Пламен Димитров за списъка на "Възраждане": Скандален лов на вещици

Заставаме зад учителите, заяви той
24 авг 2024 11:22, Нели Христова
103
Пламен Димитров за списъка на "Възраждане": Скандален лов на вещици
Снимка: БГНЕС

"Оповестяването на учителите, подписали се против промените в Закона за училищното и предучилищно образование, касаещи пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в клас, е скандален лов на вещици. Ние заставаме зад тях".

Това заяви в студиото пред NOVA президентът на КНСБ Пламен Димитров. По думите му законът сега забранява нещо, което, на практика, не съществува в училище.

"Правото на самоопределение, глас и позиция, има всеки един в демократичния свят. Аз лично и цялото ръководство на КНСБ заставаме зад правото на всеки да не бъде дискриминиран и заплашван по какъвто и да е начин. Всеки учител може да дойде при нас и да получи правна или друга помощ", отбеляза Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от Общество
Ревизоро: Ще има големи проблеми и с язовир "Копринка", и с язовир "Жребчево"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
12
 
1
 
! Отговори
ППУТИН Е ВЕЩИЦА... преди 3 седмици
СЛАГА СИ БОТОКС, ЗА ДА СЕ ХАРЕСВА НА ЕВРАЗИЙСКИТЕ МЪЖЕ ОТ ЧЕЧНЯ, ДАГЕСТАН, СЕВ. КОРЕЯ И ИРАН,А УБИВА ЖЕНИ И ДЕЦА..
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лъсна още един на НПО хранилка.Това само показва колко навреме е дошъл закона и колко голяма нужда имаме от закон за чуждите агенти.
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хайде стига сте дивяли за неща, които изискват елементарна човешка дискретностт, а не да си късате ризите за неща, които някой патологичен политически лъжец ви е набутал в не особено умните мозъци. Успокойте се и си живейте живота, защото много бързо се изнизва.
30
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Без такива партии като Възраждане България би била още по-прекрасно място за живеене.
29
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Гризел А родителите справиха ли се? Странни хора сте вие. Не можете да дадете елементарно възпитане на децата си, след като сте на "пълен работен ден" по биологична и законова дефиниция, а искате хора, на които се плаща за определена образователна програма, да ви решат проблемите. Няма как да стане.
28
0
 
13
 
! Отговори
Лагрестин преди 3 седмици
Човешката анатомия и физиология се изучава като дял от биологията,обикновено в 8 клас.Там се изучават мъжката и женската полова система,което е напълно достатъчно.Ако някой се интересува от патология и други подробности,може да се запише да изучава медицина,след завършване на средното образование.
27
3
 
9
 
! Отговори
Йосарян преди 3 седмици
Не е ли интересно как никой от 55000 учители, които не са се подписали ПРОТИВ закона, не смее да се обади? Все едно ги е страх? Все едно да си ПРОТИВ закона срещу лагабатъ пропагандата е опасното и преследваното положение?
26
1
 
10
 
! Отговори
ккк преди 3 седмици
аз отдавна не членувам в синдикати, не правя застраховки -освен задължителната гражданска, защото нито ми защитават правата нито нещо от застрахованото . В тази територия е така подобни организацийки на гърба на народа
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз пък много искам да се случи аджендата на тия хора. Та да видят после, като извади българинът сопите, каква толерантност и любов ще настане...
24
4
 
17
 
! Отговори
Гризел преди 3 седмици
Един въпрос:учителите справиха ли се с липсата на грамотност в училище,дискриминацията на децата със СОП,на етническа и на основа социален статус?Направиха ли така,че да има дисциплина и учениците да заобичат предмета по който им преподават,събудиха ли желанието им да учат,та изведнъж толкова се "загрижиха" за "сексуалното им образование и ориентация"?
23
4
 
12
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 седмици
Директорите и даскалите които се правят на големи защитници на човешките права всъщност прикриват насилието в училищата.Обърнете внимание,че когато има насилие в училище или в детската градина мълчанието е пълно,за да "не се уронва престижът на училището или детската градина".Я си спомнете в колко детски градини имаше тормоз на деца,какво е в домовете за сираци и възрастни,как медицинска сестра удряше бебе и колко пъти учители са упражнявали или прикривали тормоз.И тези уж защитават права!
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Вие Всички сте вещари ,дето ви плащат Чужди държави ,за Чужди интереси ! Разпродадохте България ,направихте Българите РОБИ на укри ,американци и всякви евроджендърски съюзи - Вие сте Срам и Позор Всички национални Предатели ! Ти на заплатка ли караш пламене ? Я,кажи Бе ?
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
След като не съществува, значи няма никакъв проблем да бъде забранено! Защо сте против да бъде забранено? Няма логика!
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не съм фен на Възраждане, но в случая съм солидарен с тях.Майка ми е пенсионирана учителка и ми казва "Ние учителите за съжаление сме като лекарите и поллицаите - има и свестни, но повечето са за бокллyka, не са съвестни и не стават за тая работа".... А аз ще напиша, че ако някой даскалл, каже на 10годишното ми момче, че може да стане жена, ще го cпykaм от боййй. Като стане на 18 да става какъвто иска, но като е дете никой няма да му промива мозъка!!!!
19
2
 
14
 
! Отговори
Я преди 3 седмици
Оказаха се синдикални членове.
18
3
 
19
 
! Отговори
ккк преди 3 седмици
тия КНСБ каква организация са , да защитават допълните пари и наклонностите на 1% или условията на труд на 99%. Ами останалите 99% ако кажат не искаме да прокарваме джендъридеология тогава
17
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този отдавна е на хранилка от Америка ,не му пука за обикновенните хора.
16
4
 
21
 
! Отговори
Един Човек преди 3 седмици
Лъсна цялата *** плъзнала като метастазии в държавата ни осакатявайки най ценното , което имаме, нашите деца ! Не ме интересува какъв е Костадинов , но аз лично заставам зад него !
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Рушим всичко малко, по малко, но идва момент в който се концетрираме над нещо. Сега оправихмеенергетиката, подкарваме образованието, нали? Има още да се мачка, нали?
14
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
КНСБ е единствената организация от подобен род, която не взима пдо внимание мнението и нуждите на 99% от членовете си, а прави, каквото е политически изгодно ... ПОЗОР1