Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите

Може би не иска взетите решения да са публично достояние
12 юни 2024 07:00, Нели Христова
174
Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите
Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната" се скриха високо в планината, за да направят своя анализ на резултата от вота, който им струваше около 300 000 гласа по-малко и ги смъкна на третото място след ГЕРБ и ДПС.

Още по темата

Партийното събрание обаче не се провежда в офиса на ПП, а на тайно място, далеч от София, в планината, съобщи БНТ, като се позова на неофициална информация от свои източници.

Освен далеч от медиите, съвещанието на актива на "Промяната" се провежда в отсъствието на пиарите на партията, които никога не пропускат подобни мероприятия.

Очевидно решенията, които ще бъдат взети, не трябва да стават поне на този етап публично достояние и отникъде не бива да изтича предварителна информация.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" още по-рано през деня анонсира, че събира актива на ПП, за да обсъдят изборните резултати от вота за парламент. Петков потвърди, че ще бъдат опозиция. Той обаче не разкри къде ще се проведе партийната сбирка.

Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна опозиция, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на европейския модел в България, където благата се разпределят честно, ще се борим срещу всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има сила и потенциал в обществото да продължим промяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа Петков във фейсбук.

В коментара си той не спомена коалиционните партньори от ДБ, нито вече подадената оставка от лидера на ДБ Христо Иванов и поискания вот на доверие от председателя на ДСБ Атанас Атанасов, който е другият съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко ги е скрил, след като Караколев ги намери в хотел на село Гела в Родопите? Преди часове охраната на Киро го е блъскал и му откраднал техниката. Другото момче с Караколев, което снима е с болки в ръката от ударите на мутрите на Киро и Асен. Където и да се скрият, все ще ги намерят. Нали уж всичко при тях е прозрачно? Единствено (ако не искат да бъдат открити) могат да се скрият там, от където са излезли.
155
0
 
4
 
! Отговори
Тричам русофоби преди 3 месеца
Да се скрият и да изчезнат съвсем и никога повече да се не връщат, да не ги виждаме и да не чуваме повече за тия долни ПРЕДАТЕЛИ, достатъчно вреди нанесоха на България като полегнаха и се сложиха на американците, българският народ ясно заяви, че не ги иска повече тия войнолюбци и предатели. Поеха по пътя на НДСВ - господин за 1 парламент, каквото можаха да продадат и да откраднат го продадоха и окрадоха, сега 15%, следващия парламент ще го гледат отвън и чао сбогом няма да липсвате на никого!
154
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Готвят се да бягат, защото ги чака Старозагорския затвор.
153
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Все пак ще чуем записите на новия им заговор срещу конституцията и законите на страната.
152
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има информация, че са се качили на редовната самолетна линия до Скопие. Може и да не е верно.
151
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ей, да не слязат като нови деветосептемврийци....хи хи хи
150
0
 
7
 
! Отговори
До 141 преди 3 месеца
До Пфу Вярно е "Колко хора с мечти за нормален живот измамиха!"
149
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия са толкова ***, че пак ще забравят да си изключат микрофоните и ще се запишатсами мизериите дето ги творят.
148
3
 
12
 
! Отговори
Киро и Асен вън! преди 3 месеца
Кирил Петков и Асен Василев да бягат в чужбина докато е време, защото са толкова зле, че ще бъдат първите осъдени български политици! А останалите да ходят да ходят да се молят на Борисов, защото в следващ парламент няма да влязат!
147
2
 
13
 
! Отговори
ДАНС ха-ха-хи преди 3 месеца
От нас не можете да се скриете...гузни ШАРЛАТАНИ !
146
2
 
16
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 3 месеца
Очакваме нови записи...от височините на планината....
145
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 142 Дрън дрън... пълни глупости! Нормалните партии правят официални конгреси или пленуми. Дори там присъстват медиите, телевизия - радио. Който иска да слуша. И тогава как уж службите да извадят фрази и да сглобят нещо, което не е казано, след като всички виждат и слушат??? Но това е с нормалните партии, които нямат какво да крият. А тези агенти на чуждо влияние, които планират най-малкото вредни, а по-скоро престъпни действия, няма как да не се крият, защото планират да ни вредят.
144
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кире, ти имаш ли с какво да мислиш? Главата ти е праз.на.
143
1
 
13
 
! Отговори
На Киро му е все тая преди 3 месеца
жена му ще продаде два козунака и един хляб и днес е възан надника. В краен случай, ще се прибере в Канада. Другите да му мислят като се разтуря партията :D
142
1
 
5
 
! Отговори
Поп Вечерко преди 3 месеца
"Ще се скрием чадо." Както викаше поп Вечерко в страхотен български филм. "Къде бе дедо попе?"... "Два метра под земята."
141
0
 
4
 
! Отговори
Y/N преди 3 месеца
В Сливен сигурно са гласували 400 човека общо.
140
0
 
11
 
! Отговори
Бай Танас преди 3 месеца
Отишли да се скрият в Гела. През няколко баира на връх Голям Перелик има поделение на армията и разузнаването. Не запис, а директно предаване може да очакваме :) Даже и да се скрият не могат
139
0
 
3
 
! Отговори
До 142 преди 3 месеца
Май мното те хапе кучето и тебе..
138
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре са решили да се скрият. Вече се опариха от службите на ДАНС , които слухтят за събирания на ПП, записват ги, вадят реплики от разговора и ги сглобяват както им е угодно, и после пускат записите да ги дискредитират пред електората. Опасна държава е това, щом хора като тях на високи позиции, се чувстват застрашени, то какво остава за обикновените хора...
137
3
 
18
 
! Отговори
Пфу преди 3 месеца
Колко хора с надежди за нормален живот измамиха като се продадоха на тиквата и доган