ПП-ДБ при Радев: Ние оставаме в опозиция

Президентът заяви, че ситуацията е сложна
Обновена: 24 юни 2024 14:16 | 24 юни 2024 14:16, Нели Христова
52
ПП-ДБ при Радев: Ние оставаме в опозиция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Президентът Румен Радев се срещна с представителите на "ПП-ДБ". Коалицията е представена от шефа на парламентарната група акад. Николай Денков, съпредседателят на "Промяната" Кирил Петков, лидерът на ДСБ Атанас Атанасов и депутатката Кристина Петкова.

"Аз искам да ви напомня, че веднага след изборите заявихте, че вашата парламентарна група ще остане в опозиция и няма да се ангажира на политики със сглобки с ГЕРБ и ДПС. Днес продължавате ли да стоите на тази позиция. И в случай, че ГЕРБ с първия мандат, предложат правителство, което издигне същите приоритети като вашата управленска програма, дали няма да ги подкрепите?", попита Радев.

Президентът отбеляза, че не обича да говори за втори и трети мандат, преди да са приключили преговорите аз първия, но ситуацията е сложна и все пак попита ПП дали са готови да участват в коалиция с третия мандат.

"Лесно е да се свали правителство, трудно е ново да се направи. ГЕРБ получи 6 пъти мандати, това е 7-ият и нито един път не успя да направи правителство. Ние успяхме два пъти", заяви на свой ред Николай Денков.

"Първата и втората политическа сила работеха заедно през цялото време и когато свалиха нашите правителства. Те да поемат отговорност, сега е техен ред", уточни той.

"В това НС ГЕРБ и ДПС демонстрираха погрешен подход. Ние винаги сме започвали с приоритети и законодателна програма, не виждам нищо такова, виждам само скрити разговори за позиции, убеден е Денков. При нас приоритетите не са променени. Ние оставаме в опозиция, категоричен е Денков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от Политика
Политическият език се вулгаризира и опростачи до недопустима степен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Радев ,ще замине ,за Москва ,да брани Путин ,в започващата капитулация на Кремъл !!! Доблест постъпка на Радев ...
10
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ГЕРБ УСПЕХ ШАРЛАТАНИ ВЪН СТЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ АЛА БАЛА СВЪРШИ КОДОВЕТЕ КИРО ДЕТО ГИ ПРЕДЛАГАШЕ НА НИНОВА ГИ НЯМА БОГАТИТЕ СПОНСОРИ ГИ НЯМА ВЪН СТЕ АЛЧНИЦИ
9
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
ШАРЛАТАНИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВАС СЪД ЗАТВОР СРУТИХТЕ БЕЗНАКАЗАНО ДЪРЖАВАТА 30 %ИНФЛАЦИЯ ОБЕЗЦЕНИХТЕ ПАРИТЕ А ВИЕ СИ НАПЪЛНИХТЕ СМЕТКИТЕ С МИЛИОНИ ОСВОБОДИХТЕ БОЖКОВ ЗАКРИХТЕ СПЕЦ СЪД УВОЛНИХТЕ ГЕШЕВ АОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА
8
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Както обикновено босовете на Пъ-Пъ-то неадекватни! Първо Денков само занимава Радев как ГЕРБ не можел да съставя правителство и поради това те оставали в опозиция, след него Кирето заповтаря същите дивотии Преди това Президентът ги попита как гледат на заявките на Възраждане, те пропуснаха темата, та президентът им напомни, че очаква мнение. Атанасов пък се трвожеше за снайперисти по оградата на Борисов, сякаш имаше намерение да го убива.
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Номер пет,куче гербеско,затвори си плювалника,стига си пръскал лигите си насам,натам.
6
8
 
12
 
! Отговори
ХАХА преди 6 дни
Много ме радват злобните коментари на гробаджиите!Не спряхте да плюете по ППДБ!Не спряхте!Искахте да ги "изметете"!Сега се оправяйте!Работа,работа,работа!
5
12
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 6 дни
Киро и Кокора във затвора!!!!!! Пандиз им трябва!!!
4
6
 
13
 
! Отговори
Абсолютно правилно преди 6 дни
ГЕРБ и ДПС да се оправят.Нали са победители.
3
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Най добре да останете извън парламента
2
3
 
16
 
! Отговори
Сър Пичук преди 6 дни
Хайде сега да видим коя подметка ще отклик е на господарите си. Величие или ИТН
1
9
 
16
 
! Отговори
пп-дб преди 6 дни
Абсолютнииииии ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,нямам думи.Изпълнили дълга.Към кого дето ви дадоха пари ли................