Петков vs Радев: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия!

Президентът атакувал парламетарната република
565
Петков vs Радев: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като атака срещу парламентарната република определи съпредседателят на ПП Кирил Петков призива на президента Румен Радев коалицията ПП-ДБ да се откаже от реализирането на втория проучвателен мандата за съставяне на правителство.

Още по темата
"След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, реших да се върна в България един ден по-рано от срещата на много от европейските лидери на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции“, написа Петков в социалната мрежа Facebook.

"Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме нужда от редовно и про-европейско правителство час по-скоро. Имаме нужда от стабилно Народно събрание с дълъг живот.

Днес отново истинският гарант за демокрацията - хората от площада, ще заявят, че автократичните амбиции няма да се реализират, дори когато службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си ресурс - но не в защитата на националната сигурност, а в производство на политически компромати. Не ни е страх и няма да се откажем!", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още по темата: РадевКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
1
 
24
 
! Отговори
КУПУВАМ ТЪПОМЕРИ преди 11 месеца
КИРЧЕ И КОКОРЧЕ ЗА ПЕРИОДА ОТ 2020 ДО СЕГА ИЗПОЧУПИХА ВСИЧКИ НАЛИЧНИ ТЪПОМЕРИ В ДЪРЖАВАТА... МЛЪКНЕТЕ МАЛКО, БЕ НАХАЛНИЦИ...... ПОКАЙТЕ СЕ... ПОДАЙТЕ ОСТАВКИ ОТ ПАРТИЯТА-ИМА ПО-КАДЪРНИ ОТ ВАС....МАХАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ, ЧЕ ПОБЪРКАХТЕ НАРОДА...
373
2
 
21
 
! Отговори
ПП - измамата преди 11 месеца
Лидерите на мафията в българия са бившите агенти на ДС- ББ, Хр Иванов и Атанасов + бандитите Кирчо и Асанчо. България е на крака благодарение на Президента, който пое управление на държавата след мащабния грабеж на Бойко и неговата банда, именно Радев успя да да ни измъкне от газовата криза и финансов банкрут през последните 2 годин, постоянно ходи в Брюксел на съветите и настоява аргументирано влизането на България в еврозоната и Шинген. Незивиси нищо от ПП-ДБ мафията
372
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мястото на Кирчо и Емили (двете български тротинетки) е в Централния Софийски Затвор.
371
0
 
6
 
! Отговори
В тези глупости дето преди 11 месеца
Драскаш вярваш само ти и лидерите на мафията в българия бившите агенти на ДС- ББ, Хр Иванов и Атанасов + бандитите Кирчо и Асанчо. България е на крака благодарение на Президента, който пое управление на държавата след мащабния грабеж на Бойко и неговата банда, именно Радев успя да да ни измъкне от газовата криза и финансов банкрут през последните 2 годин, постоянно ходи в Брюксел на съветите и настоява аргументирано влизането на България в еврозоната и Шинген. Незивиси нищо от ПП-ДБ мафията
370
1
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 11 месеца
Киро,внимавай да не преминеш в бърз курс,към ЦСЗ. Не споменавай президента,той не е виновен за харакирето което си причинихте.Подбирай си приказките,ако не искаш да те подберат за към онова място.
369
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
През 2022 год. Кирил Петков направи голяма грешка. Тряваше да изгони всички руски шпиони, а не само половината.
368
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ес се превръща във фашистка kochina*, същото и за сащ. В нидерландия се подготвя законно отнемане на земята от фермерите, под предлог че продукцията им е опасна.За населението се разработват изкуствени продукти, смесени с внасяна отвън биомаса от насекоми. Истинска храна ще има само за политиците. Това което става в ес се крие от вас, пускат се само подвеждащи информации.
367
3
 
24
 
! Отговори
xoxo преди 11 месеца
Ти си се върна или Урсула те върна бързичко?Този индивид има сериозни психични проблеми,определено.
366
3
 
20
 
! Отговори
Профан Харвард преди 11 месеца
България Е, във Евразия ! Ако ти Парапет не си учил география в Харвард, може да отвориш картата на света. И естествено България не е в Северна Америка, колкото и да не ти се вярва ! Между другото, Кирчо кривоустия никога не е учил редовно обучение поне пет години в Харвард. Има само едномесечен онлайн курс на обучение дистанционно, без въобще да е стъпвал там ! Такъв курс може да изкара всеки който желае и получава удостоверение от Харвард на английски. Но това не означава че си завършил там !
365
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не са наред с мислите си,преди среднощната им сбирка като за съвет на политбюро на ДБ председателя им Денков кандидат и за МС каза,че във връзка с подготовката на ротационното правителство с ротационен МС между тях и ГЕРБ в присъствието на техния кандидат Габриел за министър-председател в същия ротационен МС,че изпратил групата на ПП да доработи последни детайли с уточнения м/у тях и малко им оставало да уточнят някои назначения,а то що за послание излезе,че да се оправдаят,а сега още напират.
364
1
 
12
 
! Отговори
Гларус небесен преди 11 месеца
Изпя си лебедовата песен Кирчо!Да не честит поредния провален политик.
363
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Евразия е по-напред от ес. Ес се превръща във фашистка ***, същото и за сащ. Нечистоплътни политици ви спестяват тези истини и възползвайки се от конюнктурата се опитват да ви ограбят благодарение на невежеството ви.
362
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прав е само в едно -имаме нужда от свобода и демокрация! Но не такава каквата я разбира той или началниците му , защото докара България до пропаст и сега я бута още !
361
5
 
10
 
! Отговори
ВЕЛИКАТА ДЕКОРАЦИЯ преди 11 месеца
СЛЕД КАТО ИЗБИЛИ 90 000 000 КОРЕННИ (АВТОХТОННИ) ИНДИАНЦИ, ЯНКИТЕ ОТДЕЛИЛИ 92 КВ КМ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ТРАДИЦИИТЕ НА ШОШОНИТЕ, КРОУ И ДРУГИ КОРЕННИ ИНДИАНСКИ ПЛЕМЕНА ОКОЛО Medicine Wheel/Medicine Mountain В УАЙОМИНГ. КОЛКО ВЕЛИКОДУШНО И СПРАВЕДЛИВО!!!...
360
1
 
17
 
! Отговори
До тези на снимката преди 11 месеца
България ще поеме където решат гласоподавателите ! А вие ще поемете Бързо към Канада !
359
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Зозо ще увисне на клона на някой кестен по Царя. Ха-ха, хи-хи ! Ще се полюшва и мухите ще кацат по грозната му мутра.
358
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като имаше ала-бала при Радев бяхме с него, като го подкрепихме за втория мандат бяхме с него, като се гушнахме с мутрата вече сме против ... нещо губи ли ми се като хронология?
357
3
 
14
 
! Отговори
Питахме Посолството преди 11 месеца
И оттам така ни казаха, няма да позволим, само американски ботуши и миризлива краварска тор може да има в България!
356
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бойко е слуга на брюксел и вашингтон, не е никакъв месия, що за глупости, освен това е и крадец. Опитвал се е да манипулира и стадото и комисията, бидейки посредата, доколкото му е било възможно и да краде. Той е една безпомощна и безволева пионка, за разлика например от Путин, Ердоган, Орбан.
355
1
 
10
 
! Отговори
Кръстьо преди 11 месеца
Ние сме в Евразия ... А не в Северна Америка ..