Няма проблем за изплащане на заплатите в транспорното министерство

Папазов: В КТБ са блокирани пари на две дружества
17
Няма проблем за изплащане на заплатите в транспорното министерство
Транспортният министър Данаил Папазов. Снимка, БТА

Има блокирани средства в КТБ на дружества към транспортното министерство, но това не е проблем за заплатите на работниците и служителите. Това съобщи ресорният министър Данаил Папазов след заседанието на кабинета.

Папазов уточни, че по-големите суми са на две дружества - летище София, като средствата са залог по дело, и около 2 млн. лева в разплащателни сметки на БДЖ.

Още по темата
"Засега няма проблем със заплатите на работниците и служителите, защото имаме други банкови сметки, които функционират нормално“, заяви министърът.

Папазов съобщи, че днес правителството е одобрило допълнителни разходи в размер на 500 000 лв. по бюджета на Националната служба за охрана за 2014 г.

Парите са за освобождаване на радиочестотната лента 2500-2690 MHz в четири от големите градове - София, Бургас, Варна и Благоевград.

Освободеният честотен ресурс може да бъде предоставен на бизнеса от КРС чрез провеждане на състезателна процедура, уточни Папазов.

„Следващата седмица се подготвя ново решение с продажбата на тези честоти да се финансира и освобождаването на останалите честоти, които са нужни за безопасността на управлението на трафика на железопътния сектор от военните“, съобщи министърът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Gardeva преди 10 години
Това е чиста провокация от страна на Делян Пеевски. Той предизвика този срив в КТБ чрез своите медии. Повече от ясно е всичко това което се случва до момента, че е поръчка на едрогабаритното момче, за да предизвика едва ли не фалит на Корпоративна банка. Е, не успя, защото банката е под финансов надзор в момента.
13
0
 
1
 
! Отговори
Tiago преди 10 години
Проблемите на КТБ не бяха вътрешни, нито финансови. Проблемите си бяха чиста медийна атака от страна на Пеевски, който уплаши хората, че КТБ едва ли не фалира и всички се юрнаха да си теглят депозитите. КТБ винаги е била финансово стабилна банка, и ще продължава да бъде занапред, така че хората могат да са спокойни за парите, които държат на влог там.
12
0
 
1
 
! Отговори
майски дъжд преди 10 години
Аз искам да знам кой предизвика това разклащане в ктб? И да не беше ктб, която и да е друга банка, нямаше да издържи на подобна атака, затова е редно да разберем кой я създаде?
11
0
 
1
 
! Отговори
macintosh преди 10 години
Медиите много спекулират във връзка със случая ктб. Ничии пари няма да се изгубят, бъдете спокойно, нито тези на фирмите, нито на хората.
10
0
 
1
 
! Отговори
bezpartien преди 10 години
Малко пари са това, така че железницата ще се оправи по някакъв начин докато падне надзора.
9
0
 
1
 
! Отговори
teritorialno_podelen преди 10 години
Много ясно, че няма проблеми!
8
0
 
1
 
! Отговори
Black Widow преди 10 години
Важното е, че парите н ахората с агарантирани! КТБ ще си стъпи на краката и скоро сама ще може да си провежда тези преводи - няма по-важно от това, че парите на хората са гарантирани.
7
0
 
1
 
! Отговори
todor преди 10 години
То е нормално да няма проблеми :)
6
0
 
1
 
! Отговори
bili hlapeto преди 10 години
Много ясно, че няма да има, не е толкова зле положението !
5
0
 
2
 
! Отговори
Лозанова преди 10 години
По принцип всеки трябва да си направи нова сметка или парите на хората да се превеждат чрез друга банка и няма да има проблеми, а съвсем скоро банката ще заработи .
4
6
 
4
 
! Отговори
Кико преди 10 години
До 5Моята теза!? Моята теза е, че по-успешно правителство от това на ГЕРБ - заедно със служебното след него не сме имали. Но моята теза не те вълнува. Ти се радваш, че бат Боко е простоват и е "прос", щото всичко ти е наред и не ядеш "асвалт". Прав ли съм?
3
2
 
4
 
! Отговори
Кико преди 10 години
До 2Да, добре, че дойде служебното правителство, че да се случи това с умните хора. :) Ама ти май-толкова назад не помниш. Работиш тролец отскоро, политиката не те вълнува, па камо ли ланшната...
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено, че няма. Апропо след колко дни бдж ще остане без вагони.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом *** го казва значи има сериозен проблем!!! За справка се обърнете към Хамстера и Олигархски каквото кажат винаги става обратното!!!!