Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите

Може би не иска взетите решения да са публично достояние
12 юни 2024 07:00, Нели Христова
174
Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите
Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната" се скриха високо в планината, за да направят своя анализ на резултата от вота, който им струваше около 300 000 гласа по-малко и ги смъкна на третото място след ГЕРБ и ДПС.

Още по темата

Партийното събрание обаче не се провежда в офиса на ПП, а на тайно място, далеч от София, в планината, съобщи БНТ, като се позова на неофициална информация от свои източници.

Освен далеч от медиите, съвещанието на актива на "Промяната" се провежда в отсъствието на пиарите на партията, които никога не пропускат подобни мероприятия.

Очевидно решенията, които ще бъдат взети, не трябва да стават поне на този етап публично достояние и отникъде не бива да изтича предварителна информация.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" още по-рано през деня анонсира, че събира актива на ПП, за да обсъдят изборните резултати от вота за парламент. Петков потвърди, че ще бъдат опозиция. Той обаче не разкри къде ще се проведе партийната сбирка.

Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна опозиция, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на европейския модел в България, където благата се разпределят честно, ще се борим срещу всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има сила и потенциал в обществото да продължим промяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа Петков във фейсбук.

В коментара си той не спомена коалиционните партньори от ДБ, нито вече подадената оставка от лидера на ДБ Христо Иванов и поискания вот на доверие от председателя на ДСБ Атанас Атанасов, който е другият съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе кви са тия техни ужасни пиари та трябва да им избягат в планината!?
75
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво правят 50 откачени високо в планината - Планинска лудница!
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така си.Друго си е Герб и ДПС .Сладки и медени.Напр.като видя Делян Добрев и си виждам червата.
73
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Софиянце, пазете се да се не натресете у Киро с 200 като тръгне да се прибира. Ако видите кола на НСО, тръгвайте през горътъ. Нема страшно от мечки.
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мошеницитге се крият в планините, защото на предишната им сбирка техни свои хора бяха отвратени от плановете на Парапетов, Гнома и Мравоядд, та ги записаха и пуснаха в Интернет. Така се разбра, че действията им и хората им за властта били "одобрени от посолството". Жалко, че шмекера не каза в тоя запис за кое посолство става дума. Сега явно ще планират как още по-страстно и интензивно да целуват хората от посолството отзад и да вредят на България??? Затова ги е срам от обществото и се крият.
71
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски ги е извикал да им раздаде новите задачи, че със старите не се справиха много добре, но главното го свършиха - изпраха Боко с омекотител и ароматизант.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Буци и Кира обичат планинския туризъм при определени специфични обстоятелства , кога ли накой ще им направи " баба Меца " вместо записи ?
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те сега като го подгонят мутрите на ГЕРБ и ДПС, ще има дълго време да се крие по планините :)))
68
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До ЦСКА София Е,да ! Измамници от класа са си Киро и свитата му !!!!!!!!!
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
същите са, нали имали намерение да сменят всички навсякъде за две седмици, да сменят конституцията и служебен премиер да бъде техен човек, но не можаха да сменят никого и служебното правителство беше на ГЕРБ, щом така са се зацепили за властта, значи не са папкали достатъчно за да отидат по островите,ами гафа с Лайен, тя вече не иска да чуе за тях, а толкова държеше на тях, ами думите на Петков, че ще спре газа на Австрия, ако не ни свалят ветото, а външният му вид дори президента заблуди
66
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП със сигурност са доста прогнила партия като се има предвид хората , които биха се впуснали да се занимават с политика и ограничения избор на кадри. Но като се види с каква злоба и ярост всички останали статуквеници се обединиха срещу тях на всеки средноинтелигентен гражданин би му светнала лампата , че са се насочили в правилна посока. За съжаление от резултатите се вижда умствения капацитет на населението.
65
3
 
12
 
! Отговори
до 59 преди 3 месеца
Кой решава, че някой е умен и красив? Мисля, че заобикалящата го среда или той самият. И когато въпросните са се доказали като откровено некадърни, неграмотни и неможещи, защо да се продължава с агонията? Само защото са се нарекли "умни и красиви"? В колко далавери и измами ги уличиха? И нито веднъж някой от тях не излезе и не каза елементарното "Ей, извинявайте, че ви подведохме"... За това има отлив на гласове, защото по нищо не се различават от останалите, или "Пременил се Илия и пак в тия".
64
2
 
8
 
! Отговори
ЦСКА София преди 3 месеца
Тия мутри от НСО правят непрекъснато произшествия или предпоставка за такива.Тая служба е за закриване.Едва ли возещите се отзад имат вина,че тия ги обучават да са джигити.Преди години с баща ми пътувахме по работа и тия минаха и почти ни изтикаха в канавката.
63
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стига сте плюли по ПП.Не виждате слона,а мухата.Та те са светци сравнени с Герб,ДПС.А ИТН какви са мушмороци.Възраждане пишман патриоти.Изгониха Сидеров и туриха Копейкин.Все още не ни е хванала склерозата
62
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
А дано да останат там в планината! На никого няма да липсват на политическата сцена или почти на никого.
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Миро Иванов няма да бъде в парламента, сега трябва да му намерят работа в някой офис на ПП-ДБ
60
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Килър Петков си търси кови жертви...
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Затворена зона, няма много път за бягство, полицията е далече ...хм ... Дали да не отидем на гости?
58
1
 
6
 
! Отговори
Сифилиско преди 3 месеца
Имам теория, че ПП се ползват от хора, които подготвят голяма партия скоро, с цел да видят какви методи използва мафията за да тушира всякаква надежда в БГ.
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 61, а убийството на човек и асфалтирането на пътя, с това петков няма връзка, ама никаква, шофьорът на собствена глава е решил да кара със 150 км, а петков изобщо не забелязал, че летят по пътя, ами снимките със смазаната кола, в която още се намира премазаният от блиндирания джип на охранявания като национална ценност Петков, който е никой, обикновен съпредседател на партия, а дали не е, че с отказа си от канадско гражданство има само канадска книжка и затова го возят