Петко Петков със запис как купува пури и ром

Нито той, нито Пламен Узунов имали притеснения да се срещнат
118
Петко Петков със запис как купува пури и ром

Пет дни след разпространения видеозапис с президентския секретар Пламен Узунов, другият участник в клипа - бившият митничар Петко Петков, предостави на Bulgaria ON AIR нови кадри. На тях се вижда, че малко преди срещата с президентския секретар в столичен ресторант, Петков купува уиски и пури за Пламен Узунов.

В предоставените на Bulgaria ON AIR  кадри се вижда, че в 13 часа и 44 минути на 19 май, Петко Петков влиза в магазин за алкохол и цигари. Той избира ром и пури, които продавачът поставя в хартиен плик – подобен на този, който се вижда на разпространените от сайта "Афера" кадри, заснети в столичен ресторант.

"Нито г-н Узунов, нито аз имахме притеснение да се срещнем публично в този ресторант, още повече, че на съседна маса седеше депутатът от ГЕРБ Делян Добрев", каза Петко Петков.

"Малко преди това посетих магазин за алкохол, където избрах чисто мъжки подарък – бутилка ром и пури, които продавачът постави в познатата на цяла България торбичка", допълва още Петков.

На кадрите, предоставени от Петков ясно се вижда, че след направения избор на покупка, той плаща с дебитна карта, поръчва си кафе и напуска магазина пет минути по-късно в 13 ч и 49 минути.

Петков определи разразилия се скандал в последните дни като атака срещу президентската институция. И уточнява, че поводът за срещата му с Узунов и подарения плик е израз на неговата благодарност към президентския съветник.

Петков разказва, че преди време е помолил Пламен Узунов за помощ, тъй като се е нуждаел от трансплантация на черен дроб. Президентският съветник го свърза с наш сънародник в чужбина, който го насочва към клиника в Швейцария, в която е извършена животоспасяваща операция.

На този етап службите не проверяват записа, на който съветникът на президента Пламен Узунов е заснет да взима плик с неизвестно съдържание от бившия митничар Петко Петков.

"На този етап няма проверка на видеото с плика. Ясно и точно казано", подчерта заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов.

Петков уточнява, че разполага с касовия бон и извлечението от дебитната карта, с която е заплатил и е готов да ги предостави на компетентните органи при необходимост.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
24
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Тез ДРУГАРЕ ептен ни вземат за абуригени!?Ко да са прай,така са им обяснявали в окръжните партийни и в рузките КГБ школи!!Туй индивида,бачкатора дет та рани,той не е човешко същество!Той е *** и ти можеш да го разиграваш и да го правиш на *** й муна!!Да другаре,тъй беше във вашто царство,ама то свръши!Тук има няма две три седмици ша подскачате,ша уволнявате,ша назначавате,ша са понакрадете,ама кат дойди бат Бойку 4,ду пя гите да ви са яки този път!Случаят с Черепа ша ви са стори кат приказка!
12
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърбавите пак се изложика, като с язовирите. Гнусна ***
11
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей много лъжат тия хора бе. Крият телефоните като невестулки после казват че ги зареждали един от друг, та няма да ни спретнат една постановка като тая. Добри артисти и печени мошеници, няма що.
10
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такъв запис и аз мога да си направя.
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то и в Еквадор заловиха пратка кокаин в доставка на банани наскоро. Няма да откриваме топлата вода сега. И там имаше видео как хората берат и пакетират банани...как се е появил кокаина при тях.. Никой няма представа.
8
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе гербавите, че сикаджията от Банкя ви избира по простотия е ясно, но все пак трябва да има и някоя гънка в главите ви! Узунов е полицай 25 години и след като е видял че на съседната маса стой доносника на Бойко, момченцето от Хасково Делян Добрев ще остане в ресторанта ако върши нещо нередно!?Но от тук се вижда подлостта на гербавите в тяхното безсилие, жал ми е за тях!А Добрев трябва да отговаря за кражбите в Белене!
7
7
 
32
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 3 години
Поредната постановка с цел замитане на следите.
6
11
 
39
 
! Отговори
от записа преди 3 години
е що махнахте телефоните и си писахте на листчета бе другаре невинни ?
5
15
 
38
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Че той не е вчерашен, какво пречи до пурите и рома да има пачки? Така и не разбрах защо, след като е опериран април миналата година, чак сега дава подарък?
4
18
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И нито дума за двата телефона /неговия и на Узунов дето ги отнесе някъде/? А иначе такъв "запис" с часа на покупката се прави по-лесно и от записа на чекмеджето на Борисов. Сега ще донесат от 9 кладенци вода да спасяват президента.
3
13
 
34
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
Ха-ха, нали той имаше фирма за търговия с ром и пури? А на листче написал телефона си - няма ли визитка? Айде стига сте ни баламосвали.
2
17
 
32
 
! Отговори
Djon преди 3 години
Вместо да си подадат оставкатс се обесняват
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ууупс. Опааа но стана е?