Първи уволнен след катастрофата на НСО и Кирил Петков

Отстраниха директора на Областно пътно управление - Варна
21 май 2024 13:16, Нели Христова
88
Първи уволнен след катастрофата на НСО и Кирил Петков
Снимка: Facebook

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова разпореди незабавно да се образува дисциплинарно производство срещу директора на Областно пътно управление – Варна инж. Явор Пасев и началника на отдел "Инвестиционно-ремонтни дейности“ в ОПУ – Варна Севдалина Казълова.

Докато тече дисциплинарното производство служителите са отстранени от работа.

Служителите от ОПУ-Варна със своите действия или бездействия са допуснали асфалтирането на част от отсечка на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен инцидент, който завърши със загуба на човешки живот.

Министър Коритарова изпрати и сигнал до прокуратурата за действията на служителите и на фирмата извършила ремонта – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което участват "ХИДРОСТРОЙ“ АД и "ТРАНСТРОЙ-ВАРНА“ АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
3
 
! Отговори
Рендето преди 3 месеца
Кво общо има "асфалта" с нарушаването на Правилата за движение! И загиналият, и шофьорът на НСО нарушават правилата, първият не е...ва знака Стоп, тоест, отнема предимството, вторият, вместо ограничителните 50 км/ч "лети" с над 100 км/ч! Затуй пък го отнасят хора нямащи нищо общо с катастрофата!!!
38
1
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Дамаджаната, Киро и Кокора във затвора!!! Абсолютни престъпници. Убиват българи.
37
0
 
18
 
! Отговори
ИВАН преди 3 месеца
ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЕ ГЕ ВЕЧЕ Е ЕДНА ДЖУНГЛА! МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБИЯТ, ПРЕГАЗЯТ, ***-СИЛЯТ И ОГРАБЯТ, ЗАСТРЕ-ЛЯТ И ТИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИШ! КОЙ ЛИ ЩЕ Е ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА В ТАЗИ ДЖУНГЛА!?
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
22 - Ами май сме такива щом се разрешава по *** от нас *** да ни управляват.
35
2
 
28
 
! Отговори
Пица с Кристали преди 3 месеца
Има свидетели, че колата на Киро е помела Аудито докато е спряло на стопа! Киро Наркомана е Карал и е бил по-надрусан и неадекватен и от Семерджиев!
34
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знам дали разбрахте, но тези престъпнции от ПП са местили колите, преди да дойдат властите
33
1
 
23
 
! Отговори
Честита Промяна! преди 3 месеца
Партията на Лъжците , Контрабандистите, Убийците, трябва да бъде преместена в затвора, без право на излизане!
32
1
 
35
 
! Отговори
ТРАФИК преди 3 месеца
Защо не на питат в автомивката? Ние в ТРАФИК видяхме всичко. Ауди чакаше за ляв завой към Аксаково. Черно ФауВе го помете до знака.
31
1
 
30
 
! Отговори
Затвор за Киро преди 3 месеца
Спешно трябва да бъде арестуван и съден Киро Убиеца от партията на Контрабандистите, Фалшификаторите и Корумпираните Предатели!
30
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама досега отдавна трябваше районът да е заснет, да са направили огледите на място, снимки и пр. Те искат няколко години да оставят нещата какви са ли? Ами ако настилката е била повредена вследствие на катастрофата, какво правим? Ремонтираме я или чакаме да свърши прословутото дело ? То може да продължи с години, а през това време да се дрънне и някой друг
29
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно мъмрене и толкова. Други наказания за от е тия човешки живот едва ли ще има. Докато мълчим ще е така.
28
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Класическо прикриване на доказателства! Изманипулирали са експертизата за спирачният път и сега прикриват евентуална възможност за разкриване на истината! Да живее Промяната!
27
1
 
25
 
! Отговори
Право в целта преди 3 месеца
Виновниците за този инцидент и причинената смърт да не си въобразяват, че след като избегнат несправедливото и корумпирано земно правосъдие, ще избегнат и справедливото небесно на Праведния Съдия. А в ада за непокаялите се престъпници ще има вечен плач и скърцане със зъби.
26
1
 
30
 
! Отговори
+-( преди 3 месеца
А така дългото ръчище на една откачалка изкара асфалта виновен. Досега не беше проблем изведнъж някой сгази лука и хукнаха да го оневиняват.Ууу.
25
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия наистина ни мислят за мал*умни. И са прави, защото продължавате да гласувате за тях.
24
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какъв е проблема не разбрах, за тия 3-4 дни отдавна е трябвало да снемат съответните доказателства от участъка или сега ще се правят на луди че нищо не е направено и вече не може да съберат доказателства за катастрофата!? Ега ти цирка само и само да прикрият едно престъпление и да стоварят вината върху загиналия и вероятно някой чиновник от пътното. Какво му е толкова ценното на шофьора от НСО!
23
0
 
19
 
! Отговори
Само преди 3 месеца
при дон Корлеоне има справедливост.
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия наистина ни мислят за мал*умни.
21
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още докато кирцата си правеше селфи с трупа на човечеца,ви казах че ще сменят знаците за ограничението на скоростта,камерите няма да работят точно в този момент,ще асфалтират пътя и окосят канавките,километража на гавазинът от убо ще е компрометиран и нищо няма да се докаже. Та в този ред на мисли,не е като да не съм предсказал действията на милицифайската банда, като прочетена книга са за мен,първични и ограничени.
20
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още гласувайте за тези убийци не стига ще крадат влязоха в управлението да държавата с измама но и убиват хора и пак продължават Закони държавност правораздаване защо спите