Ваня Григорова: Накарахме хората да повярват в една различна София

Проблемите на „малкият човек“ вече били незаобиколим фактор
Обновена: 29 окт 2023 21:33 | 29 окт 2023 21:13, Камелия Цветанова
65

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Накарахме хората да повярват в една друга София, а в момента в който повярваме, вече сме свършили по-голямата част от работата, заяви Ваня Григорова, която е подкрепена от БСП като кандидат за кмет на София. Според първите резултатите тя остава втора след претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев и ще отиде на балотаж.

„По време на цялата кампания усещах подкрепата на хората на срещите, които направихме лице в лице, направихме първата стъпка като поставихме в центъра на дебата на кампанията проблемите на работещите хора, на малкия човек и те вече са незаобиколим фактор. Ние имаме волята да продължим докрай и ще направим“, коментира тя.

Григорова добави, че за втория тур ще разчита на всички столичани, които припознават каузата й, но не е и конкретна  политическа подкрепа.

„Още при откриването на кампания заявихме, че търсим подкрепа от всички, които припознават нашите каузи, които смятат, че малкият човек не е малък, а има достатъчно основания той да бъда поставен в центъра на политиката на Столична община", посочи тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: кметВаня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Съветник преди 11 месеца
Ванче, не се взимай много насериозно, оная вещица ще се опита да те стисне за гушката, че вие на умряло за кинти.
44
2
 
3
 
! Отговори
Кореняк Софиянец преди 11 месеца
Това чаках. Сега ще отида и ще гласувам. Аз и цялото ми семейство. Най - после София ще се отърве от крадливата пасмина ОПГ ГЕП и Банкянското Разплуто Дърто Нещо.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен 36 - то и един друг таков беше част от дъбъ-то ама за там си мълчим налЕ?
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
накараха балъците да повярват че не са ДС
41
1
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 11 месеца
Отива на балотаж и доби страшна популярност по тези избори, но все пак ги губи.
40
4
 
2
 
! Отговори
Име преди 11 месеца
Единствено лозунгът "София за всички" бе отвратителното в кандидатурата на Ваня.И той бе достатъчен, за да откаже всеки разумен човек да гласува за нея.Никакво уважение към племе, което се отнася с жените си като с общи. НИКАКВО.
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен, к.42 За какво ще се вдигаш бе? Затова че един *** милиционер с акъл на врабче,където можа,предаде ГЕРБ! Каква я свърши дъртия му старец,та един унука на генерали от ДС и вуйчовото на влаха от Дунава Петър Младенов е на първо място в София, а представителката на столичното БСП на Паргов и заместника му ще се бори на балотаж! А селянката от дунавското село вирнала полата и реве до небето: Ура, на второ място сме! Сега един шут на ББ, да остави младите да водят борбата, а той в Банкя
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този дърт милиционер да си вземе шапката и да остави ГЕРБ на младите политици! Където можа, развали нещата,продаде ГЕРБ в София и във Варна! Там, където не си навря главата, младите се оправиха сами! Да си ходи в Банкя да си гледа магнолията и внуците! Аман от Симеоновски милиционери! А оная стринка от Дунава не си признава, че софийските ***, дето не й се подчиниха и Паргов го отнесе, я извадиха от калта заедно с Левицата! И сега хукнала селянката и си дере ***: На второ място сме!
37
4
 
7
 
! Отговори
Отровено Общество : преди 11 месеца
Браво Ванче! Изиграй сега един кючек!
36
2
 
4
 
! Отговори
Хахахах преди 11 месеца
Горката.
35
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Никой кандидат не ми харесва , но за балотажа ще се вдигна - човек на БСП за нищо на света не трябва да влиза в управлението
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сега Хампарцумян брои спестяванията да плаща, само и само да не е Ваня.
33
2
 
4
 
! Отговори
До Отровено Общество преди 11 месеца
Прайд ,можеше да организира Хекимянка,ако беше победител! За Тунджи чувал ли си?Ама ,явно си върл аграрен ***!
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
След Хекимян, сега е време да отстраниш другото доносниче на ДС Терзиев! Браво!
31
8
 
3
 
! Отговори
С гъза напред към преди 11 месеца
Просперитет, крачи бодро цял живот поредната калинка, този път черна !
30
2
 
14
 
! Отговори
Майко мила ! преди 11 месеца
Сега в София ще има Прайдове всеки месец. Край с колите в центъра (всички). И три ленти велоалеи на посока по Цариградско шосе...Рай за Бориса Бонева от Сгази София.
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
И внука на пеко таков до нея...,но на Терзиев родата е проблем.
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Софийските говведа не заслужават Григорова за кмет. За тях трябва шматки либертарианци да им чернят живота с Прайдове всеки месец. Хекимян беше най-добър за София Прайд, но и това пеерасче Васко е добър за София. Ще разкатае бащите на софиянци.
27
13
 
31
 
! Отговори
БРАВО!!! преди 11 месеца
Браво на мацката !!!Много готина ,умна,способна и симпатична жена!!!
26
11
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 11 месеца
Относно София. За съжаление резултатите от вота ясно показват колко много от гласувалите са софиянци от скоро. Това истински софиянци не биха направили. Да гласуват за комунист и още по голям комунист. ДС синчето (внучето, чичовото и т.н.) беше избрано от хилядите пишман компютърджий навъдили се от цяла България в София. Просто те не знаят какво беше в София преди управлението на ГЕРБ. Стари автобуси раздрънкани трамваи никакво околовръстно метрото само до Люлин...но на село и това нямат