НСО: Оказваме всеобхватно съдействие при разследването на катастрофата

Оттам призоваха за въздържане от спекулативни тези
17 май 2024 13:04, Стела Стоянова
146
НСО: Оказваме всеобхватно съдействие при разследването на катастрофата
Снимка БГНЕС

Оказваме всеобхватно съдействие на компетентните органи по воденото следствие, съобщиха от Националната служба за охрана в изявление до медиите във връзка с катастрофата край Аксаково вчера, в която участваше и съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков. В инцидента загина 60-годишният шофьор на цивилен автомобил.

Националната служба за охрана призовава към въздържание от разпространение на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен инцидент, докато компетентните институции не приключат работата си.

"Убедени сме, че професионалните действия на разследващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина", допълват оттам.

Още по темата
От ръководството на НСО поднасят съболезнования на семейството и близките на загиналия при катастрофата водач и изразяват надежда за успешно и скорошно възстановяване на неговата съпруга. 58-годишната жена е в болница с опасност за живота.

В социалните мрежи текат коментари, че на мястото на катастрофата има ограничение от 60 км/ч заради кръстовището. Очевидци твърдят, че колата на НСО се е движела с много над ограничението. Някои съобщават, че са били изпреварени от автомобила преди катастрофата, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
1
 
! Отговори
ловец преди 1 месец
До Четете всичкикъде го този някой или е бил невидим? Мвр казаха, че аудито не е спряло на стопа, значи е правил ляв и колата на нсо го е избутала в канавката
105
8
 
3
 
! Отговори
До 106 преди 1 месец
Искаш да кажеш, че НСО-то е карало с повече от 100 км/ч ? Сега аз да те питам първо там ли беше, второ качвал ли си се на автомобил, трето знаеш ли какво ще се случи с аудито ако го удари този тежък джип фронтално не с над със 100 км/ч, а само с 80 км/ч, четвърто - ти виждал ли си този участък каква видимост има, че ако беше спрял човека на стопа щеше да види идващия и от 200 м ! С този ти акъл ти предстои инцидент и ти ще си виновен !
104
1
 
7
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
Мой познат е бил засечен малко след изхода на Добрич точно от тия богопомазани! Така, че не ми се напъвай толкова!!! А и за твое сведение в село Стожер училището и ДГ са на главната улица! А ако бяха убили дете?
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 96убит е човек друг е зле и нямало доказателства е шарлатански драскачи вие като лъжехте за Борисов само от едни рисунки друго беше и още продължавате а сега има убит човек шарлатани това е нищо за вас алчни нагли лицемери липса на морал
102
1
 
1
 
! Отговори
До 108 преди 1 месец
Ти ветрно имаш 2-3 мозъчни клетки максимум.
101
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спри, огледай се, ако не идват коли, включи се в движението. Най-вероятно така е направил човекът, тръгнал е, защото в тия 100 метра след завоя на главния път не е имало идвача кола. Но мутрата от НСО и клоуните вътре са летели с 200 и не са му оставили шанс. Така не се мачка кола след спирачн път и с нормално скорост.....убийци. Жалко, че ще потулят всичко, както винаги правят с НСО и след седмица всички ще са забравили, а ПП ще вземат 17%
100
0
 
1
 
! Отговори
Бизнесмен преди 1 месец
Според лайнара им на тези от БНБ, България губела милиарди. Той не прави разлика между стотинки, левчета и дрлуги важни валути, но е гуверньор. На някакваси българска. То и други банки има, не е само народната. дори и някои от тях са акционерни дружества. За разликаотохранители им на БНБ. Дори и заповядайте им казват. Дори и риятелки си имам от касиерките им. Ами, не са си хубавици. За радлика от лайнара им на тези от БНБ.
99
4
 
2
 
! Отговори
Do 89 преди 1 месец
По нашите пътища шофират убийци бе пи4, а може би той е емигрирал за да живее, кьорав ли си колко хора са убити на пешеходни пътеки, колко джигити убиха невинни по тротоари, колко "баш-шофьори" загинаха от прекалено "самоуважение" и още какви ли не примери на убийства по НАШИТЕ ПЪТИЩА ? Знаеш ли, че сме първи по убийства на пешеходни пътеки ? Този с аудито е убиец на жена си, има "стоп" и вие го защитавате, човек да се чуди има ли нещо като мозък в главите ви или злобата ви контролира тотално ?
98
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А НСО как ще докажат твърдението, че шофьорът на цивилната кола не е спрял на знака Стоп? Видяли ли са го? Ако да - защо не са намалили и опитали да избегнат сблъсъка? Ако няма очевидци - как това НЕ Е спекулация?А за скоростта на автомобила си ще бъдат ли обективни да съобщят НСО или разследващите? Вереайте ни е работата.
97
1
 
