Петков vs Радев: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия!

Президентът атакувал парламетарната република
565
Петков vs Радев: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като атака срещу парламентарната република определи съпредседателят на ПП Кирил Петков призива на президента Румен Радев коалицията ПП-ДБ да се откаже от реализирането на втория проучвателен мандата за съставяне на правителство.

Още по темата
"След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, реших да се върна в България един ден по-рано от срещата на много от европейските лидери на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции“, написа Петков в социалната мрежа Facebook.

"Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме нужда от редовно и про-европейско правителство час по-скоро. Имаме нужда от стабилно Народно събрание с дълъг живот.

Днес отново истинският гарант за демокрацията - хората от площада, ще заявят, че автократичните амбиции няма да се реализират, дори когато службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си ресурс - но не в защитата на националната сигурност, а в производство на политически компромати. Не ни е страх и няма да се откажем!", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още по темата: РадевКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
434
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вън ППдебилите от България. Изнасяйте се при господарите си, ***!
433
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Няма да позволим България да поеме бърз курс към война с Русия под марионетно правителство на ПП. Искрено вярвам че българите и русофили и русофоби сме поне малко по-умни от украинците за да стават българските войници жертва на чужди интереси.
432
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Кое е по гот с дев дини под мишница или с двеЛени вкреватя, а ако дойде Ленин, меле и Трицки на врата. Киро че го чекнат братя от БритКолумбия и маалата на Кустрътката
431
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
само защото му викат KироFORстотака решихме ако се наложи и 100 път все за него ще гласуваме. ние сме 326 гласоподаватели от Русе. Но като прочетохме изявлението на Кирчо че от нищо не го е страх, от което следва че и от Президента не го е страх, не с просто око разчетохме в думите му че или той или знае кой ще правят атентат с истински утраински бомби на нашия Президент. за нас Кирчо се явява много опасен и ако не сме усетили нещо лабаво психнурско много съжалаваме
430
1
 
8
 
! Отговори
аноним преди 11 месеца
Преди време твоят културен министър беше споделил-доколкото разбирам,дошли сте да се награбите,напечелите и после-кой на островите в Тихия океан,кой другаде-накъдето ни видят очите-според една песничка!Отивайте си вече-програмата ви е изпълнена!!!!!
429
1
 
7
 
! Отговори
и всичко се прецака преди 11 месеца
ан ангро ленче бе .... къде сте бе *** евро-атлантически, нещо ви няма пред Президентсвото
428
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Путин - универсално оправдание за всички ocpaли се пишман евроатлантици. Политкоректността напълно компенсира отчайващата некадърност. Дежавю от късния социализъм - гаранция за крах на системата.
427
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Петков...помисли за твоя курс към бай Ставри.
426
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Щетите които нанесе на България Кирил Петков сексиста са толкова големи, че няма скоро да се заличат. "Джейкорп", дадоха цялата енергетика, придружаващата секретна информация, на руска офшорка...Дори, никога. Подигра се сексистки на Мария Габриел, като каза, че си била мечтаела да стане премиер?! Въвлече Урсула фон дер Лайн ЕК в международен скандал и схема за заобикаляне на правилата,?! Обиди дори и съпруга на Габриел, Мишел...простацив политиката неискаме.
425
1
 
9
 
! Отговори
от село преди 11 месеца
До Къде чу евразия бре? - Болен е за психото е ,но първо се пробва с гьостерицата нечегарена ,после бяла риза с вързани ръкави .Лошото е ,че и народа изперка от неговата болест.....
424
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ооооо, Киро най-после осъзнал, че трябва да има правителство. Да бяхте го създали до сега с мандата на ГЕРБ. Защо губихте времето на всички? Сега вече не ви искат. Искат да са в политиката, а не се научиха кога и какво се говори.
423
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хаах, русофилът Радев беше ОК, когато ви инсталира във властта? Викахте:" С вас сме!", сега оревахте всичко, че бил:"разединител". Сега ли видяхте това? Нагли измамници!
422
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
Така. Пpocтьo и Асан могат да бъдат изпрани само от Банкянският Меси :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Да видим дали ще го направи?!? Направо лягам от смях тука. Може и да ги хвърли на кучетата. Ще видим.
421
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като много ги е еня за народа защо не гласуваха бюджета преди, а?Ама помощи за нещастните украинци гласуваха.Национални предатели!Заслужават да ги подпалят в парламента!
420
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Зад ПП,ДБ няма обществена подкрепа, нито електорат. С 30 гласа, искате цялата власт?! Манипулирахте изборите" алабала" и тези не са реални. Двама от съоснователите ви се разследват за държавна измяна, друг/а за изнасяне на секретна информация за чужди посолства и за медии? Кой луд би се събрал с вас? Що за европейци сте, като вашата коалиция се готви да провежда незаконни чистки? Русофилът Радев бе ОК, когато ви поведе платения от черепа преврат и ви вкара във властта?! Правихте с него "алабала
419
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На мен не ми дреме Евразия,Европа и тн.Искам да живея добре.Изтърка се Киро-кофата с тия лафове.
418
2
 
16
 
! Отговори
НОВИ ИЗБОРИ преди 11 месеца
Има само един приемлив вариант - 1. връщат мандата 2. който и да вземе трети мандат, го връща веднага, 3. Удължават бюджета 4. Нови избори. Всичко друго е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ вече и ще предизвикат линч!
417
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 432 преди 11 месеца
До Анонимен 432 - ти каза "ПП,ДБ да предложат Мария Габриел за премиер и тя да посочи експерти за министри. Денков да си даде отвод. Иначе, избори, но без машини. ." Наред ли си или си *** на ГЕРБ (че от пп и дб имат сбирка на опг-то на центъра, вие явно после ще ходите)? Тия нямат право домоуправители да искат да са вече! Какъв кабинет, каква габриел, какви експерти и какви "без машини" (та в секциите "да опрайте")? Връщат мандата празен, минаваме формално през третия и нови избори!
416
0
 
15
 
! Отговори
Къде чу евразия бре? преди 11 месеца
киро, болен ли си? Тия от опг-то пп-дб-герб болни ли сте? Тука троловете ви също? Който не ги харесва бил...за русия, евразия и т.н. Как го определиха, как го решиха, как го измислиха въобще, къде го видяха? Никой не ви вярва на опорките, всички ви ЧУХМЕ (който още не е - изпуснал е много! Но може да го чуе по всяко време и да се убеди сам). Ти на всяка тема отговарят с "русия", "кремъл" или "евразия" (това е ново). Само за гинекология ако ги питат, сигурно ще отговорят с "Путин" :D В ЗАТВОРА!
415
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
С измамници не се преговаря. Отиваме на избори, но без машини. Тогава ПП,ДБ ще се сринат до 5%-7%.