Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
8
 
11
 
! Отговори
А ОСТАВКАТА.... преди 4 месеца
НИТО ДУМА ЗА ОСТАВКА..... ШАРЛАТАНИТЕ ПРЕЦАКАХА И ХРИСТО ИВАНОВ И ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТ ПАРЛАМЕНТА..... ВЗЕХА МУ И ПАРТИЯТА,...... СЪЩОТО ИСКАХА И С ГЕРБ ДА НАПРАВЯТ, АМА БОЙКО НЕ ИМ СЕ ДАДЕ И ГИ НОКАУТИРА.....
107
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
След зашеметяващата победа на изборите е редно ББ и ДП да понесат политическата отговорност, не да се крият зад преговорни екипи и експертни правителства. Получиха това което искаха, да действат.
106
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кирчо, не се прави така, преди да си чул, какво ще предложи. Ами ако предложи Кирил Петков за министър председател и ПП да направят правителство, пак ли ще си опозиция? хахаха Нали съвсем теоретично става въпрос, ясно е, че няма да го предложи, но по принцип преди да чуеш предложението на някой човек, не е ОК да кажеш "ама аз ще съм против".
105
3
 
6
 
! Отговори
Виц 3 преди 4 месеца
- Колеги, от сега нататък ще карам промените на пълна газ! Се дочу от Първа линия...А един от тях шеговито подмята:- Само гледай да не прегазиш и последния избирател!
104
6
 
5
 
! Отговори
Поздрав преди 4 месеца
Специален поздрав от един "бивш певец" с песента на Сигнал "Довиждане"!
103
6
 
5
 
! Отговори
D преди 4 месеца
Да се беше сетил по-рано, а не да се целуваш с най-гомята мафия на Бг. Наистина ли си помисли, че няма да дойдат други избори и ще си векувате там?
102
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пинокио ако си отвори устата... ама мълчат по мафиотски, че простокирието съвсем се стопи.
101
7
 
11
 
! Отговори
Млади меринджейи преди 4 месеца
Тия Киро и Коко от където минат трева не никане, където и да са били след тях закриване на бизнеса и дела в Лондон и шатите. А нашия президент им даде държавата на тепсия и после се направи на жертва на шарлатански номера...
100
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кириле, никога не е късно да станеш отново за резил.
99
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ристьо подаде оставка, тоя какво чака? Не му се изпуска властта на Киро.
98
4
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Преди три месеца се молехте в нацинален ефир да си правите правителство с Герб. Сега ми разправяш старата песен как си бил опозиция. Мислиш ли, че има още кой да вярва. Тоя 50 процента срив в гласовете да не е щото хората са толкоз глупави?
97
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво!Научили сте си урока.
96
5
 
17
 
! Отговори
Голям праз преди 4 месеца
Киро, радвай се на момента, защото това ви е последно стъпване в народното събрание.
95
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Обещали са му още 3 пудела с кеш и сега се е напомпал с кристали. Утре друга песен ще запее.
94
5
 
17
 
! Отговори
А преди 4 месеца
Тези приятели нямат ли, да им кажат, че се излагат ?
93
4
 
9
 
! Отговори
Кирето преди 4 месеца
кире, Кирее, те всички партии със залязващи функции така разправят...Гледал ли си филма "Краят на песента"? Ако не си, време е... ;)
92
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кире, Лорер и Тафрата вярват ли ти? Или Деница едикоя си беше там? Тези около теб вярват ли ти още? И верно ли тия харвардски курсове още ги броиш за учил в университета?!
91
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шуматка
90
1
 
6
 
! Отговори
vs преди 4 месеца
Втори път стомна за водичка!
89
9
 
10
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 4 месеца
Защо ББ не понесе отговорност и да състави правителство нали спечели убедително изборите Сега безоотговорно и прикрито да управлява хаха и пак ППДБ ще са му виновни Това е нелепо нали беше най великия държавник най подготвения премиер хаха