Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?

Утре е обявен ден на отворените врати в институцията
Обновена: 15 сеп 2018 14:42 | 15 сеп 2018 12:34,
357
Службите нащрек: Провокатори влизат утре на "Дондуков" 2?
Снимка: Булфото, архив

Вътрешното министерство е предупредило НСО да бъде нащрек пред сградата на президентсвото утре. Неделя е ден на отворени врати на почти всички големи институции.

Според достоверен източник във вътрешното министерство, били получени сигнали, че е възможно хора с оръжие да влязат заедно с гражданите, пожелали да разгледат президентската институция, пише "24часа". Твърди се, че са били засечени разговори на провокатори.

"Ние сме в непрекъснат контакт с МВР и другите служби от сектор "Сигурност", увериха от НСО.

На същата дата 16 септември, обявена за ден на отворени врати в близо 40 институции, във Facebook от месеци се организира протест на българи от чужбина.

Петък организаторите дадоха и пресконференция и обявиха каква е тяхната цел. Исканията на групата "Против геноцида на Борисов и всички останали управляващи партии" е сваляне на правителството, но без да се разпуска 44-тото народно събрание. Според организатора Емил Русинов, живеещ в Лондон българин, трябва да се състави преходно правителство за 9 месеца и да се свика Велико народно събрание.

Не е ясно дали засечените разговори са на хора, които организират протеста на 16 или друга група, също готви румънски сценарий.

Източници в МВР допускат и участие на групите начело с Марин Маринов, в които участват русофилски организации, чиято премиера бе по време на протестите през януари 2013 г. В България от няколко дни е пристигнала и голяма група от рокерите на руския президент Владимир Путин "Нощните вълци". Техни български последователи вече си пускат снимки с тях във Facebook.

Вероятно предупреждението на МВР към НСО е и презастраховане от евентуални политически провокатори, които целят да предизвикат схватки с полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
10
 
4
 
! Отговори
Арендатор преди 5 години
Събраха всичките работници от полето да ги карат в СофияНяма кой да обере пипера и камбите.
174
2
 
2
 
! Отговори
177 преди 5 години
Пак маде им афганистан менте си взел. Ти кога ще се научиш да разпознаваш кпе струвс и кое не. Не бъди като жертвите на ало апашите.
173
12
 
8
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Вие сте кофти матриал и не ме е страх от вас, защото сте мишки и ще се съберете само 10-15 човека утре, дреме ми овце смотани, аз ви е ба всеки ден и на вас ви харесва!
172
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който гласува за герб на изборите да ми сложи плюсче!
171
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре бутаме герб!
170
4
 
3
 
! Отговори
165 преди 5 години
Мъжки, службите българоевропейски временно наемат нещатни сътрудници. Среща пред "Кошарите". Разпространи сред роднини и приятели.
169
3
 
2
 
! Отговори
165 преди 5 години
???...???...???...???...???Това е позивната . Разпространи сред тези,които се крият зад ограда с механична врата. А на сградата забити се веят два мръсни парцала.
168
2
 
17
 
! Отговори
ахааа преди 5 години
от кога е тва ,бе щом искаш да живееш добре в собствената си държава СТАВАШ ПРОВОКАТОР
167
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ ТАЗИ ВЕЧЕР- В СОФИЯ ВЕЧЕ ИМА ТАПИ ОТ АВТОБУСИ С БРАТЯ- КОЙ ГИ ПЛАТИ.
166
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕЛИ ДА ТРЪГНАТ КЪМ СОФИЯ- 1350 АВТОБУСА С ПРОТЕСТИРАЩИ.
165
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, като плашите гаргите, плашете ги с акъл: Пишете, че "провокаторската" група е "Против геноцида на Борисов", а плашите, че ще се появят на "Дондуков" 2 президентството. Адресът ли е сбъркан ("Дондуков" 1), адресатът на провокацията ли ?...Хайде, уточнете, да не се объркат "службите", дето ВИНАГИ са нащрек, и НИКОГА не действат адекватно.
164
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Севастопол са се отправили към ВАРНА 2 десантни кораба с протестиращи в зелени дрехи!Утре ще пристигнат от Варна с реисове и ще провокират на протеста Полицията, която ще разбие главата на един от тях след което полицайте ще бъдат изненадани защото ще се окаже, че са разбили главата на един от СПЕЦ НАЗ и сега колегите му ще ги спукат от бой.
163
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Революция ли ще правим,крайно време беше,30 години комунистически *** продължават да ни управляват под маската на демокрацията и ни стопиха до под 7 милиона.Това е геноцид,искам някой като генерал Аугусто Пиночет да ги изкара на стадиона!!!
162
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен,герберите сами си правят протеста,нищо няма да стане,най-много да махнат ББ,а може и него да не махнат.Чухте ли ги?Те не искали да свалят правителството,а парламента да останел същия,това обслужва единствено Цвъ -не ли!?Преди време Люба Кулезич предупреди,че е чула за такъв сценарий,че самите гербери ще разиграят театър.
161
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯКЪДЕ КАЗВАТ ЧЕ ЩЕЛИ ДА ИДВАТ 34 000 ОТ ЕВРОПА- ОКОЛО 550 САМОЛЕТА.
160
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТА УТРЕ КОЙ Е ОРГАНИЗАТОРА- ТИЯ ДЕТО НИ ВКАРАХА ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД
159
9
 
3
 
! Отговори
разузнавач преди 5 години
Внимание нащрек утре нинова влиза с две бомби и една ..ка.
158
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЙ ВКАРА БГ ВЪВ ВАЛУТЕ БОРД 1997Г- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- 12 ГРЪМНАТИ БАНКИ
157
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българина е в НАТО И В ЕС.
156
4
 
17
 
! Отговори
ГРОБ тъпоглавци преди 5 години
Щях да се изненадам, ако Путин не е намесен. Обаче тъпотата на Бокича прозира отдалеч - протест в неделя и МВР паника в дебелянските медии.