Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите

Може би не иска взетите решения да са публично достояние
12 юни 2024 07:00, Нели Христова
174
Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите
Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната" се скриха високо в планината, за да направят своя анализ на резултата от вота, който им струваше около 300 000 гласа по-малко и ги смъкна на третото място след ГЕРБ и ДПС.

Още по темата

Партийното събрание обаче не се провежда в офиса на ПП, а на тайно място, далеч от София, в планината, съобщи БНТ, като се позова на неофициална информация от свои източници.

Освен далеч от медиите, съвещанието на актива на "Промяната" се провежда в отсъствието на пиарите на партията, които никога не пропускат подобни мероприятия.

Очевидно решенията, които ще бъдат взети, не трябва да стават поне на този етап публично достояние и отникъде не бива да изтича предварителна информация.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" още по-рано през деня анонсира, че събира актива на ПП, за да обсъдят изборните резултати от вота за парламент. Петков потвърди, че ще бъдат опозиция. Той обаче не разкри къде ще се проведе партийната сбирка.

Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна опозиция, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на европейския модел в България, където благата се разпределят честно, ще се борим срещу всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има сила и потенциал в обществото да продължим промяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа Петков във фейсбук.

В коментара си той не спомена коалиционните партньори от ДБ, нито вече подадената оставка от лидера на ДБ Христо Иванов и поискания вот на доверие от председателя на ДСБ Атанас Атанасов, който е другият съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен За Боко какво да кажем, ами за Пеевски, малко ли трупове им тежат на съвестта, ако е имат разбира се :)))
95
6
 
14
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Нормално е Продължаваме Промяната да се скрият в планините! В София е пълно с шпиони и подслушвателни устройства, Бокича иска първи да подслушва и знае плановете им и да ги бие на свой терен!!!
94
1
 
10
 
! Отговори
пред нас са блеснали преди 3 месеца
...и ний вървим вървим вървим към Банкя.И няма край и няма грай нашир и длъж.Ехоооо,ехооооБезкрай нашир и длъж!
93
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вярно е.Бойко козирува на Пеевски.Дори не диша.Иначе ще бъде смачкан.Пеевски май все още го бие на килограми
92
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зад тях хвърчат тонове трупове, а те си чукат пачица спокойно - Ал Петров, Къро, Шефа на Лена, все загинаха, според слуховете, покрай договаряне на тяхни управления. Дано да не се докопат пак до власт, защото не знам вече, кой ще плати по най-спъпата тарифа? Ромео трябва да умре.
91
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите" Що така ,да не би да ги е страх да не изтече някой запис :)
90
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Авно PR-ите на ПП-ДБ са продажни шпиони на Боко Тиквата! PR-ите на ПП-ДБ ли шпионират и правят тайните записи на сбирките им, от тях ли изтича информацията????
89
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правилно.В София навсякъде има слушалки.
88
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пак ли са ходили с Боко по манастирите да договарят разпределението на порциите? Доста оправни и прагматични момчета излезнаха. Както е казал Ботев: само, знайте, за парата, като човек - що да прави? Изяда си и месата!
87
1
 
16
 
! Отговори
Истината!!! преди 3 месеца
Последните три години на власт в България са били поне временно "Сили на Реформата"- ПП-ДБ! Но сега вероятно отново ще управлява един "печално известен дует - бившият бодигард Бойко Борисов и олигархът Делян Пеевски, който е под санкциите на САЩ и който е "начело на партия, известна с купуването на гласове!!!!!
86
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като се друса да го виждат по-малко хора сигурно. ***.
85
3
 
4
 
! Отговори
Чао преди 3 месеца
Чао баджо https://youtube/watch?v=uJ3CZmzx7rA
84
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Герб и ДПС отдавна са овладяли държавата по всички структури, Петков нема да има шанс повече, така е по нашите ширини :)))
83
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво ни интересува това нас нормалните хора
82
1
 
15
 
! Отговори
като едно време преди 3 месеца
Айдутите фанаа гората , падишахът да праща потерята .
81
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ся като вземат пълен контрол над държавата мутрите на Шиши и Боко, требва да се изнася за Канада Петков :)))
80
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези са толкова безумни, че каквото и да измислят, то ще е в полза на глиганите. Чекмеджан е хванат така яко за топките от другото прасе, че само се моли да оживее още няколко месеца по върховете. Тези сървули около него обаче нямат ли съвест и чувство за самосъхранение, че са се надупили и те. Каквото и да направят все ще е грешно.
79
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В България няма партии има секти , ПП е глобалистката секта за изтребление на населението по плана за златния милион.. Полковника Марков с Ивелин са секта измамници от сектата на сциантологията.
78
9
 
9
 
! Отговори
Празнодумци преди 3 месеца
Празнодумците и популистите от ПП с незаконния кеш, направиха само едно, което остава скрито от очите на хората! Разбиха евроатлантическото мнозинство и влизането ни в еврозоната е мираж, за жалост позволиха на проруски партии да се множат и да събират сила. Все пак президента ги вкара за това, да унищужават България, да не влзеем в европа и да заживеем добре, да ни присламчи към Русия и да станем като Иран. Който е живял при шшибаната диктатура през шшибания комунизъм, знае защо всичко се разпа
77
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Асен Василев имал харвардски гениален план коя банка да думнат, че нали няма пари по ПВУ, пък трябвало да платят пенсиите, а и нови джипове за НСО искали. И сега съгласуват с Пеевски.