Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПП като са изчислявали колко дълго могат да лъжат хората, нещо май са объркали формулата. След Нинова и БСП, ходом марш към изхода!
147
1
 
6
 
! Отговори
Фемин хелп преди 4 месеца
Нека лова на руски кавали започне сига
146
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кире, кой те излъга че ставаш за нещо? Освен да куролираш алангро мумурандоми, друго май не умееш. С голям кеф ще гледам как всички ще те изоставят, докато накрая не останеш насаме - лице в лице срещу Бойко и Пеевски.
145
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами ако предложи кеш?
144
5
 
10
 
! Отговори
morgan преди 4 месеца
вие наи добре да се махате от там където не вие мястото бездарни и аматиорски пудели не са нужни на никои връщаите откраднатото и марш да ви няма
143
4
 
15
 
! Отговори
Вьзмутен преди 4 месеца
Помня как ни показваше килиите на бойко и шиши а после се оказа , че били маркетингов врагДа изчезва никога повече глас за тия
142
3
 
10
 
! Отговори
Курдо Коленков преди 4 месеца
Кире, за да сте в опозиция, трябва да има и управляващи. Още един служебен кабинет, и на другите избори ще сте под 10%.... Има и още един нюанс - на кап.Гумена Лодка му писна от вас и хвърли оставка... След 40 дена ще се предлага нов български еврокомисар... Дали някой може да стане комисар без гласове от ЕНП - НЕ. Кой беше по идваше по предизборните прояви на ГЕРБ, а Кире - част от ръководството на ЕНП. Кире, а замислял ли си се че без ДБ може да нямате хора за парламентарна група, а?
141
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро , *** пак го аресутвай и после се чуди какво е станало . Мислиш ,че е забравил ли ?
140
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен Шиши се намеси, ДС се задейства и воала, ДПС втори на изборите, ко няма да си смешен после :)))
139
0
 
8
 
! Отговори
Иху преди 4 месеца
То е ясно какво ще предложи. Сокола сигурно вече се е чул с Бойко и Слави и е опекал работата.
138
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ДПС ви направиха смешни на тия избори, ееей, опозиционер смешен. ДПС, не кой да е. Вземи се махни от политиката, че само вредиш на хората с присъствието и действията си.
137
3
 
7
 
! Отговори
е преди 4 месеца
Шиши е сложил мазните кафенца и чака да му седнат и Кирчо и кокорчо в скута.
136
8
 
15
 
! Отговори
РОЖБИТЕ НА РАДЕВ преди 4 месеца
АСЕН И КИРО НЯМАХА ПАРТИЯ... БЯХА С ПО ЕДИН КОСТЮМ И ЧИФТ ОБУВКИ, ПРЕДИ РАДЕВ ДА ГИ НАПРАВИ СЛУЖЕБНИ МИНИСТРИ И ДА ИМ НАПРАВИ ПЪРВАТА НЕГОВА ПАРТИЯ.... ЗАРЪЧА ИМ ДА УНИЩОЖАТ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ/СДС...... НАРОДА НЕ ПОЗВОЛИ И РАДЕВ ГИ ИЗОСТАВИ И НАПРАВИ ВТОРАТА СИ ПАРТИЯ НА СТЕФАН ЯНЕВ.... СЛЕД ТОВА И ТЕ СЕ ПРОВАЛИХА И ВКАРА ИТН...... ТАКТИКАТА НА КГБ РАДЕВ Е ДА РАЗДРОБЯВА ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ДА ГИ УНИЩОЖИ И ДА ПРАВИ ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА ПО МОДЕЛА НА ПУТИН..... А ПП ДБ УЧАСТВАХА В ТОЗИ ПЛАН
135
4
 
9
 
! Отговори
Баба Гошка преди 4 месеца
Просто ***, Кокорчо, дс Атанасов и протежето на Маджо, НЕ искаха избори, щото знаеха, че всички те ще катастрофират. Каква опозиция ще бъдете - в скута на бате Славчо и кака Корнела да ви кърми, а може и подполковника да ви люля. Мазното кафенце го изпихте, сега мазния Шиши идва да си иска сметката, за шведската тройка с вас.
134
7
 
11
 
! Отговори
бобоковченцата преди 4 месеца
Не познавам жив ПП-ДБеец, аз взеха 14%. Явно кеша си свърши работата.
133
8
 
6
 
! Отговори
Отговорността преди 4 месеца
За съставяне на правителство е на спечелилият изборите.Какво искате от ПП?Те са трети и могат да правят каквото решат.
132
1
 
1
 
! Отговори
Хаха ха преди 4 месеца
Човека на тиквонии ще го подкараСега ще види джуджетатаКато полягваш на снежанка от дпс такастава
131
5
 
12
 
! Отговори
ЧАО преди 4 месеца
Септември на изборите ПП-ДБ ще имат макс 3% с купените гласове. Да не говорим, че сега ще се разбягат мишките от тяхната група и ще се предложат на Боко. Нека види ***, хубаво ли е да ти пазаруват мишоците.
130
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Що така бе, Киро? Или искате да управлявате само с ваш мандат и ваши министри дори и да не сте го заслужили? Следващия път още по-малко % ще получите с кривите ви тактики.
129
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не разбирам с какво в момента ПП пречат на герберите,та отново изсипват помията си върху техните глави?Оставете ги най-после на мира,бе!Нали си имате слънце,кланяйте си му и си трайте.