Сарафов обмисля да поиска оставката на Ясен Тодоров

Никой от колегите ми не е нарушил закона, категоричен бе той
9 май 2023 18:11, Нели Христова
50
Сарафов обмисля да поиска оставката на Ясен Тодоров
Снимка: БГНЕС

"Обмислям дали да не предложа на ВСС освобождаването на Ясен Тодоров от поста на зам.-председател на Националната следствена служба (НСлС). Той не може и не изразява позиция на Следствието".

Това заяви зам.-главният прокурор и директор на НСлС Борислав Сарафов пред БНР.

"Можеше да не допуснем израелския експерт до мястото на взрива в близост до кортежа на главния прокурор Иван Гешев. Никой от колегите ми не е нарушил закона и няма процесуални нарушения. Огледът беше динамичен, освен, че се оглеждаха предмети и веществени доказателства, бяха и преместени – дървета бяха преместени, изгребана бе пръстта, за да се осигури достъп", заяви Сарафов по повод разследването след взрива до кортежа на Гешев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукловодите, които управляват тая държава, само да не влезнат в затвора, създадоха ужасна държава в която никой не иска да живее. Няма никъде в държавата, никакъв качествен контрол. Дано хората да го разберат най-накрая.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да я иска на тоя тройкаджия инсталиран от мафията. Удобен и послушен.
22
1
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Сараф употребен си айде пътувай
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мунчооо, ти си за оставка! Госпожамити шеф на НСлС се изтъпанчва на втория час от атентата и говори неверни неща. А той е този, от който трябва да излезе истината..!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посещението в Израел на ясенчо и иванчо вероятно няма никаква връзка с пристигането на еврейския експерт и участието му в огледа на произшествието, както и израелските срещи в щатите днес..
19
0
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Що за израз преместихме дърветата. И този нали е от Симеоновската школа, но роднина на Маргарита Попова направи шеметна кариера от София-окръг до зам-главен. Няма да се очудя да стане и главен прокурор. Колкото е по-*ъп, по-добре за кукловодите му.
18
0
 
7
 
! Отговори
Tman преди 1 година
Сарафов дали е осъзнал, че явно е станал неудобен и цялата постановка е да го разкарат?
17
1
 
7
 
! Отговори
ПЪРВО преди 1 година
...ДА СЕ ИЗЯСНИ ЗАЩО Е ПРИСТИГНАЛ ИЗРАЕЛЕЦА 2 ЧАСА ПРЕДИ ЕКСПЛОЗИЯТА И С КАКВА ЦЕЛ!!! От отговора ще станат ясни много неща и особено КОЙ е знаел ПРЕДВАРИТЕЛНО, че ще има атентат срещу гл. Прокурор!!!Защо никой не изяснява точно това??
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е прокуратура, а някакъв цирк
15
0
 
15
 
! Отговори
Смях преди 1 година
"преместихме дърветата".Сарафов,светни ни как се местят дървета?
14
0
 
23
 
! Отговори
ХАХА преди 1 година
Тоз и той яката се оплете с ченгесарска лъжи и сега всичките се оправдават и се чудят как да замажат още повече положението с лнта си!Смешен театър!
13
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цирк "Прокуратура" изнася представление след представление!
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много се изложи Сарафов с първото изявление.Недопустимо е да греши така!
11
6
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
нема какво да обмисля!...Редът е следния:..-Оставка на Каскетя,последвана от оставките на тоя "ръкащ" специалист и после-тая на въпросния Ясен Тодоров !......РЕЗИЛА ИМ Е ОБЩ,НЕ МОЖЕ да се прави разлика м/у тях !!!!!!...Верно,че МИЗИРАБЛИТЕ нямат чест и достойнство и за това упорито си бършат нааканитегзове С НАЙ-БЛЕЗКИТЕ си съратници,но крайно време е да се сложи край на тая идиотия !
10
2
 
31
 
! Отговори
Хорейшио преди 1 година
ДРугарю шеф на следствието, я ни обяснете на нас лаиците как се мести дърво?! Всики разбраха, че просто отрязохте цъфналото наблизо дърво, защото то издайнически подсказва, че т.нар. взрив е бил толкова слаб, че даже не е успял да откъсне листата и цветчетата на дървото, а какво остава да убие някого, който при това се движи в бронирана кола
9
3
 
29
 
! Отговори
истина преди 1 година
Целият ВСС е за затвора .Тези хора пазят мафията , и за 30 год. няма и един вкаран в затвора , а харчат над милиард и 200 мил. за заплати и обслужване
8
3
 
24
 
! Отговори
Муа ха хя преди 1 година
А бе, Сарафов, нали ти си водещ разследването. Сега го правиш, само за да си дадеш отвод, че те е шубе ли бе? И друго, като водещ разследване, защо си измиваш ръцете с други хора. Нещо голям страх те тресе. Споко, цяла България знае, че си истерик с шизофренни наклонности и не можеш да се контролираш. Но, теб те издигна Цацаров. Защо Гешев те поддържаше, а ти му плю на сурата, вие си знаете. Но, ти не си читав.....
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма виновни, защото всички са корумпирани
6
3
 
29
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Сарафов не е лошо да се замисли и за собствената си оставка след лъжите за семейството Гешев.
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сарафов то мина един месец бе човек ти сега ли разбра че някой утъпкал терена на местопроизшествието. Големи професионалисти сте :))))))))