Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, казва той
2 юли 2024 10:09, Нели Христова
200
Още жалвания от Михайлов: Николай Марков е сключил сделка с дявола

"Предотвратихме падането на самолета", заяви пред БНР един от основателите на партия "Величие" Ивелин Михайлов.  
По думите му 5 човека от парламентарната група ще бъдат "разкъсани" при гласуването за кабинета, но след скандалите от вчера вероятно няма да дадат своята подкрепа:

"След скандалите, които станаха вчера, в една тяхна вътрешна група те са написали, че няма да гласуват нито за първия, нито за втория, нито за третия, защото са изобличени".

Още по темата

Останалите са твърдо против и искат да спазят дадените обещания към избирателите, отбеляза Михайлов.

Профилът ми беше хакнат вследствие на цялостна кампания, която се подготвя, подчерта Ивелин Михайлов. По думите му се вменяват тези, че е зависим и подкрепя ГЕРБ. Истината е коренно различна, декларира той.

"Бях принуден да се извинявам заради тези мои твърдения, че някои от нашите депутати може би по някакъв начин им е оказан натиск или са взели финансови средства, за да променят своето становище по темата – това, което изказахме по време на изборите. Имам запис с полк. Николай Марков и Дарин Георгиев, които казват, че ще гласуват за програмно правителство с третия мандат, което изцяло е отстъпление от нашите обещания към избирателите".

Той обяви, че Николай Марков е част от тези 5-ма депутати, за които има съмнения. И съобщи, че го заплашва:

"Че ще бъда унищожен, ако партията не се прехвърли и той да бъде председател. Също така казва, че можел да ми реши финансовите и политическите проблеми, което за човек с липса на финансови възможности, като него, изведнъж да се появят такива финансови възможности, също ми навява някакви мисли, които са неправилни. Постоянно се мъчи да прави някакъв опит за разцепление в парламентарната група, да надъхва хората едни срещу други. След първия парламентарен ден този човек тотално се промени. Явно някой много го притиска и си играе с него и е зависим. /…/ За мен се изсипва страшна помия навсякъде, а той е в нищото – никой не го чува, което показва, че е сключил някаква сделка с дявола".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от Общество
Сачева: Няма как да има коалиции от типа "Орел, рак и щука"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Западната капиталистическа система работи добре и осигурява благосъстояние на населението чрез генериране на дълг, който се погасява с евтини ресурси за центова от третия свят в замяна на това им продават скъпо технологии. Путин каза - повече няма да бъде така, и целият глобален Юг го последва. Западната капиталистическа система вече няма бъдеще, изживя времето си и не може да продължи да функционира.
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До DMC Вече има и такива коментари под други публикации. Някакъв сулчо търсел уж хората, дето пишели срещу неговия гуру Сливелин. Заплашва, събира съидейници. Секта, какво да ги правиш.
109
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До До 97 - Ако ще и от Луната да пише, данните са му верни.
108
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
БРИКС е важен елемент в преформатирането на международните отношения. Тази организация вече обединява половината човечество. Наскоро се присъединиха Египет, Иран, ОАЕ и Етиопия. А желаещите са много повече.
107
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 87 Но това го прави един от добрите!
106
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Цените ще растат, населението все повече ще обеднява. И не само в България, в целия ЕС.
105
2
 
0
 
! Отговори
Tенгри кан преди 4 дни
Макар Бойко да е ***, политиката е много сложно нещо. Има три основни положения: Бойко заемства главният спонсор Ивелин и става Великият Бойко;))) В тази джунгла, онзи с повече пари изяжда този с по-малко; второто: Бойко изсипва един чувал пари във Великите и Марков ги скрадва, Ивелин си иска своят дял, трето: Парите на Ивелин са пари на Бойко и всичко останало е цирк за пред раята;)))
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Саудитска Арабия откри 7 нови, огромни находища на нефт и газ!
103
2
 
11
 
! Отговори
дебил ли е българина преди 4 дни
Не, не е! Българинът е мегадебил.
102
0
 
8
 
! Отговори
Х преди 4 дни
и какво ще постигне ГЕРБ като ти хакне профила и ти кажеш, че е лъжа след 30 мин? Пуснал си го сам да изглеждаш жертва...
101
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тиквата и Пра сето набързо ги сготвиха и тези.
100
1
 
11
 
! Отговори
Public enemies преди 4 дни
Колко по-интересен направих политическия живот тия двамата Михайлов , Марков, Боко, Шиши, Петков, Костадинов поомръзнах, тези двамата сега са топ атракция и са водещи по медиите.
99
0
 
17
 
! Отговори
Исторически ЗООпарк преди 4 дни
Здравейте, ЦИРКАДЖИИ! Ваши Величества...
98
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Величие е американска секта на Сциантлогията , как така стана Сциантологията била за Путин..
97
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, и пета в света след Япония. Безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия. Наред е Япония.
96
1
 
7
 
! Отговори
Николай Марков преди 4 дни
Заплатката ни тече , леко тече ... българите ... да го ду.... ..хате !
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
РУСКИЯТ ГЕНЕРАЛ БОЙКО не им пречи а им пречил ЧЕТИРИ ПРОЦЕНТА НА ПОДПОЛКОВНИК...............ЧЕТИ БЕ ***......... ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ твърди че ПОДПОЛКОВНИК бил Бойко Борисов и ДПС на ТУРЦИЯ
94
0
 
1
 
! Отговори
до 90 преди 4 дни
Време е да не ти казвам за какво :)
93
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Идват ужасяващи цени на тока. България няма нито нефт, нито газ. Има само нискокалорични лигнитни въглища които са забранени в ЕС. Бъглария си разруши атомната енергетиката, спря Южен Поток и сега купува 5 пъти по скъпо газ от САЩ.
92
3
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 дни
Най-голеният исторически зоопарк се превърна в цирк. Явно дебелият подполковник намаза филията от двете страни и ще подкрепи Боци и Шиши :)))))))))))))))))))))