Петков vs Радев: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия!

Президентът атакувал парламетарната република
565
Петков vs Радев: Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като атака срещу парламентарната република определи съпредседателят на ПП Кирил Петков призива на президента Румен Радев коалицията ПП-ДБ да се откаже от реализирането на втория проучвателен мандата за съставяне на правителство.

Още по темата
"След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, реших да се върна в България един ден по-рано от срещата на много от европейските лидери на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме атака срещу парламентарната република. Никой не може да си позволи да призовава България да няма редовно правителство, никой не може да слага бюджета и парите на хората на заден план заради личните си властови амбиции“, написа Петков в социалната мрежа Facebook.

"Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме нужда от редовно и про-европейско правителство час по-скоро. Имаме нужда от стабилно Народно събрание с дълъг живот.

Днес отново истинският гарант за демокрацията - хората от площада, ще заявят, че автократичните амбиции няма да се реализират, дори когато службите, назначени от президентството, са впрегнали целия си ресурс - но не в защитата на националната сигурност, а в производство на политически компромати. Не ни е страх и няма да се откажем!", отсече той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още по темата: РадевКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
394
1
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Ти кой беше , бе ?
393
13
 
4
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
И какво, планът на Превратаджията Радев върви с пълна сила! Ще трябвало да избираме между една мека китка ,един доказан лъжец-прелюбодеец, и говорителят на Черепа...Фигуранта Радев! Типично комунистически ченгесарски номера! То беше същото, когато трябваше да се избира между Волен и Гоце! И казано честно, Харвардските Шарлатани добре си свършиха работата, Фелдфебелът да блесне! Ще видим само дали ще им минат селските/ДС/сценарии!
392
6
 
1
 
! Отговори
с 200 преди 11 месеца
Браво на неуморния ***. Не спира и работи здраво. Кирчо и Кокорчо му криви. А Буци и льотчикът любими.
391
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
кои сте вие че да позволявате каквото и да е. ***, срам и позор. Това сте вие. За затвора сте. Мърсите земята по която ходите.
390
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Петков стига си се излагал.Всички гледахме по телевизията какво каза президента на Денков.Никъде не чухме и дума да споменава,че не иска редовно правителство.Каза само,че не иска вие да го съставяте.
389
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя още малко и по народна любов ще бие и плюнката Плевнелиев.
388
1
 
33
 
! Отговори
аз преди 11 месеца
Петков здраво си затънал в л...на човече, ти просто загуби !
387
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
България пое курс към Евразия още когато на власт дойде ментето Боко Тиквата преди 12 години ! Сега заради войната този курс просто се ускорява от безбройните руски агенти в страната ! Един от тях даже ни е Президент ...
386
0
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 11 месеца
Най-лесно е да обещаеш да не стане нещо, което в близките поне 50 г. няма как да стане. За после не знам, колелото на историята се върти... но сега е важно да се пъчиш...
385
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
тия взеха да бълнуват за евразия - не са добре
384
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА СА УСЕТИЛИ ДЕМЕЛИЯ И СПРЕТВАТ ПРОТЕСТИ ХАХАХАХА АЙДЕ ШПИОНИ ТИЧКАЙТЕ С ОПОРКИТЕ КАК ВИЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОАМЕРИКАНСКИ В БЪЛГАРИЯ ХОДЕТЕ ЗНАЕМЕ ВИ ПРОСТОТИИТЕПП А СРЕЩУ УРСУЛА КОГА ЩЕ ПРОСТИТУИРАТЕЕ, ЧЕ НЕ ВИ ИСКА НИКАКВИ?
383
3
 
9
 
! Отговори
МЪКА И СМЕХ преди 11 месеца
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВАТА КОАЛИЦИЯ ЗА еВРОВИЗИЯ - кИРЧО И кОКОРЧО ЩЕ КАНДИДАТСТВАТ С ПЕСЕНТА - пРЕДАВАМЕ ПОВСЕВМЕСТНОТЕКСТПРЕДАВАМЕ УРСУЛА,ПОСОЛСТВОТО ПРОДАДОХМЕ,ПРОДАДОХМЕ БЪЛГАРИЯ,НО БОЙКА ОПРАХМЕ,ПРЕДАВАМЕ И МАЙКА И БАЩА И ДРУГАР,КРАДЕМ МУ ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ, НЯМАМЕ НИКАКЪВ МОРАЛ,ПРЕДАДОХМЕ И ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕДАВАМЕ НА РЕД, ДАЖЕ И РУДИ ПРЕДАДОХМЕ, НИЕ СМЕ БЕЗ СЛАМ И СЪВЕСТ ОЛЕЙ,ПРЕДАВАМЕ ПОСТОЯННО, ПРЕДАВАМЕ И НАС ПРЕДАТЕЛИ СМЕ НТИЕ В ДИВ ЗАХЛАС!
382
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Престъпниците киро и асен се мъчат да лъжат плиткоумниците, че само те могат да ни опазят от някакво голямо зло! Голямото зло сте вие, ппдб!
381
1
 
6
 
! Отговори
За кой да гласуват?! преди 11 месеца
При `трима българи-чета с предател`, значи тук е безбрежно море от предатели. Прибавете крадците и корумпетата. Ясно ли ви е вече, защо никога няма оправяне по законен и мирен път в Бг?!
380
2
 
15
 
! Отговори
За такива преди 11 месеца
Народът е казал "Хем нас рано, хем голямо" !
379
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ще стоим на опашката на прогреса заради кривата ти физиономия и опростачено световъзприемане. Защото нямало да ни позволиш ти, някакво *** нищожество.
378
2
 
18
 
! Отговори
потрес преди 11 месеца
Абе тия пепейци са тотал щета!!!! Ама иначе хората им се кефят яко!!!!
377
3
 
23
 
! Отговори
ВЕЛИКАТА ДЕКОРАЦИЯ преди 11 месеца
СЛЕД КАТО ИЗБИЛИ 90 000 000 КОРЕННИ (АВТОХТОННИ) ИНДИАНЦИ, ЯНКИТЕ ОТДЕЛИЛИ 92 КВ КМ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ТРАДИЦИИТЕ НА ШОШОНИТЕ, КРОУ И ДРУГИ КОРЕННИ ИНДИАНСКИ ПЛЕМЕНА ОКОЛО Medicine Wheel/Medicine Mountain В УАЙОМИНГ. КОЛКО ВЕЛИКОДУШНО И СПРАВЕДЛИВО!!!...
376
2
 
30
 
! Отговори
Добрееее преди 11 месеца
Така ли ти казаха?! - от посолството???
375
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Може определено да се каже че българското стадо е най-простото и манипулируемо в ес -- по това е на първо място, браво отличници ! Отивате на избори 5 пъти, гласувате за едни и същи престъпници всеки път и чакате някакъв нов резултат. Ха-ха, хи-хи ! Не се ли сещате, че трябва да се сменят лидерите на партиите и самите партии, или избирателната комисия да не регистрира за участие компрометирани и нанесли щети на икономиката политически престъпници ?