8
 
! Отговори
do 101 преди 1 месец
Пич, ти малоууумен ли си?99% ситуацията е била следната: Човекът тръгва да излиза от пътя без предимнство, оглежда се - чисто е - тръгва, и тия с бясна скоророст връхлитат. И да те светна - има неяо, наречено споделена вина - единият е без предимство, но другият е с превишена скорост. Защото ако беше със 100 - щеше да може да спре. Та тва, че си на път с предимство, не те оневинява, защото реално си създал неизбежна ситуация.
96
0
 
1
 
! Отговори
Българин от Северна преди 1 месец
сЪС ЗАКОНА ЗА ЛУСТРАЦИЯТА ИМ КУКИТЕ НИ СА ВСЕ ДЕПУТАТИ И ДЕПУТАТКИ. Те си ги правят сгобките и некоалициите, а българите и българките се чудят защо да гласуват. НЕ СИ ГИ ДАВАМЕ ПАРИТЕ НАПРАЗНО, ДЕЯНЕ. тЕ ДАСИ ПРАВЯТ ИЗБОРИ И ДА СИ ЧАКАТ СУБСИДИИТЕ. А пък, то пъри и лем(чета си няма. Така са нещата с лайнара им на тези от БНБ-то. ЧЕСТИТА 2024 Г. Какот и на лидерите им на партиите. АМАН ОТ ТЕХНИТЕ ИЗБОРИ. НЕДЕЛБЯ СИ Е ПОЧИВЕН ДЕН. ХАЙДЕ СИБИЛЕ.
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Естествено че ще кажат че не е спрял на, стопа те колят и бесят
94
2
 
2
 
! Отговори
За 99-тата някоя преди 1 месец
Каква глупоsт написа сещаш ли се ? Но си права, за такъв народ всичко може да се измисли и той да се "върже" веднага, на секундата ! Все пак сме в предизборна измама ?
93
1
 
2
 
! Отговори
ловец преди 1 месец
До Емигрантако аудито чакаше на стопа, нямаше да има удар. Вероятно е навлязал на пътя бавно и джипа го е ударил. Чакаме експертиза, но не тази на лелките и онлайн дървените философи
92
3
 
4
 
! Отговори
До 89 преди 1 месец
И какви правила има още когато си с предимство на пътя, "да спреш да се огледаш и да дадеш предимство на този който е без предимство за да не го прегазиш" - ти от острова на малоYмието ли си ? На пешеходна пътека кой е с предимство, автомобилът ли, че затова и там ги убиват ?
91
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този от НСО е готов обучен камикадзе дрон. Пълним му колата с експлозиви и го пускаме срещу червената армия.
90
1
 
11
 
! Отговори
Някоя си преди 1 месец
Пътя Добрич- Варна/ Варна- Добрич е най-натовареният в областта. Т.е по него постоянно има движение. Много хора пътували вчера по същото време като НСО писаха коментари в добричките групи, че тези са се движили с бясна скорост дори и в населени места и в насрещното движение. Обаче понеже има "свобода" на словото и сме "демокрация" абсолютно всички коментари бяха изтрити!!! Вие си правете сметката!
89
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тия *** от НСО като толкова им се убива, да ги пратим на фронта в Харков да убиват рашисти. Ама там ще трябва да се подчиняват на заповеди, пък те са свикнали да си правят каквото си искат.
88
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил Петков е измамник, крадец и фалшификатор на подписи. От вчера е и убиец!
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПЪРВИЯ признак на "българщина" е хора, които нямат достъп до конкретна информация, да се изказват като от последна инстанция, да се набират и да "решават" без да знаят и това да продължава с часове и дни. А следващя след него е, да се правят, че не разбират, че това е пълна глупост и да се надуват, когато им се обърне внимания върху този проблем.