Атанасов за пореден път пита: Защо има повече охрана около дома на Борисов?

Главчев бил избягал от изслушване в парламента
26 юни 2024 10:29, Нели Христова
82
Атанасов за пореден път пита: Защо има повече охрана около дома на Борисов?
Снимка: БГНЕС

"Главчев избяга от днешното изслушване в парламента. Причината най-вероятно е, че някои от смените в службите са скандални", заяви акад. Николай Денков от ПП-ДБ след днешния председателски съвет в Народното събрание.

Денков даде за пример сегашния зам.-председател на ДАНС, който е "виновен, че на първи тур на местните избори не успяхме да гласуваме с машина".

Денков бе категоричен, че коалицията ПП-ДБ ще остане единна и няма да има подкрепа от тяхна страна за първи и втори мандат, а засега не гледат към трети.

Ген. Атанас Атанасов припомни, че днес депутатите ще изслушат ген. Венелин Венев, шефът на Военно разузнаване, за евентуално вербуване на военни от страна на Атанасов. “Искам да ви припомня, че в миналото Народно събрание изслушването на Венев бе изискано от "Възраждане", такова бе отхвърлено от ГЕРБ и ДПС, а сега ДПС предлага Венев да бъде изслушан - това ще бъде интересна точка”, смята генералът.

Той за пореден път попита и каква е причината да "се увеличи охраната около дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Това означава, че има някаква нова опасност и някой трябва да ни каже от какво е заплашен", настоя съпредседателят на ДБ.

Главчев, заедно с шефа на ДАНС и трима министри, трябваше да бъде изслушани от депутатите, защото преди дни от ПП-ДБ поискаха Димитър Главчев да отговори на въпроси за назначения и уволнения в ДАНС, Държавната агенция "Технически операции" и  Държавната агенция „Разузнаване“. Коалицията поиска в парламента да дойде и председателят на ДАНС Пламен Тончев, за да даде информация за жалби срещу членове на Обществения съвет за изграждане на Националната детска болница.

По-рано днес от правителствената пресслужба обявиха, че министър-председателят Димитър Главчев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова ще проверят тази сутрин "необходимостта от затварянето на отсечката Ботевград-Мездра и изпълнението на строителните дейности на отсечката". За 13 ч. пък е насрочено заседание на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 42 и 41 да не си се нещо объркал пиши от свое име като искаш да те спасяват добре АЗ нямам нужда 42 и 41 спасявай се при шарлатаните шайката назначена от олигарсите
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
АТАНАСОВ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОКУРОР НАЗНАЧЕН ОТ ЖИВКОВ ПОСЛЕ КОСТОВИСТ СЕГА РЕФОРМАТОР НАГЛЕЦ
56
1
 
15
 
! Отговори
Майорс преди 3 месеца
Генерал Гном , а защо не казваш че и ти и Кирчо също сте с охрана и защо? Стига с тия ченгеджийски номера!
55
3
 
2
 
! Отговори
Тая преди 3 месеца
Коритаров а,да не е дъщеря на Георги коритаров.*** черва,черва,черва,омирисани.Къде са нашите деца,внуци и правнуци,от тия ,най -кадърни,не знаещи да изговарят българския език правилно.Ех ,Българио,не ни чака нищо хубаво.
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо не пита някой вербуван?
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди 20 минути Костадинов направи на мармалад това генералче Атанасов от трибуната на НС. Оня едва не се разрева.
52
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До този ли въпрос стигна умствената дейност на Атанасов? Тайно се надява някой наистина да погуби опонента му Борисов, защото се оказа, че по честен път, с избори, нищо не могат да му направят.
51
5
 
5
 
! Отговори
Баба Гошка преди 3 месеца
Партията на Пудела и *** за Българя, ДГД. Бутнаха им каналите за контрабанда и сега на Баце в хранилката се огледаха !?! А тия хобити Денко и Партенко, да кажат нещо ясно, а не само да плямпат с недомлъвки.
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Странно,работа ли е на Наско-лилипута защо и къде има охрана?Да не би тоя мишок да е организирал нещо и сега да се страхува че са го разкрили?
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Денков, накрая ще ти навреме и титлата, и сапуните, и машините, и "авторитета" ти в собствения ти ... На Гнома не, защото за него ще е удоволствие...
48
0
 
5
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 3 месеца
твоето лице, кога шестак се чуди кви са протоколите на нсо.
47
1
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
До Анонименкв е човешкия аналог на доцент и академик? например, на английски.
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Денков е АКАДЕМИК - остави това да отлежи в главата ти. После *** и разбери как се става АКАДЕМИК" - Като останеш с 6 години повече в университета ... Но да, Петков е срам. Помян го, когато "цъфна". Имам чувството, че беше чужденец, който обръщаше думите от английски на бъгларски. ПОЗОР!
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Атанасов, минавам да ти напомня, че ДПС ви направиха смешни на тия избори! ДПС! Не Възраждане, не БСП, а ДПС.
44
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не съм фен на Борисов, но правилният отговор е: "Не е никава работа на Атанасов, да знае или дори да следи, защо и колко охрана има покрай дома на политическия му противник".
43
3
 
12
 
! Отговори
Гном преди 3 месеца
Аз съм по-опулен от Борисов ! Защо моята охрана е по-малка?
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма значение, какви са /проруски или проамерикански/ - милиционерите и фуражките трябва да се държат далеч от политиката и нормалните човешки отношения, защото са обучени само да интригантстват и да правят далавери. В държавите, където ги държат далече от обществения живот е налице просперитет и благоденствие и точно обратното е там, където са узурпирали властта. За съжаление България е превзета от ченгетата.
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ЗА 39 - ти си смешен бе лалугер. Денков е АКАДЕМИК - остави това да отлежи в главата ти. После *** и разбери как се става АКАДЕМИК. Кирил, който не може и да говори правилно....
40
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП-ДБ СПАСИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ НА РАДЕВ И БОРИСОВ.
39
8
 
4
 
! Отговори
ЗА 39 преди 3 месеца
До АнонименТИХО, МАФИОТ КРАДЛИВ! ПЕПЕЛ ВИ НА ГЛАВАТА НА ВАС! ПП-ДБ СПАСЯВАТ БЪЛГАРИЯ ОТ ВАШАТА МАФИЯ!