАВОСЛАВНИ-4,8 милиона сме за Русия, за Вл. Вл.Путин и За Румен Радев.Искаме ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, ръководена от Президента Румен Радев!Казах!!!ВЪН всички турци!Да вървят в Турция при еничарина Ердоган,да вземат и ПУЕВСКИ-направиха ли му сюнет ??
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Убеден съм, че в Швейцария например, хора като Борисов, Пеевски и Доган никога няма да се докопат до държавна власт, но за съжаление iq-то на българския избирател е доста по-малко от това на швейцарския избирател, за това и стандарта ни на живот, не е като на швейцарците Така че хора, сърдете се на себе си и четете книги.
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не се наяде тоя *** Пеевски, накрая ще се задави с власт.
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това,че е възможно подобен протоколен и дипломатически гаф да се случи в пределите на НС, в деня и часа за гласуване на ново правителство, показва нивото на политиците и политиката в България! Ние, като граждани и избиратели, носим отговорност, че позволяваме такива недоразумения на природата да се подвизават по върховете на висшата власт в държавата.
44
0
 
8
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ преди 2 дни
Шиши на колене пред, Турция и "сащ"
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Грандиозен дипломатически скандал: Час преди гласуването в Народното събрание турският посланик се среща с ДПС в парламента, за да осигури вота на етническата партия за кабинета "Желязков".Турция брутално се намесва във вътрешните ни работи. Часове преди гласуването на новото правителство турският посланик погази Виенската конвенция за дипломатическите отношения и публично притиска ДПС да гласува за кабинета на ГЕРБ.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Прави се опит да се обърне курса ама каруцата се е засилила безспирно. Ще видим какво ще решат Ердо и Путин. До някой друг месец ще има тяло въпроса е на кого Пеевски или Доган? Тогава ще се разбере накъде ще пътува каруцата. Лошото е само че тая каруцата е България и тя никога не е била карана от българи и няма и да бъде, географска съдба кво да прайш.
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 33, нищо не може да спаси, не зависи от него, ДПС можа да му осигури само депутатска заплата, но чистката на етнически турци ще го лиши и от това, развихрил се е като нинова преди време, изключва от партия, в която той е чуждо лице, заради интереса
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
до 41, напротив, усеща се, затова е толкова злобен
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
на какъв език са си говорили?
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
а някои ги канят на приеми в Американското посолство и посланикът ги посреща лично, но не трябва да бъдат съдени за корупция
37
3
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 2 дни
А нешо доказателство да имаш или така си плямпаш за спорта
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Когато шиши върви по тънък лед и не се усеща как се подлъзва е чудно за наблюдение. Всъщнт бея и и позволява да си вярва, че води. До известно време. След това - съдбата на много непослушни
35
1
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 2 дни
Абе, що тогава населението на Израел е 80% от изброените от теб евреи? Точно те са и на фронта с Палесе, а ти се криеш в България
34
1
 
11
 
! Отговори
мак преди 2 дни
Такива срещи с посланици не са ли намеса в бг работите? ени-чарите сигурно дават отчети в "приятелска атмосфера". гн-ус.
33
7
 
3
 
! Отговори
Митофана пък приема преди 2 дни
БСП, Възраждане
32
0
 
8
 
! Отговори
от 2 преди 2 дни
До 12 до 2 - Явно бъркаш двата щата Калофер и Калифорния. Българите работили по чужбина и получаващи пенсия оттам не са с двойно гражданство. Явно те засегнах на тема пенсия. Нямам против да получават пенсия, след като са работили в България.Но защо трябва да гласуват на български избори, че те не знаят български. И от къде знаеш на колко съм, дали работя и дали плащам данъци и осигуровки. Работя и си плащам сметките, а на голяма част от дохода ми плащам само данък, ако вдяваш за какво иде реч.
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Много ми е интересно, ако шиши загуби в кое посолство ще се крие.
30
1
 
12
 
! Отговори
22 преди 2 дни
"Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски и председателят на ДПС Джевдет Чакъров проведоха среща с посланика на Република Турция в България" Бългаска партия се отчита на посланика на Турция?! И ТОВА НЕ БИЛО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ?!!! САМО ДЕТО ИНСТИТУЦИИТЕ В БЪЛГАРИЯ СПЯТ! МНОГО ОТДАВАНА СЕ ЗНАЕ ЧЕ ТОВА СИ Е 100% ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ. ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.