Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?

Президентството: Радев отказа среща, за която домакинът не бе готов
18 юни 2024 13:29, Елка Василева
253
Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?
Снимка: архив, БГНЕС

Напълно естествено е държавният глава да откаже среща, за която домакинът не е готов, коментираха за БТА от прессекретариата на президента несъстоялия се разговор с премиера на Черна гора Милойко Спаич.

Още по темата
Държавният глава Румен Радев пристигна на 16 юни на официално посещение в Черна гора. Радев бе в Черна гора по покана на черногорския си колега Яков Милатович. На 17 юни Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от президента Яков Милатович и съпругата му Милена Милатович в президентския дворец „Плави дворац“ в град Цетине - историческата и културна столица на Черна гора. Малко по-късно Румен Радев трябваше да се срещне и с министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич.

По-рано днес в. „Виести“, позовавайки се на черногорското правителство, съобщи, че планираната среща между президента на България Румен Радев и министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич не се е състояла. Тя е трябвало да се проведе в сградата на черногорското правителство, но се е забавила, в резултат на което делегацията, водена от президента Румен Радев, е напуснала сградата след четири минути чакане. Срещата е била насрочена за 17:00 ч. в понеделник в приемната зала на черногорското правителство, а премиерът Милойко Спаич е имал голямо желание да се срещне с президента Радев въпреки натоварения си график, според изданието. Преди това черногорският премиер е имал среща с най-големия германски туроператор ТУИ, която е продължила три минути по-дълго от планираното и делегацията на президента на България Румен Радев е напуснала сградата след четири минути чакане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от Общество
Режим на тока засега няма да има, но проблем е цената
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това не е Станишев, да чака Путин с часове, или Урсула да седне на дивана, ако няма стол.
89
5
 
8
 
! Отговори
До 89 преди 2 седмици
По-голям резил от такива каго теб няма
88
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не че нещо, но хайде на бас, че ако случката се беше случила например с германския премиер, Радев щеше и час да стърчи на килимчето в приемната без гък да каже. Но иначе браво, че си е тръгнал и е показал на тези сръбски пичове, че така няма да успеят да ни унижат, въпреки жалките си опити.
87
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До абе Дудуци са тия, дето подкрепят това руския чорап да ни резили пред света.
86
3
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
това ни е последна грижа на черногорци никакво доверие там проблемите се решаватс ножа
85
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Феминистът. "Ами правилно не го е чакал. Става въпрос за официални срещи между държавни лидери, а не за махленски събирания пред кварталното ресторантче с последващи другарски мурафети в късния съботен следобед" А ботоксовия кремъслки фашист що чака Ердоган, тогава?
84
5
 
5
 
! Отговори
абе преди 2 седмици
Няма по-големи дудуци от българските атлантици. Коментарите по темата го доказват.
83
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В това няма никакво "обяснение". Руския чорап е нагъл резиляк, който ни срами пред света. а с българите се държи все едно не той трябва да им се отчита, ами те трябва да му седят в стойка "мирно"
82
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Не е длъжен да чака премиер на държава джудже, които от всичкото нагоре са един вид сърби и не ни обичат особенно :))) Сърбите като чуят българин и настръхват, почват да се правят на рамбовци, а всъщност само лаят :)))
81
9
 
3
 
! Отговори
Аполлон Вангелов преди 2 седмици
Браво на Милоико Спаич...ФИРОМ (РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА) ПОДКРЕПЯ МЛАДИЯ ЦИРНОГОРСКИ ЮНАК .
80
5
 
16
 
! Отговори
Феминистът. преди 2 седмици
Ами правилно не го е чакал. Става въпрос за официални срещи между държавни лидери, а не за махленски събирания пред кварталното ресторантче с последващи другарски мурафети в късния съботен следобед. Надявам се Радев да е получил лични извинения за това нарушение на протокола.
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А вицепрезидентката срещнала ли се е?
78
10
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 2 седмици
Влязал е в двореца в уречения ден и час, а домакина го нямало. Премисли 30 секунди и се поизплашил да не би това да е клопка и някой да го светне (както арабина в посолството в Турция) и решил да си ходи докато може.
77
10
 
14
 
! Отговори
Чух те ли? преди 2 седмици
Осман Октай разказа една история, как Радев отива в Москва на среща с Путин и от там му казват, че Путин го чака в Сочи и нашия вместо да си тръгне, както в този случай, качил се на самолета и заминал за Сочи.
76
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако беше Роско.щеше да стои с наведена глава и скръстени ръце и да чака,докато оня дойде.Ако дойде.Но Радев е мъж и генерал!Подобни пози не са му присъщи.
75
7
 
4
 
! Отговори
Домакинът не е готов преди 2 седмици
Софрата не е била сложена кво иска много ясно че Радев ше си ходи
74
13
 
12
 
! Отговори
Дайте да видим преди 2 седмици
Сигурни ли сме, че не е влязъл с вдигнат юмрук в министерски съвет на Черна Гора?
73
6
 
20
 
! Отговори
Евала Радев преди 2 седмици
Нема се даваш на некакви усташки циркаджии
72
2
 
4
 
! Отговори
До 69 преди 2 седмици
Твоето мнение няма връзка с реалността.
71
0
 
7
 
! Отговори
До 68 преди 2 седмици
А защо ти е на тебе малко акъл,като си можеш и без него?