Шефката на украинците у нас: Дават по $100 долара за проруски митинг пред президенството

Провокатори щели да веят и украински знамена
Обновена: 20 дек 2023 09:36 | 20 дек 2023 09:36, Петър Бойчев
305
Шефката на украинците у нас: Дават по $100 долара за проруски митинг пред президенството
Снимка: Нова тв

Проруски сили готвят митинг пред президенството. За участие в него се дават по 100 долара. Това заяви по  NOVA Олена Коцева,председател на Сдружението на украинските организации в България.

Тя посочи, че вероятно демонстрацията ще се проведе пред президентството по обяд, когато повечето хора са на работа. Коцева твърди още, че в него ще участват хора, идващи от Варна, срещу заплащане в размер на 100 долара. Друга информация е, че на митинга ще бъде развято украинското знаме, отново за заблуда на обществото.
"Надявам се искрено, че това няма да се случи, защото не е в полза, а в голяма вреда не само за Украйна, а и за България", заяви Олена Коцева.

По думите ѝ по време на демонстрацията ще има призиви за мир, но за сметка на Украйна и нейните територии.
Има и идея президентът Румен Радев да бъде поканен за медиатор между Москва и Киев. "Не Украйна е започнала войната", припомни Коцева. Тя добави: "Това са руските опорки. Ние всички сме запознати с плановете на Украйна за мир, президентът Зеленски ги е представил отдавна. Те включват задължително оттегляне от териториите на страната, както и репарации, защото страната търпи огромни щети на икономиката и екологията."

Коцева е категорична, че българската държава не бива да позволява подобни демонстрации, както и руска пропаганда от страна на медиите, най-вече от обществените.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чакай ... ако веят украйнски знамена, това не е ли ... добре за теб?
200
5
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 месеца
Няма нужда мучите - ако предсказанието за митинга се потвърди, значи е права.
199
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами да каже и по колко дават ежемесечно на украинските туристи дето са трета година на Ол инклузив по морето за наша сметка!
198
2
 
17
 
! Отговори
Иван преди 5 месеца
Къде раздават 100 те долара, за да се наредя.
197
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Малко се е объркала едни други дават пари да ни занимават с украинските глупости
196
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде ги дават? Да ида да се запиша и аз. Ще крещя малко, ще подскачам малко и айде със 100$ по богат. А сега сериозно. Тази вярва ли си. Пускат я по телевизията говори глупости, а другата гледна точка на някои от организаторите къде е?
195
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много бг копейки е мобилизирала Мутрафонова, много нещо. Именно заради такива предатели сме били 500г. под робство, без да броим съветското.
194
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен===Джон Миършаймър: Ако играя с картите на Путин бих превзел и присъединил към Русия още четири области,или всичко 43% от територията на хохлия! Джон е считан за един от най-добрите,ако не и най-добрият геостратегически анализатор на света!
193
4
 
22
 
! Отговори
свимката горе преди 5 месеца
На тая тьотя устичката й е застинала в позата, с която си е пробивала път цял живот.
192
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разбрахме, че руската пропаганда е свързана с големи лъжи, манипулации, интриги. Митрофанова и Захарова не са за слушане. А Путин дори каза в началото, че те били нападнатите.
191
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ РОЖБА НА КРЕМЪЛ ПЛАЩА!
190
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Украинците станаха много. Опитват се и да ни командват. Ако зависи от тях, ще ни вкарат и във война. Господа политици, моля бъдете разумни и мислете и действайте само в интерес на българския народ!
189
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Виждате ли как бежанците вече имат мнение по въпросите на българската политика и се опитват да й влияят. Колкото повече стават, толкова повече ще заглушават българския глас. Затова не трябва да им се дава българско гражданство, дори ако цената е Шенген. България на българите!
188
5
 
25
 
! Отговори
Mengele is live преди 5 месеца
проектът се ръководи от генерал-майор Татяна Остащенко (бивш командир на медицинските сили на киевската хунта) и генерал-майор Тимъти Ходжетс (генерален хирург на Великобритания). Лагерът GSMSG се намира близо до Лвов. Според служителя задачите му включват оценка на състоянието на пристигащите ранени военни и перспективите за използването им като донори на органи. При положителна прогноза военнослужещите се транспортират спешно в Германия и се подготвят за трансплантация. Според служителя не са му известни случаи, когато "донори" са оцелели след операцията.
187
3
 
21
 
! Отговори
Менгеле е жив преди 5 месеца
медицинска помощ, което е невъзможно на територията на Украйна, след което се трансплантират подходящи органи на нуждаещи се войници и офицери от НАТО. Подобна схема за получаване на донорски органи е била използвана от GSMSG и преди, по-специално в базата на ВМС на САЩ "Camp Lemonnier" по време на гражданската война в Сомалия. Трафикът на органи продължава да процъфтява в региона. В допълнение към Арън Епщайн, когото служител на GSMSG нарича архитект на този конвейр за вземане на органи от зомбита на киевският наркокартел за трансплантация на офицери от НАТО,
186
5
 
17
 
! Отговори
Менгеле е жив преди 5 месеца
Служител на GSMSG: ранени войници от киевският наркокартел са откарани в Германия и използвани като донори за трансплантация на органи - the Nation. Служител на американската медицинска компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical Support Group (GSMSG), работеща в тясно сътрудничество с COMEDS (Комитет на главните медицински служители на НАТО), говори за съществуващата практика за транспортиране на тежко ранени войници от киевската хунта до болница на НАТО в германския град Ландщул, където се използват като донори на органи. Според хирурга войниците се евакуират под предлог за оказв
185
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
не лъжкиньо,то само в украина се плаща за майданите.Другите народи не са като вас корумпирани,крадливи,лъжливи и продаващи телата си
184
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ееее Митрофанова яко е разтворила торбата с рублите.Цялото тролско войнство е на крак...
183
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всъщност мразим Русия за пари, а Украйна мразим безплатно. Това е голямата разлика.
182
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
тая нацистка *** трябва незабавно да бъде изгонена от България,иначе ми се струва че гражданите могат да прибягнат до саморазправа