Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, казва той
2 юли 2024 10:09, Нели Христова
200
Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

"Предотвратихме падането на самолета", заяви пред БНР един от основателите на партия "Величие" Ивелин Михайлов.  
По думите му 5 човека от парламентарната група ще бъдат "разкъсани" при гласуването за кабинета, но след скандалите от вчера вероятно няма да дадат своята подкрепа:

"След скандалите, които станаха вчера, в една тяхна вътрешна група те са написали, че няма да гласуват нито за първия, нито за втория, нито за третия, защото са изобличени".

Още по темата

Останалите са твърдо против и искат да спазят дадените обещания към избирателите, отбеляза Михайлов.

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, подчерта Ивелин Михайлов. По думите му се вменяват тези, че е зависим и подкрепя ГЕРБ. Истината е коренно различна, декларира той.

"Бях принуден да се извинявам заради тези мои твърдения, че някои от нашите депутати може би по някакъв начин им е оказан натиск или са взели финансови средства, за да променят своето становище по темата – това, което изказахме по време на изборите. Имам запис с полк. Николай Марков и Дарин Георгиев, които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите".

Той обяви, че Николай Марков е част от тези 5-ма депутати, за които има съмнения. И съобщи, че го заплашва:

"Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от Общество
Сачева: Няма как да има коалиции от типа "Орел, рак и щука"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До DMC Пий една ракийка да се успокоиш. Световните въпроси няма да решиш.
170
1
 
8
 
! Отговори
до 162 преди 4 дни
До АнонименВеличие на лаладжията " полконовоник " Марков ....голям смехххх!
169
0
 
5
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 дни
мн компелскар мн нещо у БГ-то ! ужас
168
1
 
13
 
! Отговори
незначителни преди 4 дни
Тази партия е без значение дали я има или няма. Много малко са хората ѝ, а и не са наясно въобще накъде да се ориентират. Там, където са двама начело, в края резултатът е или разцепване, или разпад. Всички в бг. политиката се подчиняват на лични интереси и не защитават държавата си, за която цел са избрани. Този Марков прави от себе си важна пионка, а не може да разбере, че е едно нищо. Депутатите от партията разумно да се оттеглят от него и го изолират, а после той да върви и се оправя.
167
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Марк Защо си се писал "Марк", бpe, eвpoжeндъpе. Напълни се с жeндъpи.
166
1
 
26
 
! Отговори
Какво излиза? преди 4 дни
Излиза че фараона Михайлов е по-принципен от гербавите крадци. И че майор Марков е фурнаджийска лопата.
165
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бяха създадени, за да вземат гласове от Възраждане.
164
0
 
8
 
! Отговори
До Марк преди 4 дни
ти не си Марк, а Маркс бе
163
1
 
5
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Маааакккви продажници да ееея!
162
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Всички гласували за тази измислена партия величие, влизат в 80-те процента Де би Ли, определени още отдавна от проф.Христов.
161
2
 
7
 
! Отговори
Сашко преди 4 дни
До до 11.Една година микрофоните стояха на паветата всяка вечер.Дори търсеха оратори като в Хайд парк ,да говорят.Защо някой не направи партия,ей така,от площада,от нищото.Дончева,Мая,не можаха да влязат.А световно неизвестния Евелинчо-влезе?
160
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 151 Ясно пише за кого се отнася. Но вие копейките сте функционално неграмотни по дефолт.
159
3
 
9
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Е аси лнотто дето пише тук. Кво са ти виновни копейките бе, нали спряхте всичко руско, нали правихте сглобки, нали раздадохте армията ни, нали купувате само американски газ и ядрено гориво. Къде са ви резултатите бе, ИИиот! Баси маллуммника.
158
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
има и снимка на дявола и полковника които подписват сделката с кръв от офца инфо фацебук
157
3
 
10
 
! Отговори
Радеф преди 4 дни
Леле какъв избор си направиха някои.
156
7
 
8
 
! Отговори
FMC преди 4 дни
Мви копейки те гонят бе, муххъл!! Кой управлява толкова години бе, ТЪППАНАР!
155
10
 
10
 
! Отговори
Марк преди 4 дни
От всичко написано тук от евроджендърската гмеж, мразеща Русия и ближеща ануса на САЩ извода е, че ЕС е една яма в която нищо няма и членството ни в този провален съюз е напълно излишно!
154
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кремлинските петоколонници стават все по-калпави. Къде беше Волен, къде са каракачанки, джамбазчета, подполковници, ивелиновци...
153
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тоя не е никакъв русофил, русофилството му и кръста с който се разхождаше 3-4 месеца преди изборите, със какъвто и снабди ПОДполковника са само маскировка на Сциентологията която тоя с фирмата си Тогедер България разпространява у нас.Ивелин Михайлов е представител на New Era (пропагандата на Сциентолозите) за България, пише го на една от снимките на страницата му във Фейсбук, на която шефът на Ню Ера му поднася Специално Издание ДИАНЕТИКА(сциентология) с бели ръкавици (уникат). Тогедер,не Заедно
152
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
хе хе объркана история, сектанти се заплашват един друг, а тях ги заплашва мафията, която има нужда от 5-6 гласа... мила родна картинка