4 нарушения на скоростта е имал шофьорът на колата, катастрофирала с Кирил Петков

Превишенията на скоростта били "пренебрежимо ниски"
18 май 2024 09:30, Стела Стоянова
226
4 нарушения на скоростта е имал шофьорът на колата, катастрофирала с Кирил Петков
Снимка БГНЕС

4 нарушения на скоростта с по 10-20 км в час е имал в миналото си водачът на автомобила на НСО, който катастрофира в сряда във варненския квартал Аксаково.

Това стана ясно от коментар на комисар Мария Ботева от Пътна полиция пред Нова тв.

В катастрофиралата кола се е возил Кирил Петков, който е отивал на партийна среща. В инцидента загина водачът на другата кола, който не е спрял на знак "Стоп" и е отнел предимството на джипа на НСО.

Направена е проверка на историята на нарушенията на двамата водачи - от момента на придобиването им на правоспособност досега. Особено по отношение на починалия водач може би в момента не е тема да обсъждаме колко и какви са неговите провинения. Също и за водача на автомобила на НСО, но онова, което мога да кажа е, че във всички случаи техните провинения са назад в годините, по-скорошни, които имат, са такива, които не влияят пряко на безопасността на движението по пътищата от гледна точка на попадане в рискова ситуация и предизвикване на ПТП, коментира комисар Ботева.

Запитана дали шофьорът от НСО има много нарушения в миналото, отговорът беше "Не".

Онова, което е нарушил, е било свързано предимно с неправилни действия от негова страна, те не влияят пряко на пътно-транспортния травматизъм, допълни тя. И даде за пример неправилно паркирано превозно средство.

На въпрос дали е имал проблеми със скоростта, комисарят обясни, че са "пренебрежимо ниски", както ги наричали някои системни нарушители. Запитана дали става въпрос за превишаване на скоростта с 10-20 км в час, Ботева отговори с "Да". Всичко регистрираните такива нарушения са 4, допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 189 - Абе, да се старае, ама да си го търпят татко Петко и мама му. Защо един цял народ трябва да страда от неговите старания, като за нищо не го бива. Дето вчера някъде четох, тая катастрофа е знак, че от тоя човек трябва да се отървем, не власт да му даваме, добро от него няма да видим.
157
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Въпроси Старае се момчето , прави единственото на което е способно , как да му се сърдиш ?
156
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Накратко Килър Петков е абсолютно невинен.
155
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тази дама дава ли си сметка, че поощрява нарушенията по пътя, а пък президентът с това, че инцидентът не бил достатъчно тежък омаловажава катастрофите с убийства по пътищата
154
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истината е че НСО колата е летяла и понеже липсва видимост е връхлетяла изведнъж на човека Над закона са НСО и КИРО а си спомнете КИРО какво лъжеше и шайката около СЪД ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ РАЗРУШИТЕЛИ ЧЕ И УБИЙСТВА ВЕЧЕ ИМА И ПАК БЕЗНАКАЗАНО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ИЗЛИЗАТ ДА НИ ЛЪЖАТ ДА НИ ЗАБЛУЖДАВАТ ДА НИ ПОУЧАВАТ НАГЛИ АРОГАНТНИ АЛЧНИ ЦЯЛАТА ШАЙКА ШАРЛАТАНИ ВЪН ВЪН ВЪН
153
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нарушенията му като е карал служебно просто не са вписани. По милиционерски обичай са писали винаги че е карал по служба. И интересно като е отивал на партийно събрание каква необходимост има да бърза? Ако трябва повече време могат да го изчакат малко.
152
1
 
6
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
Истината никой никога няма да разбере. Те винаги са невинни света вода не напита. Надяват се на факта, че мъртвите не могат да говорят ако има жив ще му се иска да не е жив. Германските политици още се чудят например защо ги бият хахаха и те се мислят за света вода не напита. Момини бистри сълзи да пролееш за такива хора.Политиците са същите като електората им. Лъжат като тях, убиват като тях, обират като тях и винаги са невинни. Дори да е невинен вече никой не вярва. Съд и образование отпаднаха
151
2
 
15
 
! Отговори
Въпроси преди 3 месеца
Българите чакаме отговори, докога един надут пуяк като Кирил Петков ще тероризира българите, ще спира развитието на страната ни, ще фалшифицира подписи, организира контрабандни канали и накрая ще кара безразсъдно като убива човек?Докога, питам Кирил Петков ще се разхожда абсолютно безнаказано в обществото между нас и няма да бъде осъден и въдворен където му е мястото?
150
1
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 178 преди 3 месеца
"Същите "органи" продължават да мълчат по въпроса защо Киро е бил в кола на НСО?" - Не мълчат, оказава се, че бил имал право, ама не се уточнява и за предизборна агитация дали има право да ползва такава кола. Но, има убит човек от колата, в която е бил Киро и това не бива да омаловажава инцидента и да води до непременно оневиняване на шофьора на НСО.
149
1
 
25
 
! Отговори
хитр преди 3 месеца
Аз не съм виждал и чел някъде в БГ-то катастрофа в която е била замесена кола на НСО, да има друг виновен освен обикновения гражданин. Ако стане обратното то значи сме в рая.
148
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Има убит човек от ПТП с кола и водач на НСО. Това е неоспорим факт и вината е на водача на джипа на НСО. Никакви смекчаващи обсоятелство и оправдание не са нужни.НСО Да си стегнат и дисциплинират хората.
147
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Някой да е очаквал други заключения от "компетентните органи" освен набеждаване на загиналия!?Същите "органи" продължават да мълчат по въпроса защо Киро е бил в кола на НСО?
146
1
 
11
 
! Отговори
Мерките ба василев преди 3 месеца
Нова обществена пръчка за оше по бронирани жипове. Че беС малко да се Обият народните избранинци. Пари има.
145
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С присъщата им бруталност, Киро просто и компания, ще притискат жената на убития от джипа на НСО, да не свидетелства срещу джипа-убиец. При това, в нейното тежко здравословно състояние. Киро просто вече изказа желание да й окаже "всякаква помощ".
144
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 169 Ако се движеха НСО със 120, нямаше почти всички коли пред тях в лявата лента да им правят път. Това е винаги с тия коли.
143
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Липсва спирачет път на джипа, на НСО. Който се е движил с над 60 км в час. С 90, или 120, все едно. Явно, по настояване на Киро гамена, да кара по-бързо. Чичо му разказва, че при общи празници на фамилия Петкови, се молят татко Петко" да не се бие и Киро просто да не кара бързо. Няма ли, кой да махне удрящият журналисти, колега и чупещият маси Кирил Петков, да махне от политиката завинаги? Колко още злини и своеволия трябва да нанесе?
142
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 172 А като предозира и започва да трепери устата му от трибуната.
141
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
166 Той си е увреден по рождение? Защо, само на Киро просто се случват такива неща?Защо само той : сръга журналист, издържа микрофон от ръката на друг, налетя на колегата си от зелената партия, счупи маса, показа в почивката в парламентарна зала юмруци? Що за политик, бивш премиер?! Отврат!
140
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
от 170...да се движат под 160 исках да кажа
139
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Законът, какви 120 ве брат? Аз не съм виждал коли на НСО по Тракия да не се движат под 160.