Борисов: Хаос, разруха и застой

Очаква ГЕРБ да победи
27 фев 2023 20:15, Росен Стойчев
329
Борисов: Хаос, разруха и застой
Снимка: БГНЕС

 Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че това, което можете спокойно да обещавате, е, че в най-съкратени срокове ще го направим пак, защото това щеше отдавна да е готово. Застоят, разрухата.

Още по темата
Това, което направиха със Севера и Северозапада, спирането на „Хемус“, спирането на Велико Търново – Русе, спирането на практика на работенето в региона, продължиха да обричат този край. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца, обяви БГНЕС.

Искам да ви напомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 млрд. евро повече и когато не останах доволен, ме извикаха и казаха, че България получава най-много“, отбеляза Борисов и допълни, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той посочи, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „Голям срам за България – две години умните и красивите нямат План за възстановяване“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания“, категоричен е Борисов.

Той се обърна към кметовете с думите: „Осветлението не можете да си платите общините.“

Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа сила, заяви председателят на ГЕРБ.  

Ако не се стегнем като народ да се излъчи правителство, да се мобилизираме да покрием дупките, няма шанс да влезем в еврозоната“, каза ръководителят на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г
149
13
 
3
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
За две години, след вдигнатият юмрук на Радев, са построени...16 км. магистрали ??? И същите некадърници плюят по магистралите на Бойко? П.П. Перверзията Продължава!
148
12
 
4
 
! Отговори
Надблюдател преди 1 година
Две години Борисов не е във властта ! Две години крадене ,и след "шарлатаните" на Радев ...пълна разруха! А щатниите плювачи продължават с една и съща помия...Борисов е виновен? Няма кой да ви се върже!
147
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко както винаги е много нагъл. Докато беше премиер от магистрала Хемус пуснаха в експлоатация само десетина километра. Хаос, разруха и застой имаше при ГЕРБ, а откакто Бойко Борисов не е премиер (12 май 2021), следващите се опитват да извадят България от хаоса, разрухата и застоя.
146
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си. Но тази разруха започна през последните 12-13 години, не от сега.
145
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такъв ***, тоя е готов да предаде и майка си само и само да отърве Магнитски.
144
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намагнитения Лойко жив ли е? Нещо охрабря от днес, явно е обещавал какво ли не само за да запази кожичката.
143
0
 
6
 
! Отговори
Кмета на Симитли преди 1 година
Ха,тоя от кога го търся либов да прайм?
142
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 149 Платил си е индулганциите, избрал е долният начин да оцелее. Нали знаеш, че веднъж като са му искали и е дал, после пак ще му искат? С корумпиран и зависим човек начело Бг няма бъдеще. Може веднъж да плати, 2 пъти да плати, 3 пъти, ама не може вечно. През това време Бг ще затъва.
141
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бегай вече бе Лицемер!
140
4
 
1
 
! Отговори
Мадуро Мадарата преди 1 година
На МАДАРСКИЯТ КОННИК е изобразен Българина създал Персите::КИР ВЕЛИКИ ксерокопиран от Иран..............както казвал БОСПОРСКИЯ Цар Митридат Шести (владеел и Крим и Украйна) "родът ми произлиза директно от Кир Велики.....факт
139
8
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
няма да гласувам защото нямам доверие на никои ниска изб активност избори додупка непрекъснато пишех до два мандата и капиталистите вън от листите нищоне се случи едни и същи му-цу-ни пак са в листите затова докато не ги изчистимняма да спрем с изборите
138
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фирмите, получили пари по европроекти за вредни емисии, с кои партии са обвързани? Такива пари не се дават току- така на кой да е.
137
2
 
0
 
! Отговори
Наркоконтра Барон преди 1 година
България е само Цариброд и Босилеград..........Банкя е Сърбоманията на БКП...........Тодор Живков още е издал заповед червения ИЗКУСТВЕН цесекарски етнос у нас да узакони македонския етнос и език с простичкия довод че българите със сигурност не са славяни а Перси то ест от омраза към Аятоласите на Иран да унищожаваме "държавната патентна марка България и българи"...........по червени сценаристи поне у нас
136
2
 
11
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Бойко Борисов и ГЕРБ срам и позор за БЪЛГАРИЯ. Дори по турско робство БЪЛГАРИЯ не е била толкова разграбена и унищожена !!!СЪД ЗА ГЕРБ И Б.БОРИСОВ !!!
135
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя ветропоказател беше комунист второ поколение стана "демократ" а ако кацнат талибаните тука трудно ще го изпреварят пред джамията - пръв за обрязване- амерканците го нагазиха защото не изпълнаяваше нарежданията точно и му показаха че имат в запас много кандидати за промяна- сего завалата си спука *** от натягане
134
2
 
9
 
! Отговори
АЗ АЗ АЗ преди 1 година
Умиране има-отърване няма от този човек!!!
133
5
 
6
 
! Отговори
тома преди 1 година
Бате бойко обръча се затяга и вземи пример от ковачки бързо бягай.Стига с това *** съм брат ми и ми е лесно
132
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кога ще публикуват следващия Магнитски 3? Партньорските служби ги подпукаха, а той пак пл.юе по ПП и ДБ. Толкова си може. Така беше 13 год. Няма да се промени.
131
10
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОРИСОВ АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБ ЗА БЪЛГАРИЯ