Атанасов за пореден път пита: Защо има повече охрана около дома на Борисов?

Главчев бил избягал от изслушване в парламента
26 юни 2024 10:29, Нели Христова
82
Атанасов за пореден път пита: Защо има повече охрана около дома на Борисов?
Снимка: БГНЕС

"Главчев избяга от днешното изслушване в парламента. Причината най-вероятно е, че някои от смените в службите са скандални", заяви акад. Николай Денков от ПП-ДБ след днешния председателски съвет в Народното събрание.

Денков даде за пример сегашния зам.-председател на ДАНС, който е "виновен, че на първи тур на местните избори не успяхме да гласуваме с машина".

Денков бе категоричен, че коалицията ПП-ДБ ще остане единна и няма да има подкрепа от тяхна страна за първи и втори мандат, а засега не гледат към трети.

Ген. Атанас Атанасов припомни, че днес депутатите ще изслушат ген. Венелин Венев, шефът на Военно разузнаване, за евентуално вербуване на военни от страна на Атанасов. “Искам да ви припомня, че в миналото Народно събрание изслушването на Венев бе изискано от "Възраждане", такова бе отхвърлено от ГЕРБ и ДПС, а сега ДПС предлага Венев да бъде изслушан - това ще бъде интересна точка”, смята генералът.

Той за пореден път попита и каква е причината да "се увеличи охраната около дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това означава, че има някаква нова опасност и някой трябва да ни каже от какво е заплашен", настоя съпредседателят на ДБ.

Главчев, заедно с шефа на ДАНС и трима министри, трябваше да бъде изслушани от депутатите, защото преди дни от ПП-ДБ поискаха Димитър Главчев да отговори на въпроси за назначения и уволнения в ДАНС, Държавната агенция "Технически операции" и  Държавната агенция „Разузнаване“. Коалицията поиска в парламента да дойде и председателят на ДАНС Пламен Тончев, за да даде информация за жалби срещу членове на Обществения съвет за изграждане на Националната детска болница.

По-рано днес от правителствената пресслужба обявиха, че министър-председателят Димитър Главчев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова ще проверят тази сутрин "необходимостта от затварянето на отсечката Ботевград-Мездра и изпълнението на строителните дейности на отсечката". За 13 ч. пък е насрочено заседание на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А бре тоя Наско много пита.Да не би лично да иска да думне Бойко?Той забелязал снайперистите,той раздуха,той иска да се намали охраната...има нещо гнило!
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никой си *** Борисов те изхвърли злоби
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това джудже генерал много голям разбирач ,айде на Украйна на франта
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Атанасов няма да се пенсионира докато правнуците му не завършат университета
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пазят го, щото геюветe от ППДБ налитат да му цункат паламарката!
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз се чудя как стои в НС без снайперистите си?
72
1
 
6
 
! Отговори
Молец преди 3 месеца
Защо не питаш, защо трета година пазят сладурчето Киро Парапетов ? Защо криете кой е карал колата на НСО? Кой уби човека?Молец вреден!
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гномът доведе до понижаване на резултатите на подмяната, с тази любов към Лойко още повече ги задълбава.
70
0
 
3
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 месеца
Това му е най-големия проблем на Атанасов... ***!
69
1
 
7
 
! Отговори
фото Папакочев преди 3 месеца
Гледам снимката и се смея на глас...Рада Длъбоката....академика по сапуни и Гнома...мрънкотят е се сополяват пред мисирките...ХА+ХАХААААА,,,,Малко ми приличат на героите от "Тримата ***"-на Доньо Донев.
68
1
 
8
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 3 месеца
Ники няма да пътува...Гнома няма да е председател на НС...Кокорчо няма да е финансов министър...а Про100Киро ще продължи да мачка ПАРАПЕТА изодзади....баджанака ще подсмърча нейде извън Парламента....
67
1
 
4
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
и защо точно на теб трябва да се казва бе непораснал :)
66
1
 
6
 
! Отговори
Ганди преди 3 месеца
Танасе защо те е яд , че пазят Бойко ,а тебе не? Просто ти си господин никой и нищо не зависи от теб ,нема да се плашиш , такава ми ЖЕ тур ка като тебе не представлява интерес за никого,споко и продължавай да си мишку ваш
65
0
 
4
 
! Отговори
?!? преди 3 месеца
Защо тоя дребния се интересува през медиите за охраната на Борисов? Да не иска да си мерят охраната на кой му е по голяма. И сега завижда на Борисов. На недораслите все им се иска да са с малко отгоре и това му е поведението в тоя случай.
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този Атанасов само с интриги се занимава- каква е добавената му стойност в политиката?! От какво разбира точно?! Много досаден.
63
1
 
5
 
! Отговори
аха преди 3 месеца
ППДБ останаха много жалка дружинка. Сбирщайн от жужета, геюве, психари, патологични лъжци, безродни *** и хора от чужди служби. А, и Настивмир. Ама него го прееваха нещо напоследък.
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз мисля , че ГешеФта има поглед в/у тази заплаха , нека да се изкаже !
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
''Що има толкова охрана ". Явно ще си сменя адресът !
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И какво ще направиш Денков по въпроса? Нищо. Ще си мънкаш под носа както винаги. Браво та Главчев. Напълно разумно решение да ви отсвири. Безполезно чешене на езика пред лакеи и некадърници като теб чиято цел е само да си подхранват брътвежа че някой им маха пионките от службите. Главчев е премиер заради вас. Носете си последствията с достойнство! Жалката ви коалиция умира и с всички следващи избори ще сте с по-малко присъствие в НС или най-добре никакво. Canyнисвaйте кънките и да ви няма!
59
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
Да си генерал в царска България трябва да си висок, строен, умен, честен и да си готов да се жертваш за народа. После нещо се обърка - вижда се.