Ваня Григорова: Накарахме хората да повярват в една различна София

Проблемите на „малкият човек“ вече били незаобиколим фактор
Обновена: 29 окт 2023 21:33 | 29 окт 2023 21:13, Камелия Цветанова
65

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Накарахме хората да повярват в една друга София, а в момента в който повярваме, вече сме свършили по-голямата част от работата, заяви Ваня Григорова, която е подкрепена от БСП като кандидат за кмет на София. Според първите резултатите тя остава втора след претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев и ще отиде на балотаж.

„По време на цялата кампания усещах подкрепата на хората на срещите, които направихме лице в лице, направихме първата стъпка като поставихме в центъра на дебата на кампанията проблемите на работещите хора, на малкия човек и те вече са незаобиколим фактор. Ние имаме волята да продължим докрай и ще направим“, коментира тя.

Григорова добави, че за втория тур ще разчита на всички столичани, които припознават каузата й, но не е и конкретна  политическа подкрепа.

„Още при откриването на кампания заявихме, че търсим подкрепа от всички, които припознават нашите каузи, които смятат, че малкият човек не е малък, а има достатъчно основания той да бъда поставен в центъра на политиката на Столична община", посочи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: кметВаня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Съветник преди 8 месеца
Ванче, не се взимай много насериозно, оная вещица ще се опита да те стисне за гушката, че вие на умряло за кинти.
44
2
 
3
 
! Отговори
Кореняк Софиянец преди 8 месеца
Това чаках. Сега ще отида и ще гласувам. Аз и цялото ми семейство. Най - после София ще се отърве от крадливата пасмина ОПГ ГЕП и Банкянското Разплуто Дърто Нещо.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 36 - то и един друг таков беше част от дъбъ-то ама за там си мълчим налЕ?
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
накараха балъците да повярват че не са ДС
41
1
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 8 месеца
Отива на балотаж и доби страшна популярност по тези избори, но все пак ги губи.
40
4
 
2
 
! Отговори
Име преди 8 месеца
Единствено лозунгът "София за всички" бе отвратителното в кандидатурата на Ваня.И той бе достатъчен, за да откаже всеки разумен човек да гласува за нея.Никакво уважение към племе, което се отнася с жените си като с общи. НИКАКВО.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен, к.42 За какво ще се вдигаш бе? Затова че един *** милиционер с акъл на врабче,където можа,предаде ГЕРБ! Каква я свърши дъртия му старец,та един унука на генерали от ДС и вуйчовото на влаха от Дунава Петър Младенов е на първо място в София, а представителката на столичното БСП на Паргов и заместника му ще се бори на балотаж! А селянката от дунавското село вирнала полата и реве до небето: Ура, на второ място сме! Сега един шут на ББ, да остави младите да водят борбата, а той в Банкя
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този дърт милиционер да си вземе шапката и да остави ГЕРБ на младите политици! Където можа, развали нещата,продаде ГЕРБ в София и във Варна! Там, където не си навря главата, младите се оправиха сами! Да си ходи в Банкя да си гледа магнолията и внуците! Аман от Симеоновски милиционери! А оная стринка от Дунава не си признава, че софийските ***, дето не й се подчиниха и Паргов го отнесе, я извадиха от калта заедно с Левицата! И сега хукнала селянката и си дере ***: На второ място сме!
37
4
 
7
 
! Отговори
Отровено Общество : преди 8 месеца
Браво Ванче! Изиграй сега един кючек!
36
2
 
4
 
! Отговори
Хахахах преди 8 месеца
Горката.
35
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никой кандидат не ми харесва , но за балотажа ще се вдигна - човек на БСП за нищо на света не трябва да влиза в управлението
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега Хампарцумян брои спестяванията да плаща, само и само да не е Ваня.
33
2
 
4
 
! Отговори
До Отровено Общество преди 8 месеца
Прайд ,можеше да организира Хекимянка,ако беше победител! За Тунджи чувал ли си?Ама ,явно си върл аграрен ***!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
След Хекимян, сега е време да отстраниш другото доносниче на ДС Терзиев! Браво!
31
8
 
3
 
! Отговори
С гъза напред към преди 8 месеца
Просперитет, крачи бодро цял живот поредната калинка, този път черна !
30
2
 
14
 
! Отговори
Майко мила ! преди 8 месеца
Сега в София ще има Прайдове всеки месец. Край с колите в центъра (всички). И три ленти велоалеи на посока по Цариградско шосе...Рай за Бориса Бонева от Сгази София.
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И внука на пеко таков до нея...,но на Терзиев родата е проблем.
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Софийските говведа не заслужават Григорова за кмет. За тях трябва шматки либертарианци да им чернят живота с Прайдове всеки месец. Хекимян беше най-добър за София Прайд, но и това пеерасче Васко е добър за София. Ще разкатае бащите на софиянци.
27
13
 
31
 
! Отговори
БРАВО!!! преди 8 месеца
Браво на мацката !!!Много готина ,умна,способна и симпатична жена!!!
26
11
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 8 месеца
Относно София. За съжаление резултатите от вота ясно показват колко много от гласувалите са софиянци от скоро. Това истински софиянци не биха направили. Да гласуват за комунист и още по голям комунист. ДС синчето (внучето, чичовото и т.н.) беше избрано от хилядите пишман компютърджий навъдили се от цяла България в София. Просто те не знаят какво беше в София преди управлението на ГЕРБ. Стари автобуси раздрънкани трамваи никакво околовръстно метрото само до Люлин...но на село и това нямат