Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?

Президентството: Радев отказа среща, за която домакинът не бе готов
18 юни 2024 13:29, Елка Василева
253
Едни четири минути... Защо Радев и премиерът на Черна гора не се срещнаха?
Снимка: архив, БГНЕС

Напълно естествено е държавният глава да откаже среща, за която домакинът не е готов, коментираха за БТА от прессекретариата на президента несъстоялия се разговор с премиера на Черна гора Милойко Спаич.

Още по темата
Държавният глава Румен Радев пристигна на 16 юни на официално посещение в Черна гора. Радев бе в Черна гора по покана на черногорския си колега Яков Милатович. На 17 юни Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от президента Яков Милатович и съпругата му Милена Милатович в президентския дворец „Плави дворац“ в град Цетине - историческата и културна столица на Черна гора. Малко по-късно Румен Радев трябваше да се срещне и с министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич.

По-рано днес в. „Виести“, позовавайки се на черногорското правителство, съобщи, че планираната среща между президента на България Румен Радев и министър-председателя на Черна гора Милойко Спаич не се е състояла. Тя е трябвало да се проведе в сградата на черногорското правителство, но се е забавила, в резултат на което делегацията, водена от президента Румен Радев, е напуснала сградата след четири минути чакане. Срещата е била насрочена за 17:00 ч. в понеделник в приемната зала на черногорското правителство, а премиерът Милойко Спаич е имал голямо желание да се срещне с президента Радев въпреки натоварения си график, според изданието. Преди това черногорският премиер е имал среща с най-големия германски туроператор ТУИ, която е продължила три минути по-дълго от планираното и делегацията на президента на България Румен Радев е напуснала сградата след четири минути чакане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от Общество
Режим на тока засега няма да има, но проблем е цената
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
10
 
! Отговори
Пич преди 2 седмици
Мунчоо се е обидил, че туроператора ТУИ е по-важен за черногорския премиер. А то си е точно така - от срещата с ТУИ поне може да е имало някаква полза :)))
109
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Брееей, обидил се, че никой не го брои за слива. А Деса пУетеса, дето не просто закъснява, а даже пропуска уговорени срещи, това не се брои, тъй ли.
108
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Радев където и да ходи, каквото и да говори все излага България! По-добре да седи в България и да мълчи! До сега не е направил нищо полезно за държавата, а само вреди нанася!
107
6
 
3
 
! Отговори
Радев го е преценил преди 2 седмици
Че тоя е един от астроджеднър половете и си променя постоянно настройките и затова е решил да си ходи.
106
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Баце, хубав-лош, се разбираше с всички. Преди войната дори с Путин. А на Рундьо се присмиват. Жалко! Кой спомена президентска република на Радев. Е, няма как да стане.
105
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защото всички отбягват руските агенти.
104
3
 
5
 
! Отговори
Червените олигарси преди 2 седмици
И Дс чИнгета са виновни за Ботаж не Радев.
103
12
 
8
 
! Отговори
Ха ха, преди 2 седмици
На Борисов му идваха на крака, от Меркел, Юнкер , Туск, през... Путин и Ердоган! Нашият напомпан Фелдфебел го отсвирват дори и руските матрьошки на Балканите! Сещат се за него, само когато трябва да треснат държавата ни /Боташ/!
102
2
 
2
 
! Отговори
Илюминат преди 2 седмици
103 Не е вярно аз му казах да си ходи.
101
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Каквото каже Путин, това е!
100
7
 
12
 
! Отговори
Радев е най добрия преди 2 седмици
Президент
99
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Путин му е казал да си тръгне!
98
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз без да съм президент не чакам никой. Не е уважително да караш хората да те чакат, ако имате уговорка. Особено ако е нещо което е планирано месеци по-рано.
97
6
 
16
 
! Отговори
Браво на Радев преди 2 седмици
Така трябва!
96
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пропуснахте да напишете, че президента е знаел че залата се подготвя за срещата и той се врътнал и тръгнал! Той се среща с про-Руския и про- Сръбския президент на Черна Гора и не искал да се срещне с при-Европейския премиер! Интересно е че Хърватска има при-Руски президент и при-Европейско правителство. Добре е че я има тази война та да видим кой от къде е спонсориран. Аз предпочитам про-Европейските партии. Причините са много!
95
8
 
12
 
! Отговори
Иаз да съм Президент преди 2 седмици
И аз ше си тръгна нема да чакам Некакъв царвул от Максуда
94
12
 
12
 
! Отговори
адвокат преди 2 седмици
Измислена държавица,с население колкото две наши области,толкова и като територия.Има протокол-еднакъв и за държави-джуджета,и за държави-суперсили.Бил на среща с частна фирма?Ще прекрати срещата с 10 мин по-рано.Изключително правилна постъпка на Радев.Той не ебанкянския крадец,или Деблян Сланинаров,които подскачат,както им наредят.
93
5
 
13
 
! Отговори
КуКлус преди 2 седмици
Не трябваше да се излага така ! Трябваше като истински българин послушно да чака ако трябва и с часове да му скимне на еди кой си ....да се сети че го чака Президента на България ! Всички други лакеи биха постъпили така и биха си стояли мирно и кротко в очакване на неочакваното ! Това си е неуважение но за българина си е задължение ! Така е като сме последна дупка на кавала ....дори като гледам коментарите как плюят защо Раден не чакал ...хахаха свикнали сме все да чакаме другите ...р*я !
92
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Много достойно, браво!
91
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Давайте да гоним русофилите от България или да ги морим, все тая. С тях по друг начин не става.